Şimdi Ara

Bu kasa yetermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bir kasa topladım aynen soyle
    amd phenom x6 1100t
    asus m4a88td-v evo anakart
    sapphire hd5830 xtreme ekran kartı
    corsair 4gb(2x2)xms3 cl9 1600mhz
    samsung 250gb 16mb sata 2 7200rpm
    sistem bu kasam ise su thermaltake VL86021W2E V3 600W MidT ATX SİYAH KASA bu kasa bu sistemi çalışıtırırmı ? tam güçte? örneğin cod 7 oynarken cod 8 cıkınca oynarken assasins 3 cıkınca oynarken filan psu nun yetersiz kalma gibi bi durumu olurmu? biraz acil cünkü yarın alıcam pc yi

• Yeterli gelir ancak, kasadaki psu düşük verimliğe sahip çok kaliteli olmayan bir üründür 500w civarı güç verir gerçek 600w değildir.

Bütçenizi belirtin daha iyi alternatifler çıkar...
  • Oyun içinse x6 almaktan vazgeçip x4 alsanız ekran kartınızıda belki hd 6870 yapabilirsiniz
  • bu ürüne bütçem ucu ucuna yetiyor işte yani alacagım kasa bu fiyatta olabilir 220 230 tl civarı ve vatandan havale i,le alacagım yani vatandan olursa daha iyi olur. Örnegin su kasa vatanda 270 ten 236 ya inmiş bunu alabilirimhttp://www.vatanbilgisayar.com/xilence-09agl.br-xilence-redstorm-600w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=49052 bu kasa iyimidir sizce buda 600 wat ama daha pahalı sadece indirimde?
  • evet oyun için ama amd x4 az verimli almışken en iyisini alım diyorum ayrıca hd 6750 alırsam kasayı degistirmem gerekir hem cok uzun bi ekran kartı hemde fazla güç harcıyor. bide bütçe kısıtlı olunca anca bu cıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktu1591

evet oyun için ama amd x4 az verimli almışken en iyisini alım diyorum ayrıca hd 6750 alırsam kasayı degistirmem gerekir hem cok uzun bi ekran kartı hemde fazla güç harcıyor. bide bütçe kısıtlı olunca anca bu cıkıyor

oyun için sistem topluyorsanız amd x4 955 alıp geriye kalan parayı ekran kartına yatırabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU Yeter Mi?
    11 ay önce açıldı
    650W bu sisteme yeter mi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.