Şimdi Ara

Bu karta bu sistem yakışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle dün adminlere verdigim rahatsızlık sebebiyle özür dilerim Söz bundan başka konu açmayacağım.

Ben bi pc topluyorum

AMD PhenomII x4 955

HD6950 (ASUSDirectCUII)

MSI gd65

2x2gb cl7 1333mhz ram.

500gb 32mb cache

Şimdi soruyorum bu ekran kartına bu işlemci kötümü çünkü kimde AMD 955 görsem 4870 5850 falan kullanıyor. 6950 çok üst mü kalıyor. Ama i52500k alınca fiyat fahişleşiyor. Overclock da yapabilirim işlemciye ne dersiniz bu işlemci çok mu düşük önerilerinize acilen ihtiyacım var. (Adminler lütfen konuyu kapatmayın açık konum kalmadı)

• gayet güzel uyumları.Oc ye bile gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: littlestewie
    gayet güzel uyumları

diyorsunuz ama bu anakart intel uyumlu görünüyor
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-38951-MSI-P67A-GD65--B3---P67--LGA1155--DDR3-2133--Anakart--B3-Revizyon-.html
  • Benim asıl sordugum uyum konusu değil sormak istediğim bu işlemci bu ekran kartının yanında ezik mi kalıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confusion

quote:

Orijinalden alıntı: littlestewie
    gayet güzel uyumları

diyorsunuz ama bu anakart intel uyumlu görünüyor
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-38951-MSI-P67A-GD65--B3---P67--LGA1155--DDR3-2133--Anakart--B3-Revizyon-.html

ben direk işlemciyle ekran kartına odaklandım,soru o taraftan gelince.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sistem alınır mı?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimhesabim

Benim asıl sordugum uyum konusu değil sormak istediğim bu işlemci bu ekran kartının yanında ezik mi kalıyor?

kesinlikle kalmıyor.
  • Teşekkür ederim littlestewie yorumun için böyle cevap lar bekliyorum.

Crossfire yapmayı düşünüyorum gelecekte yazımın başında belirtmedim kusura bakmayın ben sadece ekran kartı işlemci uyumunu soruyorum.
  • Milletin 5850 vb kullanmasının sebebi bütçe biraz artınca forumda hemen i5 sistem önerilmesi ki ben yanlış buluyorum. Hem ekran kartı düşük oluyor amdye göre bu yüzden oyun performansları düşük oluyor, hemde ek bileşenlere (cpu soğutucu vb.) para kalmıyor.
  • değil mi ademkinq i5 alacağına 6950 alırsın amdx4 ünlede geçinirsin?

Farklı bir soru soracağım bu amd x4 955i mi alayım 60 lira daha koyup 965i mi alayım ben biraz oc yapıp(deneyip:D) 3.7 Ghzde stabil kullanmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimhesabim

değil mi ademkinq i5 alacağına 6950 alırsın amdx4 ünlede geçinirsin?

Farklı bir soru soracağım bu amd x4 955i mi alayım 60 lira daha koyup 965i mi alayım ben biraz oc yapıp(deneyip:D) 3.7 Ghzde stabil kullanmak istiyorum

değmez bence
  • o 60 liraya cpu soğutucu veya stok fan falan alırım dimii ama bu anandtech.com da 955 965 arasında hatırı sayılır bir fark var bir de 3.2 den 3.7 var 3.4 den 3.7 var o yüzden bence stok fan ile 965 3.7 Ghz de çok stabil çalışır topu topu 300Mhz aşırtıcaz
  • benimhesabim 955 B.E modeli 3.9'da bile stabil çalışıyor, diğer hız aşırtılmış modelleri alarak sadece para israfı yaparsınız.
  • yorumun için teşekkür ederim. Sen tavsiye eder misin amd955 almamı çünkü i52500k alınca elim yanıyor çünkü ekran kartı 6950 :) ne önerirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.