Şimdi Ara

Bu kadrolarla şampiyonlar liginde sıkıntı yaşarız !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, matematiksel olarak Şampiyonlar ligine Galatasaray ve elemelerle de olsa Fenerbahçe katılacak...

Bence iki takımda ciddi revizyondan geçmesi gerek, Süper Lig tecrübeyle götürülüyor fakat ŞL 'de kimse gözümüzün yaşına bakmaz.

Fenerbahçe için konuşulan yaş mevzusu bence bizim içinde geçerli, yaş ortalamaları düşürülmeli...

Önümüzdeki sezon sizce kadrolar nasıl tasarlanmalı ? ne gibi hamleler bekliyorsunuz ?

• Çok ciddi bir revizyon olmazsa biz geçemeyiz ön elemeleri zaten.
  • İlk 11 için; bir sağ bek, bir kanat, bir santrafor transferleriyle çok farklı yerlere gelir takım.
    Muslera
    X- Ched- Semih- Telles
    Melo - Selçuk
    X - 10 - Yasin veya Bruma
    X

Sağ bek: Maxi Pereira, Glen Johnson
    Sağ kanat : ?
    Santrafor: ZLATAN

Büyük ihtimalle kanat transferi olmaz. Burak'ı sağa çekip 4-3-3 sistemide denenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsnslhkymz9

İlk 11 için; bir sağ bek, bir kanat, bir santrafor transferleriyle çok farklı yerlere gelir takım.
    Muslera
    X- Ched- Semih- Telles
    Melo - Selçuk
    X

Büyük ihtimalle kanat transferi olmaz. Burak'ı sağa çekip 4-3-3 sistemide denenebilir.

Forvet : ZLATAN

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

quote:

İlk 11 için; bir sağ bek, bir kanat, bir santrafor transferleriyle çok farklı yerlere gelir takım.
    Muslera
    X- Ched- Semih- Telles
    Melo - Selçuk
    X

Eşekler akıllanırda siz akıllanmazsınız. En son bu tepkiyi verdiğinizde bir taraflarınıza biblo soktunuz.

• Bir tane adam akıllı stoper bir de sağ bek yeterli bizim için. Ucuza getirelibilirse burağa da bi alternatif forvet iyi olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

quote:

Muslera
    X- Ched- Semih- Telles
    Melo - Selçuk
    X

Eşekler akıllanırda siz akıllanmazsınız. En son bu tepkiyi verdiğinizde bir taraflarınıza biblo soktunuz.

Haklısın kardeşim Fenerbahçe'de Sol kanat için RONALDO ile anlaşmış artık siz ne sokarsınız bilemem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir sağ bek bir stoper bir libero bir kanat ve son olarak bir golcü lazım.
  • Kanat lazım kanat yasin dışında bi oyuncumuz daha yok bruma Olcan falan demeyin

Forvet zaten var ama yok forvetsiz şampiyon olduk sayılır

• Fenerbahçe'nin bu sene kesin katılıp gelirlerden mahrum kalmaması lazım yada yeni bir başkan seçmesi lazım yoksa revizyon hayal olabilir.
    Bizim durum gene içgüveysinden hallice ama iyi bir forvet ve tecrübeli bir stoper şart. Ayrıca Yeni yabancı kuralının 4 büyüklere ilaç gibi gelmesi lazım, yönetimi iyi olan kendisini kurtarır diye düşünüyorum.

• selçuk buraktan kurtulamayacağımız için şl de başarı hayal
  • Forumu yıllardır takip ediyorum.2007 de 17 yaşın gazıyla yaptığım yorumlarla bugün yaptığım yorumlar farklı.Keza benimle birlikte aynı yaştaki çoğu arkadaş da aynı şekilde.Yani demem o ki bu filmi tekrar tekrar yaşamış romantik olmayan taraftarlar her şeyin farkında.

Hamza canımız, Qral !!111 kafasındakileri bir kenara bırakalım.Çünkü onlar Umut Sarıkaya'nın övmek için yaşayanlar tiplemesinin gerçek hali.

