Şimdi Ara

BU KAGIT PARCASIYLA MUTLU OLMAYA CALISIYORUM SSLI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oraya para koyup olmayan insanlara gösteriş yapmayın. Az veya cok size göre neyse ne. Ben paramın fotosunu çekip koyuyor muyum ? Para gözükmesin biryerde toplu kalsın diye cüzdan icat edilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Oraya para koyup olmayan insanlara gösteriş yapmayın. Az veya cok size göre neyse ne. Ben paramın fotosunu çekip koyuyor muyum ? Para gözükmesin biryerde toplu kalsın diye cüzdan icat edilmiş.

HOCAM SADECE BU KONUDA YARALI OLDUUMU GOSTERMEK ICIN KONU ACTIM
    800 TL ZATEN PARA DEYIL KI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yanlış anlamada o kadar insan uyardığı halde neden hala "ğ" yerine "y" kullanıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live Free or Die

hocam yanlış anlamada o kadar insan uyardığı halde neden hala "ğ" yerine "y" kullanıyorsun.

cahilim hocam ondan dolayı

• quote:

BU KAGIT PARCASIОLA MUtlU OLMAОA CALISIОORUM.
    Bu kâğıt parçası o kadar değerli insan hağatından bile önemli
    ben görmedim onem vermeğeni.
    aşırı derecede herseğden cok onem verığorum
    troll değilim fakat ğaşadıklarımı anlatmak istiğorum.

Bir de bu şekilde oku ve düşün insalara neler çektirdiyini.

(ehuhuhuheuuehuehu)
  • yazım hatası var kağıt parçası demişsin ama orda birden fazla kağıt var kağıt parçaları demen gerekiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Oraya para koyup olmayan insanlara gösteriş yapmayın. Az veya cok size göre neyse ne. Ben paramın fotosunu çekip koyuyor muyum ? Para gözükmesin biryerde toplu kalsın diye cüzdan icat edilmiş.

HOCAM SADECE BU KONUDA YARALI OLDUUMU GOSTERMEK ICIN KONU ACTIM
    800 TL ZATEN PARA DEYIL KI

800 TL para . Emin ol para. haa senin hayallerin için değilse değildir beni ilgilendirmez. Git 800 lirayı değerlendir kat kat ekle üstüne. 10.000 liralık araç istiyorsam 5.000 lira da benim gözümde az oluyor . Ama halbuki baya bi para.

•  BU KAGIT PARCASIYLA MUTLU OLMAYA CALISIYORUM SSLI

• bence o parayla yapıcağın ilk iş kasaptan domuz beyni alman.
  • Niye hep konu başlığını aynen yazıyorsun mesaj yerine ?

• Bugün nöbet geçiriyor lan resmen. Kaçıncı konu bu. Paralan git inşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbo eczanen neredeydi gelip aylık ilaç alışverişimi yapacağım senden ciddiyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rzgrklc

Adam haklı. Parası çok olsaydı mutlu olacaktı şimdi olmaya çalışıyor

790 tl benim gözümde aşırı büyük para ama normalde deyil.
    ama onun cebimde durması bile az çok HAYATTA mutlu olmamı sağlıyo

ama babam destek verseydi
    milyonlarım olsaydı
    yemin ederim ki şu an evliydim
    junior turbolinea lar foruma çoktan üye olmuştu

parasızlık benim hayatımı kabusa çeviriyor.
    bayan bulamıyorum istediyim gibi güzel
    işimi gucumu yoluna koyamıyorum
    parasiz olduğum için toplum arasında eziliyorum
    parasız oldum için muhattap olduğum kesimin seviyesi düşük

ama en çok parasızlıkta bana koyan. hayat seviyemin düşük olması ve güzel bi hatun bulamamamdır.

Bak sana yeni bir bakış açısı vereyim, troll falan değil ciddi olarak yazıyorum.

Şuan zengin olsaydın, güzel bir kadın ile evli olsaydın ve çocukların olsaydı, farzet şuan hayallerindeki hayatı yaşadığını. Bu sefer kendi kendine "oh lan ne güzel param var, güzel bir hatunla evliyim herşey süper" diye düşüneceğini mi sanıyorsun?

Ben senin yerine cevap vereyim, hayır. Bu sefer başka dertlerin olacaktı; belki evde eşinin dırdırı, belki kızının erkek arkadaşı, belki ödenmeyen çeklerin, belki hiç aklına gelmeyen bambaşka bir sorun. Yine sorunların içinde bunalmış, " şöyle şöyle olsaydı bunlar olmazdı" diye düşünüp duracaktın. Çünkü senin düşünce yapın bu şekilde çalışıyor.

