Şimdi Ara

Bu kadar yapmacıklık olamaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu stv denen kanala uyuz oldum artık ya. Adamların yaptığı her program yapmacık.

Gizli kamerayla dayak anını kaydettik diyorlar hayatımda öyle gizli kamera görmedim,
    Kamera zoom yapıyor, dönüyo, başka açılardan çekiyor ve HD kalitesinde çekim yapıyor. Hayatımda böyle gizli kamera görmedim

Birde kendileri uydurdukları şeyleri gerçekmiş gibi gösteriyorlar ama o kadar yapmacık duruyor ki 7 yaşındaki çocuk bile inanmaz.

Hele o "hayat dersi" ve "aile mahkemesi" programlar tam bir facia ya

• evet harbiden öyle :D rolde yapamıolar
  • buna inanan mallar olduğu sürece devam ederler.
  • Bir kaç kere izledim, başlangıcında Canlandırma yazıyor iyi bakın
    Yani en azından böyle yazdığını gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magilum -- 23 Mart 2010; 15:33:44 >
  • o değil de dışses'in adını falan bilen var mı :|
    o nasıl bir ses tonudur ya saki microsoft osman falan konuşuyor
  • bende beğenmiyorum fakat bu tür olaylar hergün oluyor.
  • İzleme. Bunu düşünemedin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagiLum

Bir kaç kere izledim, başlangıcında Canlandırma yazıyor iyi bakın
    Yani en azından böyle yazdığını gördüm.

Ben hiç rastlamadım. Öyle bile olsa biraz inandırıcı çekin ya. Diğer dizileri de öyle. Dizilerde iyiler çok iyi kötüler çok kötü, ortası yok.
  • Komedi filmi niyetine izle
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

İzleme. Bunu düşünemedin mi

Çok mantıklı
  • Sen bunu görmedin sanırım?
     Bu kadar yapmacıklık olamaz.
  • quote:

Kestirip atmak bu olsa gerek..
  • o dizileri hayvan olsa çekmez bi kere izledim gülmekten pankreasım düştü allah çarpsın.
  • Canlandırma o mahkeme filan. Gerçek olaylardan alıntı imiş.
  • yapmacık degil zeka düzeyine göre yapıyolar ordaki programları.bize yapmacık onlara inanılmaz gerçeci geliyo
  • çocuklar dayak yerken gülüyolardı geçen gün xD
  • Of yemin ediyorum bunlar yüzünden anneannemin psikolojisi bozuldu. Yılalrdır köyde yaşayan kadın şimdi "ya benim bileziklerimi görmüşlerse" "tek başımayım, başıma bişey gelirse" demeye başladı. Neredeyse her görüştüğümüzde ise bu programları anlatıyor. Annem, babam ve ben kurmaca olduğunu söylesekte yine de inanmaktan vazgeçmiyor. "Hakim söyledi." diyor. Gerçek zannediyor. Yok "annesini nasıl sokağa atmış" yok "çocuklarının rızkını kumara yatırmış." yeter arkadaş ya. Bence RTÜK dumanla uğraşacağı kadar bunlarla uğraşsa daha iyi.
  • quote:

Düşündüm arkadaşım, emin ol kafam seninkinden daha iyi çalışıyor. Ama böyle saçma sapan şeylerle milletin beynini yıkamaya çalışmaları beni deli ediyor. Ayrıca rtük sakıncalı programları neden kapatıyor, oda kapatmasın, senin gibi izlemeyin bu programı desin. Bu programda bana sakıncalı geliyor görüşümü belirttim. Sırf muhalefet yapacağız diye boş mesajlar atmayalım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Of yemin ediyorum bunlar yüzünden anneannemin psikolojisi bozuldu. Yılalrdır köyde yaşayan kadın şimdi "ya benim bileziklerimi görmüşlerse" "tek başımayım, başıma bişey gelirse" demeye başladı. Neredeyse her görüştüğümüzde ise bu programları anlatıyor. Annem, babam ve ben kurmaca olduğunu söylesekte yine de inanmaktan vazgeçmiyor. "Hakim söyledi." diyor. Gerçek zannediyor. Yok "annesini nasıl sokağa atmış" yok "çocuklarının rızkını kumara yatırmış." yeter arkadaş ya. Bence RTÜK dumanla uğraşacağı kadar bunlarla uğraşsa daha iyi.

RTÜK sadece bazı kanalların bazı filmleriyle uğraşıyor sadece.İzdivaçlar aldı başını gidiyor gören yok,stv deki saçma sapan programları gören yok.

• yaklaşık 1.5 2 yıldır sadece Discovery channel,National Geographic,cnbc ve history channeli izliyorum.bir kaç da dizi izliyorum onlarıda ertesi gün internetten indiriyorum.Dakika başı reklam zulmunden ve gerizekalılıklarından bıktım.Sabahları seda sayan izleyen okul öncesi çocukların geleceği ne olur bi düşünün ya.Bütün gün o salak programları izleyen kadınların zeka seviyesi varsa bile yok olmazmı gitgide.Adamlar beyinleri oyalıyor sadece,birşey öğrenmesin birşey okumasın istiyorlar.Arkadaşlar bir deneyin lütfen televizyonu 2 gün açmayın.Ne kadar sakin olacaksınız.Gazete okuyun roman okuyun.Birşeyler öğrenin..Ben bunu zorunlu olarak yaşadım .anımı anlatayım.bir sene salak bi yazlık kiralamış bizimkiler.pc yok tv yok bişey yok takılcak kimse yok..Mecbur sıkıntıdan birşey açıp okuyorsun..okumanın tadını alan birdaha bırakmaz zaten kolay kolay.Herkese birşeyler okumasını öneririm arkadaşlar..Hiç değilse tuvalete lavabonun üstüne koyun bir kitap tuvalete girdikçe 5 er dakika okuyun..Alıştırın kendinizi..Gidip ahmak ahmak diziler izleyip gaza gelip 14 yaşında arkadaşınızı bıçaklayacak kadar aptallaştırılmayın..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.