arkadaşlar bir yerde rastladım hoşuma gitti paylaşmak istedim daha önce verilmişse kusura bakmayın. ve özellikle belirtmek istiyorum alıntıdır. ali dalyan tuncay - adt olarak demirbank gorevlisi hanimkizimiz db olarak anilacaktir:
dit dit dit dit (telefon cevirilir)
adt - efendim.. (ilk 5 - 10 replik nefes nefesedir, zor yazmak geliyor ondan simdiden hepsini ole hayal edin..) db - ali dalyan tuncayla gorusecektim.. adt - kim ariyor? db - demirbanktan ariyorum adt - haa db- gorusebilir miyim kendisiyle? adt - ne oldu? hayrola? db - efendim? adt - ne oldu? db - bir sey yok efendim. kendisiyle gorusebilir miyim eger varsa? adt - kiminle? db - ali dalyan tuncay la adt - evet benim ne oldu? db - a bir sey yok, demirbanktan ariyorum adt - haaa db - demir frekans konusunda bir calismamiz var adt - haa db - eger vaktiniz varsa gorusmek istiyorum adt - haa , tamam db - olabilir mi? adt - nasil? db - olabilir mi? siz musait degil misiniz? adt - musaitiz db - musaitsiniz adt - hee db - eee ali bey demir frekansi daha once duydunuz mu? bizim telefon bankaciligi hizmetimiz.. adt - hee db - duydunuz ? adt - odenmesi mi? db - efendim? adt - ne hakkinda gorusecektiniz? db - telefon bankaciligimiz olan 444 0 111 adt - 111 mi? db - efendim bizim simdi demirbank in bir telefon bankaciligi hizmeti var. adt - hee db - 444 0 111 demir frekans adt - ha db - bunun hakkinda gorusmek istiyorum eger vaktiniz varsa adt - haa, simdi $oyle. db - alo adt - kiminle gorusuyorum ben? db - demir frekanstan sevcan efendim adt - ha bu altintepeden mi ? db - hayir. genel mudurlukten. adt - ha $imdi $oyle, bu ay bir aksilik oldu, sirketlerden alacagim vardi benim db - anladim adt - ha sirketlerden 41 milyar 445 milyon alacagim var, fakat krize battik diyorlar, onlarda alamiyoruz diyorlar db - ali bey adt - ha db - ben odeme ile ilgili aramiyorum adt - haa db - ben kesinllkle odemeyle veya yani iste parayla ilgili bir sey degil benim arama sebebim. adt - haa db - benim arama sebebim, demirbank in bir telefon bankaciligi hizmeti var, yani subelerde yapilan butun islemleri telefonla yapabileceginiz, adt - ha db - telefonla 24 saat hizmet alabileceginiz, adt - haa db - bir bankacilik sistemi. adt - ha db - ben bunun hakkinda size bilgi vermek istiyorum.. adt - tabi tabi dogru, cok dogru, cok dogru, cok dogru...... cok dogru.. (hahaha hahayttt) db - musaitseniz verebilir miyim bilgi? adt - ha db - musaitseniz bilgi verebilir miyim? adt - nasil? ne hakkinda? pardon odeme icin mi? ( oha allahim) db - hayir , odeme icin degil adt - ya? db - telefon bankaciligimiz hakkinda.. adt - telefon bankaciligi mi ? db - evet adt - telefon icin mi ? db - telefon icin degil efendim. adt - ya? adt - alo? db - alo adt - ha db - ali bey adt - ha db - bizim telefon bankaciligimiz hakkinda adt - haaa ne hakkindaydi? simdi odeme icin degil miydi? pardon ? db - odeme icin degil adt - ne icun? db - bizim telefon bankaciligimiz hakkinda adt - ha db - yani sizin 24 saat islemlerinizi gerceklestirebileceginiz bir telefon adt - ha db - numarasi var adt - ha db - ben size bu telefon numarasini tanitmak istiyorum cunku siz demirbankla calisiyorsunuz ve 24 saat ihtiyac duyabilirsiniz.. adt - haa adt - alo? adt - telefon numarasini alayim bende db - telefon numarasi ile alakasi yok ali bey, musaitseniz ben simdi soyleyecegim adt - ha adt - alo? db - efendim, dinliyorum buyrun adt - simdi demirbanktan ne hakkinda telefon muydu ne hakkinda gorusecektiniz ben onu anlamayamadim simdi su da basti burayi allah kahretmesin, bir elimle de suyu temizliyorum bir elimle de sizinle konusuyorum.. su basti daireyi, borular kopmu$ db - o zaman ben daha sonra arayayim ali bey adt - daha sonra arayabilir misiniz ? $u suyu alayim da ondan sonra konusalim adt - berbat burasi db - o zaman ben daha sonra arayayim adt - tamam bekliyorum db - yani konu onemli bir konu degil sadece telefon bankaciligimiz hakkinda bilgi vermek istiyordum adt - tamam tamam biraz sonra arayabilir misiniz? db - tamam ariycam efendim adt - rica edicem, rica edicem db - iyi gunler kolay gelsin adt - tek elimle suyu temizliyorum, oldu iyi gunler db - iyi gunler efendim..
otur ağla
Allah sabır versin çalışanlara
bende ses kaydı da var ama vermem parayla
ben olsam telefonu anında kapardımdayanamam
ha,ha,ha,ha...Ama yazık ya :((
okusammı acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme