Şimdi Ara

Bu kadarıda olmaz :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben downghang taraflarında 500 tane earth ghost kesme görevini yapıodum.O sırada önüme bi earth ghos giant çıktı.Ve ben bu giantı kesmeye başladı canı üflesen ölcek denilecek kadar az kaldı ve tam o sırada ben öldüm.Sora sanırsan ingiliz birisi geldi ve o üflesen ölcek durumdaki erath ghost giant ı öldürdü ve bir sürü blue item ve weapon elixir çıktı.Ben ress please dedim ama o adam itemleri topalamk için bekledi ve beni resslemedi ve itemlerin hepsini aldı(weapon elixri dahil)Daha sora beni bir türk geldive ressledi.Bende bu adamın yanına gittim ingilizce şekilde elxir i falan ver dedim.Ama adam bana küfürle karşılık verdi.Daha sora benim nick: Hacker06 "İ am hacker!!" "you hacked!!!" falan yazdım.Adam biraz korktu ve elxir i sana 30 k ya satarım dedi(ingilizce olarak)Daha sora ben gittim ve bu elxir i30 k ya satın aldım.Sizce iyi yapmışmıyım???Ve bu adamın yaptığına ŞEREFSİZLİK denmezmi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 31_baran_31 -- 9 Temmuz 2006; 23:31:32 >

• tamam bunlar olabilir ama olmasa oyunda hırs yaratamazsınız. ve hırsa alışkın bir psikoloji buna kapılır gider. kardeşim tek ricam bunu fazla büyütme bu sadece bir oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yardım@

tamam bunlar olabilir ama olmasa oyunda hırs yaratamazsınız. ve hırsa alışkın bir psikoloji buna kapılır gider. kardeşim tek ricam bunu fazla büyütme bu sadece bir oyun

arkadaşım doğru diyosunda insan ister istemez sinirleniyor yaw
  • adam benim sos imi çalmıştı ona bile sinirlenmemiştim siz nie bukadar kaptırıyosunuz oyuna
  • Ben olsam bende oyle yaparim adamin bi hatasi yok yani, bende cani az bit giant ve yaninda bir ceset gotsem, gianti keser paralari vs. toplarim sonrada resslerim
  • Ya hacım şidmi weapon elixir gitti diye mi yaptın bütün bunları!Yani helal olsun!Ben low lvl de iken çok iyi hatırlıyorum earth ghosttan Hloyward suit çıkmıştı ve o anda bana tam 3 tane giant girmişti olmustum ve sos uda deepblade diye bir eleman almıştı hacım!Ve aynen o da ben i rezzlememişti!Ve senin yazdığın konudan hiç bir farkı sonuçta bu bir oyun ve bu kdar ciddiye alma derim yani burada hırs yapıp ta topic açıyosun ama hıgh lvl olunca şu anki o weapon elixir sana pot parasına bile yetmiyecek bilmeem anlatabildim mi hacım?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 10 Temmuz 2006; 0:33:16 >
  • oyunun amacını okuduysa n blirsin hiç kimseye Acıma yoksa acınacak hale duşersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yardım@

tamam bunlar olabilir ama olmasa oyunda hırs yaratamazsınız. ve hırsa alışkın bir psikoloji buna kapılır gider. kardeşim tek ricam bunu fazla büyütme bu sadece bir oyun

+1, kendinizi boşu boşuna oyuna fazla kaptırmayın bu kadar
  • benim gibi takılın gitsin.günde 2-3saat giriyorum en fazla.kesip kesip çıkıyorum.elixir in ne olduğuna dair fikrim bile yok neyse aslında siz benim kadarda umarsamazda olmayın
  • Oyunda merhamet beklemeyin ve merhamet etmeyin... Yoksa yükselemezsiniz. Madem yükselmek için hırs yaptınız acımayın, acıma da beklemeyin.. Ama yanlışlıkla birşey olmuş, düzeltirsiniz.. ( bu türkler bu oyunu mahvediyor (( bazı türkler )) )
  • senin dedigine göre benim kendimi bogazdan aşagı atmam lazım 37 sos hard scale armorumu kaptırdım dahane diyim
  • adama ben hackerim seni hacklerim diye tehdit et sonra adamdan elixiri 30 k ya al bi de üstüne herifin yaptığına şerefsizlik de o şerefsizse senin şerefle hiç bi ilgin yok
    bu bir oyun bende olsam aynısını yapardım (30 k ya elixiri geri satmak hariç) oyunda türk olmuşun rum olmuşun benim için en küçük 1 anlam ifade etmiyor tanıyormuyum tanımıyomuyum ona bakarım her zaman nickinde Tr olsun Turkey olsun hatta kütüğüyle ilgili bilgiler yazsın farketmez.mesela hunter giymişim sende thief giymişsin bi yunanlıyı soyuyosun bu seni affetmem için 1 neden değil. lvl im yetiyorsa önce öldürürüm sonra konuşurum.Bence zaten öylede olması gerek oyunu knighta döndürmeyelim bi süre sonra türkler kalırsa sadece naabıcanız ? herkes trader olup kardeş kardeş malmı taşıycanız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

adama ben hackerim seni hacklerim diye tehdit et sonra adamdan elixiri 30 k ya al bi de üstüne herifin yaptığına şerefsizlik de o şerefsizse senin şerefle hiç bi ilgin yok
    bu bir oyun bende olsam aynısını yapardım (30 k ya elixiri geri satmak hariç) oyunda türk olmuşun rum olmuşun benim için en küçük 1 anlam ifade etmiyor tanıyormuyum tanımıyomuyum ona bakarım her zaman nickinde Tr olsun Turkey olsun hatta kütüğüyle ilgili bilgiler yazsın farketmez.mesela hunter giymişim sende thief giymişsin bi yunanlıyı soyuyosun bu seni affetmem için 1 neden değil. lvl im yetiyorsa önce öldürürüm sonra konuşurum.Bence zaten öylede olması gerek oyunu knighta döndürmeyelim bi süre sonra türkler kalırsa sadece naabıcanız ? herkes trader olup kardeş kardeş malmı taşıycanız ?

• haaades aynen bende sana katiliyorum...
  • yalnız adami gercekten iyi korkutmussun ben bile burdan titredim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.