Şimdi Ara

BU KİŞİ 400 TL ZARARA UĞRATTI BENİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle aptal işler için paranızı çar çur ediyorsunuz. Atın ölümü arpadan oluyor.. Umarım aklınız başınıza gelir..
  • adamın nicki ne?
  • forumdada nick [X]-R-[4]-P

hala ulaşamıyorum beyler.. yardımlarınıza ihtiyacım var
  • beyler facebooktan bu arkadaşa mesaj atarmısınız charı geri vermesi içinhttp://www.facebook.com/profile.php?id=100001157306972
    lütfen. .beyler..
  • Özürsüz Devamsızlıklar
    Tam Gün 6
    Öğleden Sonra Yarım Gün 4,50
    Sabahtan Yarım Gün 1,50
    Özürsüz Devamsızlık Toplamı 12 gün

devamsızlık yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerakin34

Özürsüz Devamsızlıklar
    Tam Gün 6
    Öğleden Sonra Yarım Gün 4,50
    Sabahtan Yarım Gün 1,50
    Özürsüz Devamsızlık Toplamı 12 gün

devamsızlık yapmış

Bende tc kimlik no doğrulaması yaptımda.İsmini doğru vermemiş çıkmıyor.
  • netten bi imza bi güvence olmadan alış-verişin kazıgı araya sağlam abilerini sokmassan biraz zor alırısn.Polis falan ugraşmaz bence o charın sana ait oldugunu kanıtlaman falan çok uzun sürer

edit:yanlış smile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B4hr1 -- 11 Temmuz 2010; 23:47:08 >
  • Adamın biyoloji zayıf la e okul a baktım
  • ne yapmama gerek beyler..
  • Ben de karakter satarken adam bana güvendi 4 gb'ye satacaktım 3'ünü verdi 1 GB'yi vermeden kaçtı. Msn nick'ine yalandan, ''Burak adam dolandırmaya kalktı beni hemen mail at şifreyi değiştir'' falan yazdım engeli kaldırdı 2 saat geveledi aldım paramı. Aslında kandırıp yine karakterimi geri alıpta 4 GB'nin üstüne konmak vardı. İyi bir derste olurdu. Ben yoluma, o yoluna gitti sonra.
  • bu kişide beni:

BU KİŞİ 400 TL ZARARA UĞRATTI BENİ

ikinci yarıda atsaydın golü bokmu olurdu be iniesta?

(400 diil 2500 küsür)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickbulpageat -- 12 Temmuz 2010; 0:31:13 >
  • mgmforumda senin gibi durumda olan arkadaşlar bilişim suçlarında haklarını aldılar diye biliyorum en azından sende ismi cismi belli bence hakkını ara kapısına polis dayansın nasıl charı geri alıcaksın seyret ama hakkını araman gerekiyor
  • TC kimlik numarası elinde ise git karakola dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulun
  • KONUYU AÇAN KİŞİ DAHA ÇOCUK BOŞVERİN ONU DAHA KENDİ İŞİNİ HALLEDEMEYECEK KADAR TIRSAK KORKAK ÇOCUK BİRİDİR BOŞVERİN
  • o oyuna paramı yatırıyorsunuz acıyın paranıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

KONUYU AÇAN KİŞİ DAHA ÇOCUK BOŞVERİN ONU DAHA KENDİ İŞİNİ HALLEDEMEYECEK KADAR TIRSAK KORKAK ÇOCUK BİRİDİR BOŞVERİN

yoksa dolandıranın arkadaşı falan mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

facebookta ki bütün arkadaşlarına kanıtlarıyla beraber mesaj yolla. rezil olsun çevresine.

Ne rezil olcak kazıkladım salağı diye herkese anlatmıştır bile.
  • benim knightı bıraktığımda ring diye bişey çıkmıştı istediğin karakteri ringe çevirip satabiliyodun oyun içi, neden öyle bişey yapmadın anlamadım
  • beyler velet buymuş. onu yakalayın, yemin ediyorum istanbuldan izmire gelirim dövmek için.

BU KİŞİ 400 TL ZARARA UĞRATTI BENİ
  • adresi varmış daha ne kapısında bekle dışarı çıkınca çaldığı para kadar döv.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.