Şimdi Ara

Bu Kasaya Nasıl Bir Mod Önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben kasama mod yapmak istiyorum .Bir iki şeyler buldum ama sizinde önerilerinizi almak istedim .

1. Pleksi yapmak .

2. Ledli fan almak.

3. Sticker yapmak.

Kasam ise bu .

• belki beğenirsin ben bu şekilde kullanıyorum..

ön üst ve yan kapağa kırmızı led'li fan, arkaya bir tane' ROG'dan sticker's ve K.Atatürk Yazısı yapıştırdım, ekstra'dan bi adet'te COoler master'ın yaptığı aurora ışıktan aldım onuda içeriye taktım.. içeriden görünüş çok güzel oldu, ama CM'nin led'i ile fan ledleri arasında renk uyumsuzluğu var biraz, dışardan garip görüntü az : )) yinede sevdim ben bu yeni stil'imi :D

daha fazla fotoğraf'a bakmak istersen özelden msj atman yeterli olur kardeşm.. burda kalabalık yapmaya gerek yok : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmavada -- 23 Kasım 2012; 15:18:02 >

• iyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmavada

belki beğenirsin ben bu şekilde kullanıyorum..

ön üst ve yan kapağa kırmızı led'li fan, arkaya bir tane' ROG'dan sticker's ve K.Atatürk Yazısı yapıştırdım, ekstra'dan bi adet'te COoler master'ın yaptığı aurora ışıktan aldım onuda içeriye taktım.. içeriden görünüş çok güzel oldu, ama CM'nin led'i ile fan ledleri arasında renk uyumsuzluğu var biraz, dışardan garip görüntü az : )) yinede sevdim ben bu yeni stil'imi :D

daha fazla fotoğraf'a bakmak istersen özelden msj atman yeterli olur kardeşm.. burda kalabalık yapmaya gerek yok : )

Cevabınız için teşekkürler .Modunuz güzel olmuş fakat ben üstteki fanları içeride yuymak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: JoKeR_DH

quote:

Orijinalden alıntı: Atmavada

belki beğenirsin ben bu şekilde kullanıyorum..

Cevabınız için teşekkürler .Modunuz güzel olmuş fakat ben üstteki fanları içeride yuymak istiyorum

hmm.. sıvı soğutmanın fanlarının mı içeride olmasını istiyorsunuz anlamadım tam olarak? : )

• Yok sıvı soğutma yapmıcam
  • :D peki.. üstteki fanları içeri yerleştirmek istiyorum deyince ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • proje çöpe gitti galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.