arkadaşlar ikisinden birini almayı düşünüyorum . ama kafamdaki soruları sizlere sormayı istiyorum
1. leventin yıllık vergisi nekadar . 2.leventin şehiriçi mazot tüketimi ne kadar mesela 1 litre mazotla kaç km yol yapar. 3.leventin parçası ucuzmu başım ağrırmı parçadan yana 4.birde leventin boş kasa ağırlığı kaç kg net olarak . 5. skodanın yıllık vergisi ne kadar arkadaşlar kafama takılan sorular bunlar bu ikisi arasında hangisini tercih etmemi önerirsiniz . şimdiden teşekkür ediyorum .
Skodanın 120 tl yıllık vergisi levent 127 tl yıllık vergisi ben olsam skoda alırdım
Orijinalden alıntı: cesmuru
Skodanın 120 tl yıllık vergisi levent 127 tl yıllık vergisi ben olsam skoda alırdım
[/quotegerçekten bu kadar düşükmü . ben sigortacı birine sormuştum bana skodanın 300 leventin ise 350 ytl olduğunu söyledi .kafam iyice karıştı eğer skoda verrgisi böyleyse skoda daha iyi .
Orijinalden alıntı: samet6630 gerçekten bu kadar düşükmü . ben sigortacı birine sormuştum bana skodanın 300 leventin ise 350 ytl olduğunu söyledi .kafam iyice karıştı eğer skoda verrgisi böyleyse skoda daha iyi .
Yahu yıllık 50 liranın hesabını mı yapıyorsun Allah aşkına ?
quote:
Orijinalden alıntı: BmCpRo827
quote:
Orijinalden alıntı: samet6630 gerçekten bu kadar düşükmü . ben sigortacı birine sormuştum bana skodanın 300 leventin ise 350 ytl olduğunu söyledi .kafam iyice karıştı eğer skoda verrgisi böyleyse skoda daha iyi .
Yahu yıllık 50 liranın hesabını mı yapıyorsun Allah aşkına ?
hesaptan dolayı değil inan bana şaşırdım vergisinin bu kadar düşük olacağını tahmin etmiyordum . ticari sınıf ya hani oyüzden