Şimdi Ara

Bu kartlardan nerde bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yabancı alisveris sitelerinde usb dvb-t kartlari var 7$-10$ Civarı ama burda çok pahali neden öyle bi durum var buralarda nerden bulabiliriz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alibaba, aliexpress gibi yerlerde tonla satılıyor.
  • Ordan alışveriş yapamıyorum ki ben iş görür mü bunlar ?

• Görür tabi ki... Neden görmesin.

Yurtdışından alış veriş yapmıyorsan, biraz daha beklemelisin. Yurtiçinde talep artmaya başlayınca ithalatçılar getirecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert4289

Merhaba yabancı alisveris sitelerinde usb dvb-t kartlari var 7$-10$ Civarı ama burda çok pahali neden öyle bi durum var buralarda nerden bulabiliriz ?

onunla sadece SD kanalları Alırsın HD alamasın ve DVBT2 yayın hayatına başlamad ki...

• Bakalım o halde sadece bu antenle cok net goruntu elde edebiliyor bu cihazlar fakat Türkiyede karasal yayin yapan kanal var mi yok mu bilemiyorum dvb-t2 diye birseyden bahsediliyor farklari nedir acaba o yuzden biraz süpheliyim :)

• quote:

Bakalım o halde sadece bu antenle cok net goruntu elde edebiliyor bu cihazlar fakat Türkiyede karasal yayin yapan kanal var mi yok mu bilemiyorum dvb-t2 diye birseyden bahsediliyor farklari nedir acaba o yuzden biraz süpheliyim :)

Farkı DVBT(SD yayınlar için) DVBT2(HD yayınlar içindir) bu gidişle karasal yayıncılığa biraz geç geçilecek mahkemelik yumurcakTv mahkemeye vermiş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani o zaman dvb-t alayım şimdilik böyle 8-10 dolara bulabilirsem.peki bu aliexpress guvenilir mi normal gittigidiyordan alisveris yapar gibi mi yapiliyor birde 3-4 haftada anca gelir sanirim :/

• quote:

Yani o zaman dvb-t alayım şimdilik böyle 8-10 dolara bulabilirsem.peki bu aliexpress guvenilir mi normal gittigidiyordan alisveris yapar gibi mi yapiliyor birde 3-4 haftada anca gelir sanirim :/

Bu cihazlar şuan başlamadı daha fakat sana next comboyu önermek istemem amma bunda var ve 269 tl idi galiba....
  • O da bana pahalı kacar hocam bulgaristanda bu tip yayinlara gecilmisti ordan gorup merak sardim bende :)

• quote:

O da bana pahalı kacar hocam bulgaristanda bu tip yayinlara gecilmisti ordan gorup merak sardim bende :)

dvbt2 olmazsa hiçbir işe yaramaz dostum.Dvbt(Ananlog cihazlar gibi yakın zamanda çöp olacak) Dvbt2(HD profesyonel cihaz olacak) Bu yayınlarla yabancı kanalları seyredemezsiniz.Yani çanak gibi değil bu iş topu topu 50-60 kanal çıkacak oda yerse...
  • Anladım hocam tesekkur ettim bilgi paylasimi icin :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.