|
Bildirim
Fiyat 15500 tl beyler boşa okumayın
|
O kadar parayı baydıktan sonra ebem de her şeyi yapar. Bir zahmet yapsın yani nasıl başlıktır yav o?
|
Hani sistemde ki parçaların mantıksız olmasını geçtim, insanlar artık eskisi gibi değil, kullanıclar araştırarak, en düşük fiyat, indirim yakalayarak sistemini topluyor kimse gidip bu sisteme 15500 TL vermez.
|
Emeğine yazık, kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin çünkü karşında sponsorlu içerik var. Bu ekonomide 15.000 TL nasıl anlamsızca harcanır videonun başlığı olmalı. Sadece DH'ye özel değil diğer donanım kanallarını da takip edersen sponsorlu olarak satıcı firmanın elinde ne çöp ürün kaldıysa onları bundle ederek satma peşindelerdir. Sistemin kötü yanlarını lafı çevirerek geçerler, iyi yanlarını pompalarlar. Ticari gelir kaygısı olunca samimi öneriler çıkmaz ortaya. Bir de çekinmeden egsoz fan corsairin hatası onu eleştirmek lazım diye yorum yapıyor editör. 15 bini verirsin 25 TL'lik fanın lafını ederler...
Gelelim sisteme. Ventus 2080 : MSİ modelleri içerisinde en alt segmentte bulunan kart 570 A PRO: VRM kaliteis vasat OC potansiyeli düşük bir Anakart. 15k veriyorum ama OC yapamıyorum. X570 platformu ama hala 3000 MHZ RAM PSU- İyi Kasa çok güzel ama güncel fiyat çok pahalı anlamsız. Arkadaşlar bu forum çok yararlı ama böyle sponsorlu içeriklerle değil, deneyimli kullanıcıların paylaşımıyla... 15K bütçe varsa sistem tavsiyeleri bölümüne uğrayın paranızın hak ettiği sistemlere ulaşırsınız. Bunun gibi sistemleri almayın, sponsorlu hazır sistemler bakmayın, almayın, aldırmayın ki akıllı satıcıların belirli fenomenler üzerinden yaptığı reklamlarla çöp sistemleri insanlara dayatmasınlar... |
Bileşenlerin termal ortamını ideal düzeyde tutabilmek adına kasa içerisinde hava sirkülasyonu büyük önem taşır. Genellikle kasalar ön veya üst taraftan hava içeri alacak ve arka taraftan egsoz fanla dışarıya atılmak suretiyle hava sirkülasyonunu sağlarlar.
Detaylı bilgi edinmek içinhttps://forum.donanimhaber.com/fanlar-ve-sivi-sogutma-radyatoru-hangi-yonde-nasil-takilmali-farkli-yontemlerle-detayli-testler--131496229 konusuna bakabilirsiniz. Buradaki takınılan konu bir fanın sıcaklığa etkisi değil. Büyük bir bütçe içerisinde toplanan sistemin en basit hava sirkülasyonunu sağlayacak şekilde kurulmaktan uzak ve umursanmadan hazırlanmasıdır. Hatta herkesin özellikle takılması gereken konu bir editörün corsaire suç bulmak lazım, diğer editörün de egsoz fanının ne önemi var ki yaklaşımlarıdır. Sizler bu paylaşım platformunda insanları anlamak, doğruyu görmek ve çözümler yaratmak yerine komik cevaplar verirseniz hak ettiğiniz cevapları alırsınız. Tekrar buradan sistemi almayı düşünen arkadaşlara söylüyorum. Asla ve asla ilgili sistemi satın almayın. Ticari kaygı güdülerek hazırlanmış ve fiyatını hak etmeyen bir çalışmadır. Sistem tavsiyeleri bölümünde bu işin ehli ve alıcıların cebini de düşünen insanlardan yardım alabilirsiniz. Bizler böyle düzenlere, iki ticari firmanın kazanıp satın alanın mağdur olacağı çalışmalara karşı gelerek, BİLİNÇLENEREK, yavaş yavaş benzerlerini bitireceğiz. Emek asla sömürülemeyecek, İyi forumlar. |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakesan -- 30 Eylül 2019; 0:58:24 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yoizhik -- 30 Eylül 2019; 1:47:22 > |