Mutlu olabilen insan, her durumda moralini yerine getirecek birşeyler bulur. Polyannacılık değil bu. Sadece şuan kendini şartlandırmışsın, bütün dertlerinin kaynağı olarak parayı görüyorsun. Bir anlamda kendini temize çıkarıp, benim hiç kabahatim yok param olsaydı böyle olmazdı diyorsun. Ama mutlu olmayı beceremeyen sadece sensin. Ailen, para yada başka birşey değil. Etrafına bir bak, mutlu insanlar hep milyarderler mi?

İçinde bulunduğun ruh hali ile eğer maddi durumun iyi olsaydı bu sefer suçu atacak başka bir konu bulurdun. Bence olaya bu açıdan bak. Paraya odaklanmaktan vazgeç, sahip olduklarından mutlu olmaya bak. Örneğin sağlık. Eczanede çalışıyorsun, sağlık elden gidince herşeyin nasıl boş olacağını çok iyi bilmen gerekir.

Söylediklerim üzerine biraz düşün bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vigilant

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rzgrklc

Adam haklı. Parası çok olsaydı mutlu olacaktı şimdi olmaya çalışıyor

790 tl benim gözümde aşırı büyük para ama normalde deyil.
    ama onun cebimde durması bile az çok HAYATTA mutlu olmamı sağlıyo

ama babam destek verseydi
    milyonlarım olsaydı
    yemin ederim ki şu an evliydim
    junior turbolinea lar foruma çoktan üye olmuştu

parasızlık benim hayatımı kabusa çeviriyor.
    bayan bulamıyorum istediyim gibi güzel
    işimi gucumu yoluna koyamıyorum
    parasiz olduğum için toplum arasında eziliyorum
    parasız oldum için muhattap olduğum kesimin seviyesi düşük

ama en çok parasızlıkta bana koyan. hayat seviyemin düşük olması ve güzel bi hatun bulamamamdır.

Bak sana yeni bir bakış açısı vereyim, troll falan değil ciddi olarak yazıyorum.

Şuan zengin olsaydın, güzel bir kadın ile evli olsaydın ve çocukların olsaydı, farzet şuan hayallerindeki hayatı yaşadığını. Bu sefer kendi kendine "oh lan ne güzel param var, güzel bir hatunla evliyim herşey süper" diye düşüneceğini mi sanıyorsun?

Ben senin yerine cevap vereyim, hayır. Bu sefer başka dertlerin olacaktı; belki evde eşinin dırdırı, belki kızının erkek arkadaşı, belki ödenmeyen çeklerin, belki hiç aklına gelmeyen bambaşka bir sorun. Yine sorunların içinde bunalmış, " şöyle şöyle olsaydı bunlar olmazdı" diye düşünüp duracaktın. Çünkü senin düşünce yapın bu şekilde çalışıyor.

Mutlu olabilen insan, her durumda moralini yerine getirecek birşeyler bulur. Polyannacılık değil bu. Sadece şuan kendini şartlandırmışsın, bütün dertlerinin kaynağı olarak parayı görüyorsun. Bir anlamda kendini temize çıkarıp, benim hiç kabahatim yok param olsaydı böyle olmazdı diyorsun. Ama mutlu olmayı beceremeyen sadece sensin. Ailen, para yada başka birşey değil. Etrafına bir bak, mutlu insanlar hep milyarderler mi?

İçinde bulunduğun ruh hali ile eğer maddi durumun iyi olsaydı bu sefer suçu atacak başka bir konu bulurdun. Bence olaya bu açıdan bak. Paraya odaklanmaktan vazgeç, sahip olduklarından mutlu olmaya bak. Örneğin sağlık. Eczanede çalışıyorsun, sağlık elden gidince herşeyin nasıl boş olacağını çok iyi bilmen gerekir.

Söylediklerim üzerine biraz düşün bence.

burada mantıksız bir şey söylüyorsun?
    para olduktan sonra çek ödenmemesi gibi bi sıkıntı olamaz ki? ben zaten ev başka yatırım yapmayacağım sadece param nakitte olacak
    zenginlikten bahsediyorsun çek ödememe gibi bir şeye geliyor

bir de para olduktan sonra kız evladım olmayacak tüp bebekle erkek evlat yaptırabiliyormuşum
    her şey bu paraya bağlı. parası olan her şeyi seçebiliyor.

yorumunu alim

• Banknotlar merhaba arkadaşlar

Turbo sana da merhaba

• iğrençsin

• tadını alsan
    para mara düşünmezsinde tadını almamışın daha
    üzülüyorum senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Right-

iğrençsin

neden?
  • 790 tl benim gözümde aşırı büyük para ama normalde deyil.

• quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

tadını alsan
    para mara düşünmezsinde tadını almamışın daha
    üzülüyorum senin için

neyin tadını anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.