Şimdi Ara

Bu Karakter Girakon'da İş Yapar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Girakon'da ardream asasım var.

İtemleri yılbaşı itibariyle allah izin verirse şu şekilde olacak;

+7 DD
    +8 Chitin Set
    +9 Dual Cleaver
    +0 Skeleton Belt
    +0 Dual Rol
    Görev Takıları

iyi/kötü yorumlarınızı paylaşırsanız memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mért*

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    insan bi cevap yazar.
  • Kabiliyet varsa rahat iş yapar kabiliyet yoksa +8cleaverlı bazı charların eğlence kaynağı bile olabilir ki bunun örnekleri pathos ardreamde çoktu zamanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

Kabiliyet varsa rahat iş yapar kabiliyet yoksa +8cleaverlı bazı charların eğlence kaynağı bile olabilir ki bunun örnekleri pathos ardreamde çoktu zamanında

Teşekkür ederim yorumun için, güzel asas oynarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

Kabiliyet varsa rahat iş yapar kabiliyet yoksa +8cleaverlı bazı charların eğlence kaynağı bile olabilir ki bunun örnekleri pathos ardreamde çoktu zamanında

Teşekkür ederim yorumun için, güzel asas oynarım.

Alıntıları Göster

• gayet guzel is yapar. zamanla +1 wp dual eme falan yaparsan daha da guzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

gayet guzel is yapar. zamanla +1 wp dual eme falan yaparsan daha da guzel olur
    Ardream asasa warrior pendant şart.Hp ve mp si kesinlikle küçümsenmemeli.Ben önecden +2 pp takardım,bi minore abanırdım minor 0 a düşerdi skill de vuramazdım.+1 Wp aldım,hp ve mp de arttı,7 dex veriyor o da kucumsenmez,4 4 lük takı wp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Ardream asasa warrior pendant şart.Hp ve mp si kesinlikle küçümsenmemeli.Ben önecden +2 pp takardım,bi minore abanırdım minor 0 a düşerdi skill de vuramazdım.+1 Wp aldım,hp ve mp de arttı,7 dex veriyor o da kucumsenmez,4 4 lük takı wp.

Alıntıları Göster
    yapmasına yapar normal sartlarda ama bu kadar item ile k0sperler le urasmaktansa + 7 chtn set + 7 dd + 7 ib old elf belt dual old eme pp dual kekuri +1 diz hf de temin et daha cok is yaparsın k0sp a karsı olanlar atlamasın hemen oyunun gercek durumu bu suan malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion90

yapmasına yapar normal sartlarda ama bu kadar item ile k0sperler le urasmaktansa + 7 chtn set + 7 dd + 7 ib old elf belt dual old eme pp dual kekuri +1 diz hf de temin et daha cok is yaparsın k0sp a karsı olanlar atlamasın hemen oyunun gercek durumu bu suan malesef

Alıntıları Göster
    yorumlar için teşekkürler. yokmu başka yorumu olan ?

• quote:

yorumlar için teşekkürler. yokmu başka yorumu olan ?

Alıntıları Göster
    +9 cleaver yerine +8 shard yada +9 cleaver yerine +8md alip geri kalan para ile küpe alman ve wp alman daha mantikli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murattimeister

+9 cleaver yerine +8 shard yada +9 cleaver yerine +8md alip geri kalan para ile küpe alman ve wp alman daha mantikli bence.

Alıntıları Göster
    biraz playerlik varsa iş yapar bence.. Yanlız kopxerlere dikkat :)) Çerez olursun kopxerlere 2 kisiye dayanamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aBouT

biraz playerlik varsa iş yapar bence.. Yanlız kopxerlere dikkat :)) Çerez olursun kopxerlere 2 kisiye dayanamazsın

Sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mért* -- 31 Aralık 2009; 9:26:56 >
  • quote:

quote:

Sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    +8chitine gerek yok bence. +7ile çok bir farkı yok sadece dex bonusu var. 4 chitin alıcağına wp+1 alırsan daha iyi olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn Out

quote:

k0xperlar 2 atamaz böyle bir chara. +ac'siz +7 chitin setli charıma 3-4 atıyorlardı.

2 Attıgını söyledigini nerden cıkardın 2 kişiye dayanamazsın yazmış Dikkatli okuyun lütfen yazılanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: regex

quote:

quote:

k0xperlar 2 atamaz böyle bir chara. +ac'siz +7 chitin setli charıma 3-4 atıyorlardı.

2 Attıgını söyledigini nerden cıkardın 2 kişiye dayanamazsın yazmış Dikkatli okuyun lütfen yazılanları

editledim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: regex

quote:

quote:

editledim :)

Alıntıları Göster
    sen öyle san +8 ib +8 fp set gorev takıları olan koxper senle dalga geçe geçe oynar. Bu yüzden ardreame falan girme exp kas bence.

• tatlım çok çelişkili yazmışsın bak en üstte char iş yapar mı demişsin şimdi de dağıtırız demişsin yani bu işin sonu ne ? post kasmışsın boşu boşuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysu_

tatlım çok çelişkili yazmışsın bak en üstte char iş yapar mı demişsin şimdi de dağıtırız demişsin yani bu işin sonu ne ? post kasmışsın boşu boşuna
    İtemler güzel ama senin harcadığın paranın 10 da 1 ini harcayarak item yapan ve seni kesen koxperlar varken pek iş yapamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaqmısın

İtemler güzel ama senin harcadığın paranın 10 da 1 ini harcayarak item yapan ve seni kesen koxperlar varken pek iş yapamazsın.

Haklısın. Koxper'ları aldırmıyorum nedense. :S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.