Şimdi Ara

Bu kadrolarla şampiyonlar liginde sıkıntı yaşarız ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    şl yi alırız gibi geliyordu ama bana.. hayırlısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

quote:

Orijinalden alıntı: Hsnslhkymz9

quote:

quote:

İlk 11 için; bir sağ bek, bir kanat, bir santrafor transferleriyle çok farklı yerlere gelir takım.
    Muslera
    X- Ched- Semih- Telles
    Melo - Selçuk
    X - 10 - Yasin veya Bruma
    X

Sağ bek: Maxi Pereira, Glen Johnson
    Sağ kanat : ?
    Santrafor: ZLATAN

Büyük ihtimalle kanat transferi olmaz. Burak'ı sağa çekip 4-3-3 sistemide denenebilir.

Forvet : ZLATAN

Eşekler akıllanırda siz akıllanmazsınız. En son bu tepkiyi verdiğinizde bir taraflarınıza biblo soktunuz.

Haklısın kardeşim Fenerbahçe'de Sol kanat için RONALDO ile anlaşmış artık siz ne sokarsınız bilemem

YOK YAAAAAAWWWWWWWWWWW

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stoper ve sağ kanat (Umut'un evrilip Keita olması beklenmiyorsa) kesin alınmalı.
    Forvet içinde Pandev gibi emekliliğe gün sayan değil de hafif çilek kokulu (F/P öncelikli tabi ki) biri alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord15

Bir tane adam akıllı stoper bir de sağ bek yeterli bizim için. Ucuza getirelibilirse burağa da bi alternatif forvet iyi olur

Sağ ve sol önde oynayacak adam akıllı oyuncusu yok takımın, sol bek dökülüyor.. Nisbeten onlara göre daha iyi olan sağ beke transfer yapalım.. İlginç..
  • beyler para verinde yönetim transfer yapsin.

hoca gayet iyi biliyor kim eksik kim hatali kimin yerine adam alinsa bu takim clyi bile alir.sorun bütçe.

avrupa futbolu kisirlaşti cl yi bile kimin alacagi belli barca.

artik futbolda tavan ucret uygulamasina gecilmeli.bit futbolcuya 5 mdan fazla maaş 20 mdan fazlada bonservis verememeli kulupler.b.ku cikti.

rekabet yok artik.

almanyada yok ispanyada yok.sadece eplde var rekabet .fransada hic yok.italyada yok.

turkiye ligi yine iyi bu liglerden.

parayi basan yildizlari oynatiyor.coynatiycl den keyif alan varmi eskiden cok daha iyiydi psv ler ajaxlar vs her sene ayni kulupler var cl.de.gecen seneden farkli 5 takim vardir yoktur.boyle olunca gelirlwrde aciliyor.biz terimi kovmasaydik aysal da kalsaydi şuan farki acmiştik omur boyi daha şampiyon olamazdi digerleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İlk 11 için; bir sağ bek, bir kanat, bir santrafor transferleriyle çok farklı yerlere gelir takım.
    Muslera
    X- Ched- Semih- Telles
    Melo - Selçuk
    X

Büyük ihtimalle kanat transferi olmaz. Burak'ı sağa çekip 4-3-3 sistemide denenebilir.

Forvet : ZLATAN

Eşekler akıllanırda siz akıllanmazsınız. En son bu tepkiyi verdiğinizde bir taraflarınıza biblo soktunuz.

Haklısın kardeşim Fenerbahçe'de Sol kanat için RONALDO ile anlaşmış artık siz ne sokarsınız bilemem

O konulardan sorumlu biblo sahipleri fb taraftarları dostum

• Yazdıklarına, özellikle Hamza hoca konusuna sonuna kadar katılıyorum. Bide adama winner diyorlar ona bitiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jonny_J

quote:

Muslera
    X- Ched- Semih- Telles
    Melo - Selçuk
    X

Solbekte telles'e güveniyor musunuz? şikayet ettiğimiz sabri bile kendi kanadında daha iyi oynuyor. dünkü maç dahil tellesin kanadı hep folloş. ben de yazılan ihtiyaçlara katılıyorum, ilave bir solbek şart diyorum.

Sabri mi iyi. Yahu şu adamın bek olduğuna kim inanır. Defansta yok, önündeki yasini uyarıyor sürekli kendi bölgtesini tutsun diye. İleri gitti mi tın tın geliyor beyfendi.
    Tellesi yine iyi, önünde yardımcı olacak kanat yoktu maç boyunca. Ne bekliyorsunuz bu adamdan daha.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.