Şimdi Ara

Bu Kadar Yere Çöp Atan ve Gereksiz Korna Çalan Millet Görmedim Dünyada (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araplaştıkça bu senaryolar artacaktır. Malumunuz araplar dünyanın en pis ırklarında başı çeker.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu sahibi hiç dünyayı gezmemiş.Beterin beteri var.Bahsettiğin konularda Hindistan,Pakistan ve çoğu Afrika ülkesi bizden daha beter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 13 Nisan 2024; 20:12:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokağa çık adım başı tükürük...

Tek kelime rezalet..

• Şu yere tükürenlere 500 bin ₺ ceza kesiceksin. Hangi devirdeyiz hiç mi gelişmedin hiç mi utanma duygusu yokta tükürüyorsun !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yere izmarit atmam, cep küllüğü taşıyorum. Sigara içenlere öneririm. Koca Kadıköy’de bulamadım. İzmir’den aldım ikisini, üçüncüyü de arkadaşım Almanya’dan getirdi.

• Arkadaşla Yunanistan'a gittik. Arabayı ben kullanıyorum. Kırmızı ışıkta en öndeyiz arkada da bayağı araba var. Yeşil ışığın yanmasına daha var diye muhabbete tutuştuk. Kafayı kaldırdım ışık yeşilden tekrar kırmızıya döndü. Muhabbet ederken zaman geçmiş farketmemişiz. Yeşil ışık yanmış sonra tekrar kırmızı ışık yanmış. Arkada sıra olmasına rağmen 1 kişi bile korna çalmadı. Hayretler içeriside bir sonraki yeşil ışıkta yolumuza devam ettik. Kimsenin yüzünde ne bir kızgınlık ne de olumsuz bir ifade... Yolumuza devam ederken arabanın içinde cigaraları yaktık, medeniyetin ve güvende olmanın verdiği hissin tadını çıkardık.

Bu da böyle bir anımdır.

• Avrupa ülkelerinin hangisine giderseniz gidin hiçbiri Türkiye gibi değil.İşte bu yüzden hiçbir zaman Türkiye,Avrupa Birliği’ne giremeyecek.

• Geceleri ders çalışırken sorulunca dışarı bakıyorum babamdan büyük adam çöpçülük yapıyor sabahın 6sı yeri temizliyor çevre temizliği duyarlılık falan geçtim babanız bu işi yapsa kimse yere çöp atmaz adam eşşek mi sabahın 6 sında kalkıp cadde kenarındaki sigaralari topluyor, bu ülke böyle geldi böyle gidecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çevreye ve insanlara saygı duymama hastalığı arap kültüründe var.

Ne yazık ki türkler de arap kültürüne geçerek kendi kültürlerini yok ettiler. Çocuklarına bile Arapça isim koyuyorlar. Onların dinlerini, adetlerini, kültürlerini kendi yaşam kültürleri gibi kabul ettiler.

koskoca bir Türk toplumu, göz göre göre araplara teslim oldu.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

• Eskiden piknik yerleri ve deniz kenarları nispeten daha temizdi, yine çöp vardi ama rahatsiz edici seviyede degildi. Okullarda eğitim alırdık çöpleri çöp kutusuna atmak çevreyi temiz tutmakla alakalı, gittiğimiz yerlerde "nasil bulmak istiyorsan öyle birak" mantığıyla hareket eder gittiğimiz deniz kenari veya piknik alanlarinda etkinligimizi gercekleştirdikten sonra etrafi gezer ve gönüllü olarak çöpleri toplar temiz bir yer bırakırdık.

Fakat Son yıllarda özellikle göçlerden sonra halk plajları ve piknik alanlarımız berbat halde, her yerde 3 harfli market poşeti ve plastik tabak çatallar, sigara izmaritleri, yiyecek atıkları goruyorum. Artik öyle yerlere bunlar yüzünden gidesimiz dahi gelmiyor. Artık ipin ucu kaçtı.

Tabi tek suclu göçmenler degil. Biz zaten cevre konusunda duyarlı ve temiz bir toplum değildik ama gördük ki gelen bu göçmenler bizden çok cok daha duyarsiz. Bu isler eğitim ile oluyor. Esat rejimi bunlara eğitim vermemiş ki. Bu yastan sonrada bu kadar göçmen de egitilemez. Zaten öyle bir çaba da yok. Bulunduğum şehrin sahil kiyilarini yazın suriyeliler işgal ediyor. Nargile keyfi yapıp yemeklerini yiyorlar. Geride pis bir çöplük bırakıyorlar. Gözlemlerimde, göçmenlerin evebeynleri cevreyi kirleten çocuklarını uyardığını görmedim. Sanki normal bir şeymiş gibi nasılsa biri gelir temizler modundalar.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Avrupa ülkelerine gavur kafir derler domuz eti yiyorlar derler ama dön bak kendi ülkelerine domuz eti haram diye yemezler ama haramı domuz gibi yerler

şark kurnazlığı çakallık ispiyonculuk sırtından vurma ne ararsan var yazmaya kalksam 10 sayfa sürer.

• 307kd kullanıcısına yanıt

Öğretmen olarak açıklayayım. Kavga ve küfür alışkanlığı olan öğrenciye rehberlik hizmeti veriyoruz, çocuk eve gidip geliyor bilin bakalım ne oluyor? Evet aynı eskisi gibi. Armut dibine düşüyor.

Demem o ki zorluk yaşamadan medeniyet bu ülkeye gelmez. O yere atılan çöplerden veba vb yayılacak, ülkenin yarıdan fazlası ölecek. Belki o zaman bir düzelme olur.

• İşte bu nedenle ülke yıkılma sürecine girdi bile. Kaçarı yok, sadece süreci uzatma çabası var.

• Arkadaş Amerika'ya yerleşti, şurada Türklerin birbirine attığı kazığı,kötülüğü başka hiçbir millet yapmıyor diyor.. ama Avrupa da Türkler de aynı kafa,Türkün Türk'ten başka düşmanı yoktur.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt
    Yav adam abdesti alıyor camiye çıplak ayağıyla giriyor,hoca kul hakkıdır, yapmayın etmeyin mantar vs.bir sürü sorun olur diyor lakin dinleyen kim..akşam TV de gösteriyor, Muğlada koyların yine içine sıçıp sıvamış bu bayram piknikçiler..leş gibi bırakmışlar çöplerini..yeminle insan utanıyor artık..20 senede bir toplum nasıl bu hale getirildi diye..

• RaptorFX kullanıcısına yanıt

Bu sebeple ailelerinden koparmak lazım zaten. Zira okulda ne öğretirseniz öğretin ailede fabrika ayarlarına dönüyor

• bizde herkesin acelesi var nedense,acelesi olmayan bir sürücüye rastlamadım şu ana kadar,başkasının park etmesini bile bekleyemeyen tipler var.

çöp konusu ise çocukluktan eğitimle başlar.açın bakın youtube'dan çinli,japon vs. çocuklar okullarını kendileri temizliyor,bizim çocuklar kraliyet mensubu prens ve prenses olarak yetiştirildikleri için ne okuduğu okulu temizlettirebilirsin ne de ailesini ikna edebilirsin.

• Aynen öyle inanılmaz yozlaşmış bir güruh var.Bu yüzden yurtdışında gördüğümde uzaklaşırım.Artniyet fesatlık,gelişmemişlik ne ararsan var tiksinti veriyor artık.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.