Adamlarının kafasının almadığı yer şurası;

Galatasaray bir ruh takımıdır.Camianın bir karakteri vardır.Tek amacı demir yığını kazanmak olamaz.Biz Chelsea City gibi takım değiliz.Amacımız sadece başarı olamaz, olmamalı.Real Madrid'in 10 yılda 2 şampiyonluk kazanıp Barcelona'nın 7 kazanmasının sebebi bu.ManU nun 2 yıldır bocalamasının sebebi bu.Takımlar karakterlerinin dışına çıktıkları için zorlanıyorlar.Ha Real Madrid ve ManU bizden daha üst seviye takımlardır onların başarısızlıkları bizim başarısızlıklarımıza göre daha azdır.Fakat durum bu.Galatasaray izlerken zevk vermelidir her zaman.

Bu takım her zaman baskılı hücum futbolu oynadı.Bu şekilde var oldu.Prandelli'de bu sıkıntı yüzünden tepetaklak olduk.Hamza hoca olması gerekeni yaptı.Fazlasını asla veremedi.Hatta maçları stadın en güzel yerinden izlemekle yetindi.

1.si Hamza Hamzaoğlu gitmeli fakat başkan da duygusal romantik olduğu için kalacak.Hamza hocanın Galatasaray'ı çalıştıracak yeterli donanımı ve mental özellikleri yok.Yasin trip attı.Burak trip attı Emre trip attı.Burak ile Selçuk'un yediği küfürün haddi hesabı yoktu.Emre kadroya giremiyordu.Yasin gidiciydi.Adam bunları tekrar takıma kazandırdı ne olursa olsun.(ki ben bu adamların Prandelli'yi hiç ettiklerini düşünüyorum) Adamlar böyle mi teşekkür ediyor.Onu geçtim aynı durum Fatih Terim'e yapabilirler miydi ? Selçuk Mancini'ye yaptı hayatının ayarını yedi sahada.

Fatih Terim'de yetersiz bir hoca bana göre.Fakat kim ne derse desin, yedek kulübesinde bir ağırlık vardı.Bunu hissedebiliyordun.Patronun kendisi olduğunu oyunculara hissettiriyordu.Mancini keza öyleydi.

Fakat Hamza Hamzaoğlu başta buradan kaybediyor.Bu baskıyı kaldıramayan adamdan da büyük takım hocası olmaz.

2.sine gelelim.Oyunu okuma ve müdahele etme sıfır.Mancini'nin kağıtlarına laf ediliyordu.Ceyhun tercihi eleştiriliyordu.Adam 90 da Ontivero sokuyordu.Açıklama yapabiliyordu süre kazandırmak için değiştirdim diye.Rijjkard bir sistem oturtmaya çalışıyordu.Hamza hocada ne bir sistem var, ne bir taktik var.

Sağ kanatta bir Hamit oynadı ki kendisi orta saha oyuncusu.Sonra santrafor Umut oynadı.Sonra Bruma oynadı. 3 farklı oyuncu oynuyor.

Mental olarak oyunu okuma yok.Dün atak üstüne atak yiyoruz.Top tutacak adam yok.Selçuk hoca ben ölmüşüm gömenim yok diyor.Adam sarı kart yemiş Olcan'ı alıyor. Emre'yi son dakika sokuyor.

Dün oyuna ilk girmesi gereken değil 11 başlaması gereken adam Bruma idi.Oynadı mı ? hayır.Aynı hatayı Yasin'i çıkartarak yaptı mı yaptı.Hatasından ders almış mı söylediği gibi ? hayır.

Futbolun bari basit dinamikleri var.2015 yılındayız teknoloji çağındayız.Futbolu sıkı takip eden adam bunları çok net bilir.Bitti artık atak yiyorum hücumcu çıkartayım orta saha sokayım da top bana geçsin muhabbeti.Bruma Yasin gibi rakibi tehdit eden oyuncuları sokacaksın ki rakip çıkmaya çekinsin.Sen adamlara gel bize hücum et diyorsun.

Yani özetle Hamza hoca yetersiz olduğu gibi hatalarından da ders çıkartmıyor.

Gelelim futbolculara.Ben her hafta Burak'ın nazını tribini çekmek zorunda mıyım ? Dün Yasin'in attığı golde kendisi olsa ilk pozisyonda ellerini kafasına koyar kahrolurken pozisyon biterdi.Yediği toplar bini geçti.Her maç Burak ofsayt lafı beyinlere kazındı artık.Adam yetersiz.Baskılı oyunda gol atıyor.Hemen duygusal romantikler koşup qral gereken cebabı verdi diyor.Ulan adam yetersiz.Bana karşı haklı çıksan ne çıkmasan ne ?

