Şimdi Ara

Bu kasa HONDA nasıldır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu 1 yıldır araçlar da çok fiyat artışı oldu. Fakat honda bence yine ideal fiyatta. Diğer alman arabalarına göre
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Almana göre kıyaslarsak pek farkı yok hocam. İkisi de değer kazanıyor :)

Bütçeniz el veriyorsa değerlendirin ama ilanlardan değerlendirmeyin derim. Eğer bekleyebilirseniz eşden dosttan arkadaştan güzel fırsatlar çıkabilir belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Birde şu kasalar aklıma takıldı full dolu olanları bu kasa hakkında bilginiz varmı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1.6-vtec-makyajli-kasa-k.kartina-9-taksit-komisyon-faiz-yokkkkkk-228312096/detay

Pek bilmiyorum kullanıcısından daha net öğreneilirsiniz Hocam o kasayı @eren15935 Abi bildiğim kadarıyla sen kullanıyordun bu kasadan ondan etiketledim seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RevivaL kullanıcısına yanıt
    Kasım 2013'te bizde 40.5 liraya almıştık 57 binde iki parça boyalı Elegance Civic'i Satan adam da bir yıl kadar önce bende 38 küsüre almıştım gibi bir şeyler demişti hatta

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Hocam işte ele fırsat geçecek. Arkadaş konuştu araç sahibiyle parasını verdi ama 3 ay sonra teslim aldı aracı. Bahsettiğim aracı 55000'e satmaya çalışanlar var. 1 yılda 20 bin kar. Araba kar ettiriyor düşünün :)
  • ederinden 20 bin fazladır. alınmaz. cok yakar yalıtımıda 0 a yakındır.
  • kim veriyor bu paraları diyordum demek ki verenler varmış ayrıca araçların fotoğrafları için özel fotoğrafçı tutup çekmişler sanırım hondacılar gerçekten başka kafalarda
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    Bu kasa sayilir makyajsizi hemen bakayim.

Usta ful dolu demesine bakma milletin. En fazla bir sanruf fark ediyor. Arabada donanim yok ki ful olsun Bunun makyajsizi var bende. 31 bin imkani yok verilmez bunlara. Sert, konforsuz arabadir. Donanimsizdir dedigim gibi. Ama kasasi guzel. Tabi goreceli bu. Motor da kasasina gore gidisi guzel. Tupe uyumlu. Bir de sorunsuz arabadir. Ama sorunsuz diye de 31 vermem sahsen. Ha alsan elinde kalmaz. 33 yazsan yine satarsin. Oyle tuhaf bi piyasasi da var bunlarin

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Ben homda alicak olsam yasli kisilerden stock olanlari alirim boyle modlanmis hondalarin yanina yaklasmayin allah bilir o araba ne kadar zorlandi hic motor isinsin yag sicakligi normal seviyeye gelsin veya bu ay cok zorladik arabayi bakima erken sokalim demisler midir

Hocam pederin arabayı satalım.
    2000 model, 142000 km'de, bakımları zamanında yapılmış, metalik gri(o zamanki adıyla milenyum grisi), üzerinde herhangi bir oynama, herhangi bir kit yok.
    1.4 is , 5 sene önce LPG takılı. Şehir içi 22-23 kuruş yakıyor. Orijinal teybi duruyor, yedek anahtarları duruyor.
    Park halinde kapı açıkken, geri geri gelen birisi vurdu, tek kazası bu.
    Ufak tefek ezikleri ve çizikleri var, boya yok

Şu ortamda buna 30 filan isteyeyim diyorum malum sitede. Nasıl olsa hondalara yazılan rakamlar ne kadar olursa olsun tuhaf gelmiyor kimseye

• Biliyorum pek konfor beklemiyorum zaten sanruf abs esr vs olsa yeterli benim için. Performans ve sorunsuzluğu göz önümde ayrıca aklımda mazda 3 lerde yok değil hani
  • Şunu farkettim dslr ile foto çekenler fiyata 5-10 ekleyip öyle koymuşlar. Ama hakkını yemeyeyim fotolar da bi okadar güzel:))

Esr derken? Esp mi? Esp diyorsan eger esp yok bunlarda. Abs, elektrikli direksiyon ve hava yastigi var. Baska bir sey yok

• Yakıtı uzun yolda değilde sehir ici uzebilir.
    Lpg takılırsa gayet makul degerler alırsınız. Donanim gayet yeterlidir.

Forumdaki Honda düşmanlarına değilde biz kullanıcılara sorun daha net bilgiler alırsınız.

Alt resimde benim arabanın 10bin km. Ortalaması var mesela

Bu kasa HONDA nasıldır ?

• 40 dan fazla verilmez hadi 43 olsun bu kasaya 50-55 bin veren keko varmıdır acaba gerçekten
    2012-2013 de 42 bin sıfır yeni kasasından alanlar tanıyorum onuda bilin
    ne kadar balon piyasası oldugunu burdan tahmin edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinstonCode -- 3 Eylül 2015; 12:28:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Esr derken? Esp mi? Esp diyorsan eger esp yok bunlarda. Abs, elektrikli direksiyon ve hava yastigi var. Baska bir sey yok

eren15935 : abs esr vs derken salladım harfleri

Gs_KuRTuLuS : Resim görünmüyor. Ayrıca tüp performans düşüşü gösteriyor ama şehir içinde tüp kullanmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

eren15935 : abs esr vs derken salladım harfleri

Gs_KuRTuLuS : Resim görünmüyor. Ayrıca tüp performans düşüşü gösteriyor ama şehir içinde tüp kullanmayı düşünüyorum.

Normal bir kullanıcı için tüp / benzin performans farkını anlamak oldukça zordur. Sonuçta ortada gözle görülür bir tasarruf olacağı için performans ayrımını düşünmüyorsunuz bile.

Görünmeyen resimde 10 bin km ortalamam 7,7 litre göstermekteydi.

• FD6 kasaya 58 bin yazmışlar Allah akıl fikir versin. O paraya 2012 model FB7 kasa Elegance ya da Premium bulunur. FD6 kasa için 45 bin civarı fiyatlar araba temiz ise normal karşılanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

FD6 kasaya 58 bin yazmışlar Allah akıl fikir versin. O paraya 2012 model FB7 kasa Elegance ya da Premium bulunur. FD6 kasa için 45 bin civarı fiyatlar araba temiz ise normal karşılanabilir.

52 den assagi vermem aracimi yeni kasa fd6 kadar gosterisli değil hatta arka kısım tam bir facia

• Ben sizin aracınız için konuşmadım. Model yılı, km, hasar durumu, donanım gibi şeyler fiyatı etkiler. İlk mesajdaki diğer linklere bakınca 2010 model 90 bin km'de araçların 45 civarı olmasının normal olduğunu yazmak istedim.

Sadece dış görünüşe bakıp benim arabam daha iyi diyorsanız yanılırsınız. 2012 model FB7 kasa elegance aracın donanımı FB6 kasa ile karşılaştırılmaz bile. Hatta kullandığım aracın yalıtımın tatmin edici seviyede olduğunu düşününce sanırım yalıtımı da epey farklıymış. İlandaki araca bakarak söylüyorum 58 bin ona verene kadar FB7 kasa elegance alınır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.