Şimdi Ara

Bu Kadar Yere Çöp Atan ve Gereksiz Korna Çalan Millet Görmedim Dünyada (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnsan kalitesi mağmaya yakın bir çok il var o sebeple normal insan kalitesi çok çok düşük bu ülkenin.

• Sakız- sigara- kabuklu yemişler yasaklanmalı demiştim daha önceleri. çünkü hiç bir cezası yok yerleri kirletmenin. genelde kimse kimseyi de uyarmıyor. uyarsan da kabahatli olabiliyorsun. Yerleri pisletmenin gelişmemişlikle alakası var harbi.

• bu kültür meselesi, o da bizde yok.

sorsan misafirperver yardımsever vs. ama yeşil yanınca arabayı kaldıramazsan anana söverler hızını almazlarsa gelip döverler.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

2007 yılı Aralık ayında Yalta' da Türklerden yediğim kazık sonrası tek başıma gezmeye ve Türkçe konuşanlarla muhatap olmamaya karar verdim...

• Soruyu niye değiştimiyorsunuz belediyeler bu çöpleri niye toplamıyor çöp demek para demek yerel yönetimler yerdeki parayı toplıyamıcak kadar aciz mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Ne kazığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün başıma gelen olay. Sokak arasında araçla ilerliyom. Yol sağlı sollu araçlar park etmiş. Karşıdan baktım araç yolun ortasında durmuş şoför birileriyle konuşuyor neyse selektör korna falan bekledim biraz sonra arkamdan başka araç geldi bu beni geçip karşıdaki aracın önüne çıktı ve yanından geçmeye çalıştı ama geçemicek yer yok zaten :) neyse sonra mecbur geri geldi ama ben ne yaptım hiç istifimi bozmadım sandı ki ben geri gelecem yerimi ona vercem tabi ya :) hiç hareket etmedim adam geri geldi olması gereken yere benim aracın arkasına geri geri tıpış tıpış geldi sonra karşıda bekleyen araç da gelip geçince ben çıktım önce. Al birini vur ötekine işte. Ülke insanları maalesef çok geriyi çok çok. Kurala uyan düzgün davranan çok azınlıkta.

• belediyelerde yeteri kadar önlem almiyor.bazen sokakta elimde çöpü atacak çöp kovasi bylamiyorum.birde insanlarin yere tükürme pisligi var .bu da çop kadar onemli.oturdugum sitede yukaridan atilan gari izmaritleri balkonlardaki eşyalari yakiyor diye yönetimden uyari geldi

• Navi kullanıcısına yanıt

Rahatsız 'edilmemek' için illa yaşlı, hasta, bebeği olması.. mı gerekiyor :D Bunlar dışında keyifler yerindeyse rahatsız edilebiliriz yani

• Dün Ömerli taraflarına gittim. İBB çöplüğüne mi gittim yoksa doğayla iç içe olmaya mı idrak edemedim.

Pislik insanlar her yerde. Toplumu genellemeye gerek yok.

Belediyelerin zaten zerre umrunda değil olay. He kardeşim aynen 100 milyon milyar bilmem kaç yeşillik alan yaptınız. Mühim olan yeşilliğe sahip çıkmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 15 Nisan 2024; 8:20:56 >
  • Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt

Lafın gelişi öyle söyledim  , elbette değil yahu ama bizim millet bunları bile düşünmüyor, bizi hiç düşünmez.

• Kapısının önünü bile b.k yığınına çeviren insanlarla bir arada yaşıyoruz. Hele o apartman boşluklarında bebek bezinden kadın pedine kadar her şey gördüm.

• Tek bir açıklaması var o da eğitimsizlik. yapan kişinin anadan babadan gördüğü bu. yerlerin çöp olması falan umrunda değil belki bir tek kendi kapısının önünü umursar. muhtemelen okula falan gitmedi ya da gidemedi. nedenini yargılamıyorum ama okullarda da pek bir şey öğretiliyor mu artık bilmiyorum. insan kendi kendine bir yere kadar yetebilmeli, kendini eğitebilmeli. şöyle ayda 1 saat düşünse yeterli olur gibi.

• Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt
    Apartman bodrumunda bir depomuz var. Merdivenleri sokağa bakıyor. Geçen bir süpüreyim dedim. 100 lük rakıdan biskevülerin paketlerine yok, yok.. üzerlerine de işemişler. Kara sinekler uçuyordu. İki parça iki küreklik iki dakika sürer diyeceğiniz (bende ummuyordum) yeri temizlemek tam 2 saatimi aldı. Keşke foto çekseydim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doabear kullanıcısına yanıt
    Aylık bir saat düşündüğünü Bir saniye sonra unutursa peki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de çöp olmayan 1 km2'lik toprak bulamazsınız. Ülke koca bir çöplük.

Adım attığınız yerde hiçbir şey yoksa sigara izmariti var.

Yere çöp atan bu insanlarla kim arkadaş oluyor, kim evleniyor anlamıyorum. Dışlanması gerekiyor bu tiplerin.

• Sigara içenlerin izmaritlerini her yere atabileceklerini düşünmelereine uyuz oluyorum ben.

Her yerde izmarit görmek zorunda mıyım ben. İçtiğin yetmiyor ağzından çıkradığın şeyi yerlere atıyorsun. Ulan sahilde çocuk kum oynayacak her izmarit toplamaktan içimiz çıkıyor.

he şunu söyleyeyim yalnız, korna konusunda Mısır 1 numara. Sanki yolda sürekli bir düğün konvoyu var zannedersin. O konuda ellerine su dökemeyiz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.