Arkadaşlar Monitör hariç; İşlemci + Anakart + Ekran Kartı + Ram bu 4 parçayı satıp Çıkacak olan Battlefield 6'yı ultra seviye de değil de rahat oynayabileceğim seviyede parçalar almak istiyorum; Sizce bu 4 parça yada sadece kasayı satmaya kalksam ne kadar eder ? şuan ki piyasa da ? |
Bu Kasa ne kadar eder ?
-
-
pek birşey tutmaz. yeni sistem için 8-10 bin tl ayırman lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: forvet09pek birşey tutmaz. yeni sistem için 8-10 bin tl ayırman lazım.
Maalesef o kadar büyük bütçem yok bari medium ayarlarda oynamaya kalkacak bir sistem alsam ?
Bu arada o dönem aldığım GSKİLL 8GB Ram fiyatı halen pahalı,
- Bendeki Powersupply 600 watlık, bu güç kaynağına yeni nesil ana kart işlemci ve ram ile ekran kartı alsam kaldırır mı ?
-
e.kartı fiyatları malum. gtx1650 düz versiyon 2800-3000 tl ve performansı belli.
1650 süper baksan 4000 tl den aşağı yok.
işlemci 1200-1300 tl
anakart 700 tl
ram 900 tl
7000 tl gibi rakamlara geliyor.
-
Onların parasıyla işlemciyi bile alamazsın. Edeceği en fazla 1000 lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bf6 çıkınca ekran kartı fiyatları düzelirmi belli degil.düzelmesse xbox series x alıp geçin 6 bine.belki klavye mouse destekli çıkar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
Onların parasıyla işlemciyi bile alamazsın. Edeceği en fazla 1000 liraaman tanrım nerelere geldik biz ne oldu bize böyle ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: forvet09e.kartı fiyatları malum. gtx1650 düz versiyon 2800-3000 tl ve performansı belli.
1650 süper baksan 4000 tl den aşağı yok.
işlemci 1200-1300 tl
anakart 700 tl
ram 900 tl
7000 tl gibi rakamlara geliyor.
7.000 mi ? ne oluyor arkadaşlar iyimiyiz savaş felan mı çıktı ülkede ne oldu ? ben Bilgisayarcıydım geçmişte bu kadar pahalanması ve sessiz kalmak ? !
-
quote:
Orijinalden alıntı: Real-Gamer7.000 mi ? ne oluyor arkadaşlar iyimiyiz savaş felan mı çıktı ülkede ne oldu ? ben Bilgisayarcıydım geçmişte bu kadar pahalanması ve sessiz kalmak ? !
Alıntıları GösterHerhalde dünyadan haberin yok? Yarı iletken krizi, miningciler, doların 8.50 olması vs.
Ses çıkaracak bir durum yok, kriz küresel.
Not: Dolara/TL ye ses çıkarabilirsin, meydan senindir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Real-Gamer7.000 mi ? ne oluyor arkadaşlar iyimiyiz savaş felan mı çıktı ülkede ne oldu ? ben Bilgisayarcıydım geçmişte bu kadar pahalanması ve sessiz kalmak ? !
Alıntıları Göster2020 sonbaharından beri durum böyle
çip krizi
mining
pandemi dolayısıyla kısıtlı üretim
-
Galiba sizin mining ve yükselen dolardan pek haberiniz yok.
İsterseniz teknoloji ürünleri satan sitelere girip fiyatlara bir göz atın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X