Ben kasama mod yapmak istiyorum .Bir iki şeyler buldum ama sizinde önerilerinizi almak istedim .
1. Pleksi yapmak .
2. Ledli fan almak.
3. Sticker yapmak.
Kasam ise bu .
belki beğenirsin ben bu şekilde kullanıyorum..
ön üst ve yan kapağa kırmızı led'li fan, arkaya bir tane' ROG'dan sticker's ve K.Atatürk Yazısı yapıştırdım, ekstra'dan bi adet'te COoler master'ın yaptığı aurora ışıktan aldım onuda içeriye taktım.. içeriden görünüş çok güzel oldu, ama CM'nin led'i ile fan ledleri arasında renk uyumsuzluğu var biraz, dışardan garip görüntü az : )) yinede sevdim ben bu yeni stil'imi :D
daha fazla fotoğraf'a bakmak istersen özelden msj atman yeterli olur kardeşm.. burda kalabalık yapmaya gerek yok : )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmavada -- 23 Kasım 2012; 15:18:02 >
iyi bence
quote:
Orijinalden alıntı: Atmavada
ön üst ve yan kapağa kırmızı led'li fan, arkaya bir tane' ROG'dan sticker's ve K.Atatürk Yazısı yapıştırdım, ekstra'dan bi adet'te COoler master'ın yaptığı aurora ışıktan aldım onuda içeriye taktım.. içeriden görünüş çok güzel oldu, ama CM'nin led'i ile fan ledleri arasında renk uyumsuzluğu var biraz, dışardan garip görüntü az : )) yinede sevdim ben bu yeni stil'imi :D
daha fazla fotoğraf'a bakmak istersen özelden msj atman yeterli olur kardeşm.. burda kalabalık yapmaya gerek yok : )
Cevabınız için teşekkürler .Modunuz güzel olmuş fakat ben üstteki fanları içeride yuymak istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: JoKeR_DH
quote:
Orijinalden alıntı: Atmavada
Cevabınız için teşekkürler .Modunuz güzel olmuş fakat ben üstteki fanları içeride yuymak istiyorum
hmm.. sıvı soğutmanın fanlarının mı içeride olmasını istiyorsunuz anlamadım tam olarak? : )
Yok sıvı soğutma yapmıcam
:D peki.. üstteki fanları içeri yerleştirmek istiyorum deyince ben