Bitik dediğimiz Drogba'nın Galatasaray karnesinde Beşiktaş'a Fenerbahçe'ye Juventus'a Real Madrid'e Arsenal'e golü var.Burak bütün büyük maçlarda sahadan siliniyor.Bana Real Madrid maçında tehdit oluşturacak adam lazım.Ne yapayım o maçta silinecek olduktan sonra Burak'ı.

Ronaldo bile bugünlerde büyük maçlarda sahadan siliniyor deniliyor.(ki onun başlıca sebebi Bale Benzema gibi kazmaların hiç sorumluluk almaması) ve ceza sahası golcüsüne dönüştü deniliyor.Bu adam 48 golle kariyerinin en yüksek rakamına eriştiği sene eleştiriliyorsa Burak'ı anne karnından yeni çıkmış çocuk bile eleştirebilir.

Melo'ya gelelim.Bu sene mental olarak bitik bir Melo izledik.Sürekli savunma da açık veren bir Melo.Fakat iki hareket yapıyor Melo'da Melo.Dünyadaki en tehlikeli oyuncu bu oyuncular.Ederinden fazla beklenti yaratılan oyuncu her zaman risktir tıpkı Bale gibi.Bekleneni haliyle veremez fakat kötü de oynamaz.Senin seviyende değildir fakat alternatif oyuncusundan iyidir.Bu da takımın seviyesini alta çeker.Melo tam bu konumda şuan.

Komple bir özetle seneye santrafor sağ bek stoper orta saha ve kanat olmak üzere 5 tane üst düzey futbolcu lazım.Yoksa aynı hikayeyi tekrar göreceğiz.Şampiyon Fenerbahçe olur bizde burada Hamza defol Melo'ya teşekkür edilmeli, sağ bek sorunu diye klasik konuları açar açar dururuz.

Ayrıca şu şampiyonluğa rağmen berbat bir sene geçirdik.Türkiye ligi şampiyonluğu Galatasaray için bir standart, bir ölçüt olamaz.Beşiktaş son yıllardaki en iyi oyununu oynadı ona rağmen 3. oluyor.Ya Fenerbahçe ya biz şampiyon oluyoruz.Gelip burada şampiyonuz diye ego tatmini yapmanın gereği yok çünkü bu sene başarısızdır.Galatasaray Avrupa'da bekleneni verememiştir, sahada beklenen oyunu sergileyememiştir.

Diyeceklerim bu kadar.

• quote:

Muslera
    X- Ched- Semih- Telles
    Melo - Selçuk
    X

Solbekte telles'e güveniyor musunuz? şikayet ettiğimiz sabri bile kendi kanadında daha iyi oynuyor. dünkü maç dahil tellesin kanadı hep folloş. ben de yazılan ihtiyaçlara katılıyorum, ilave bir solbek şart diyorum.
  • Hocam söylediklerine katılıyorum, fakat ülkemizde duygusallıktan uzaklaşıp gerçekçi akılcı kararlar sadece dibe vurulduğunda gerçekleşiyor.

Dün Beşiktaş'a yenilsek herkes dediklerini yazıyor olurdu fakat derbiyi kazanmak her şeyi değiştiriyor. Tek bir maç bütün düşünceleri bu kadar kolay manipüle etmemeli, çok fazla sonuç odaklı hareket ediyoruz.

Son haftalarda oyuna değil skora bakmalıyız diyoruz fakat daha öncesinden gelen sıkıntılarımız var. Hamza hocanın sıkıntıları umarım kadro sebebiyle ortaya çıkan şeylerdir...

Hamza hocanın otorite sorunu umarım bir şekilde çözülür, iyi günlerde bu tarz sıkıntılar takıma geçici sıkıntı yaşatır fakat kötü gidişat esnasında çöküş sebebimiz olur.

4. yıldız her şeyin üstünü örtüyor, belli oranda zaman sağlıyor. Umarım Hamza hoca gerçekten ders çıkardığını önümüzdeki sene bize gösterir...

• Muslera
    Perreira transfer chedjou telles
    Transfer melo selçuk yasin
    Sneijder
    Transfer
    Yedek: kaleci sabri hakan emre amrabat Hamit forvet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jonny_J

quote:

Muslera
    X- Ched- Semih- Telles
    Melo - Selçuk
    X

Solbekte telles'e güveniyor musunuz? şikayet ettiğimiz sabri bile kendi kanadında daha iyi oynuyor. dünkü maç dahil tellesin kanadı hep folloş. ben de yazılan ihtiyaçlara katılıyorum, ilave bir solbek şart diyorum.

