Şimdi Ara

BU kadro ile BU kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rakip de bi numara yoktu aslında ya.Onlarda pek açılmadı beraberliğe razıydılar.Bizim aslanlarda yapacaklarını yaptılar.Zorlamanın alemi yok.Ferhat diye bir genç var.HAlı saha da oynar gibi oynuyor:) Top gelmesin diye arkasını dönecek nerdeyse.Çok acemice oynadı ya.ama dediğim gibi kasmanın alemi yok malzeme bu kadar.Ama takımın kaşarlarından necati,ümit karan ve sabriden daha iyi oyun beklerdim doğrusu.

• abi hele sabri beni cildirtti.sanki ilk defa oynuyormus gibiydi yaw..2 tane net pozisyon kacirdi zaten topa cok ıyı vurulcak noktalarda..hele bi ara ole bir orda yapti ki minarelikti hepiniz hatirlarsiniz..sanki hayatinda ilk defa orta yapi eleman..
    necati yi solememe gerek yok dimi takimin en iyisi ardaydi yine o olmasa pozisyonda olmiycakti inanin
  • fb'nin d.kiev karşısındaki kadrosu bundan daha kötüydü....Türkiye liginin en büyük 2 takımı kadro yetersizliği yüzünden avrupa'da başarılı olamıyo...
  • Ya arkadaşlar bu kadro ile bu kadar doğru ama kadroya bi bakın; Hasan ve Necati aşırı formsuz, Ü.karan sakatlıktan yeni çıkmış, İnamoto son bikaç senedir doğru dürüst futbol oynamamış, sabri hiç alışkın olmadığı sağ bekte oynuyo..... eee hal böyle oluncada ortaya böyle bir sonuç çıkıyor takımda ki hazır futbolcular Song, Tomas,İliç ve Arda, 4 futbolcuylada bişe yapamıyosun işte, yani bu takım daha iyi olur
  • Ferhat ın hakkını yemeyin arkadaşlar. bence gayet iyi oynadı . bu çocuk 1-2 seneye a milli takımın değişmez sol beki olacak. yalnız ortalarını düzeltmesi gerek.
  • Arda ii gibi gözüküyor şimdilik.Ama biraz fizik olarak güçlenmesi şart.Ayrıca biraz ağır geldi bana.Biraz daha hızlı oynarsa çok ii bi oyuncu olacak.Ferhat da iyiydi fakat şimdilik birşey söylemek zor.Sonuçta sabri de ilk geldiğinde 'bir yıldız doğuyor' gibi lanse edilmişti ama şimdi ne olduğu ortada..
  • yani genel kanı zamana ihtiyaç olduğu dimi doğru anladım.Peki bu zaman ne zaman gelecek ya biri söylesin lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.