Güvenmekten ziyade inanıyorum. 22 yaşında ve gelişmekte olan bir oyuncu Telles. Yaklaşık 7 m verilen bir adamı gözden çıkartıp yeni transfer istemek inandırıcı değil açıkcası. Son zamanlardaki performansını beğeniyorum şahsen. Bek oynamak kolay bir iş değil. Hem savunma, hem hücum yapıp her maç 10 km+ koşmak genç bir futbolcunun kolay kolay yapabileceği birşey değil. Bu yönden bek, kaleciliğe benziyor. Yaşlandıkça daha fazla verim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jonny_J

quote:

Muslera
    X- Ched- Semih- Telles
    Melo - Selçuk
    X

Güvenmekten ziyade inanıyorum. 22 yaşında ve gelişmekte olan bir oyuncu Telles. Yaklaşık 7 m verilen bir adamı gözden çıkartıp yeni transfer istemek inandırıcı değil açıkcası. Son zamanlardaki performansını beğeniyorum şahsen. Bek oynamak kolay bir iş değil. Hem savunma, hem hücum yapıp her maç 10 km+ koşmak genç bir futbolcunun kolay kolay yapabileceği birşey değil. Bu yönden bek, kaleciliğe benziyor. Yaşlandıkça daha fazla verim..

görüşüne saygım var ama katılmıyorum.
    her mevkinin kendine göre zorlukları ve özellikleri var. her futbolcu neredeyse 10 km. koşmak zorunda artık. koşu istatistiklerine bakarsan telles 32 yaşındaki hamitten, bazen eleştirilen selçuktan bile az koşuyor.
    bir de bazı oyuncular potansiyel sinyali verirler. dün akşam kerim frei gibi. var bişeyler çocukta görüyorsun. telles'te ise bence hiç bir numara yok. hiç geliştirmedi kendini.ben ümitsizim açıkçası.
    brumaya bile olan inancım hala daha fazla. telles kalırsa ŞL'de kanatlar yine yol geçen hanı olacak. verilen para çok olsa bile hatadan yol yakınken dönmekte fayda var. talibi olursa mutlaka satılmalı.

• Sneijder ve Muslera gibi 2 dünya yıldızı sırtladı götürdü takımı.Hamza hoca filan hikaye Hamza Hoca = İsmail Eagle = Bilic . 3 takımın kadrolarına bakın Sneijder ve Muslera 2 lisi öyle fark yarattı ki Galatasaray şampiyon oldu.

Fenerbahçeye bakalım ;

1-4 gol atan santrafor denilen ne olduğu belli olmayan bir adam ile haftalarca oynandı
    2-Diego gibi bir adam 1 maç var 3 maç yok bir türlü maç ritmi yakalayamadı , son haftalarda takım düzeldi bu sefer de Diegoyu takıma monte etmeye çalıştı.

Beşiktaş ;

1-Baskıyı kaldıramadı.
    2-Bilic kafasında Beşiktaşı bitirdi.

Yani Galatasaray yasinide dahil edersek son maçlarda akıllı oynadı 1-0 , 1-0 götürdü şampiyon oldu.Bu akşam bizim başakşehir yenme şansımızda yok o kadar bitmişiz ki takım olarak her yerimiz aksıyor.3 takım da önce hocalarını değiştirmeli 3 hoca da birbirinden hatalı.

• selcuk iyi bence meloda sıkıntı var sag bek stoper ortasaha ve kanat en kotu amrabat lazım

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    İşte bu yüzden bu seneki bütün eksikliklerimiz 4. yıldız dalgasına örtülecek.Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım baskıyı atmak için iyi transferler yapacak ve şampiyon olacak bizde burada yine eleştireceğiz.

Bundan sıkıldım işte.Bizim gördüğümüzü kulüptekiler görmüyor.Ben ciddi manada bu işlerin yeni çeri kafasıyla yürüdüğüne inanıyorum artık.Ersun'u FB çetesi Prandelli'yi GS çetesi elledi.Adamlara bir şey yapamıyorsun.Sürekli kısır döngüde dönüp duruyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.