Şimdi Ara

BU KİŞİ 400 TL ZARARA UĞRATTI BENİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=740329443&ref=ts

umut dicle turan

adresi budur...

İnönü Mahallesi 821. Sok 14/1 İzmir Bornova

tc no ve okul numarası liseye gidiyor daha...

tc : 21872239374
    okul no : 37020
    ne yapmam gerek şimdi...
    online karakter takası yapıyorduk ilk bilgileri ben verdim ardından onun vermesini beklerken kaçtı ..sildi direk msn den...
    ve bende bu bilgileri aldığım için ve doğruluğunu anladığım için pek sorun etmedim ilk vermede... şimdi hala mağdurum....

ortağı buda işin içinde
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001157306972

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asımmavzer1 -- 11 Temmuz 2010; 22:34:39 >

• muhtemelen knightonline char takası yapıyordunuz çok dikkatli olmak lazım diyeceğim ama dikkatli olmakda uzak mesafede fayda etmiyor sahsen ben yuzyuzesatış olana kadar bekledim cazip teklifler geldi ama hepsi şehir dışıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

muhtemelen knightonline char takası yapıyordunuz çok dikkatli olmak lazım diyeceğim ama dikkatli olmakda uzak mesafede fayda etmiyor sahsen ben yuzyuzesatış olana kadar bekledim cazip teklifler geldi ama hepsi şehir dışıydı
    silkroad online sanırım??

Bu kadar bilgin var elinde git savcılıga veya bilişim suçlarına bildir onlar gerekli işlemleri yaparlar
  • quote:

muhtemelen knightonline char takası yapıyordunuz çok dikkatli olmak lazım diyeceğim ama dikkatli olmakda uzak mesafede fayda etmiyor sahsen ben yuzyuzesatış olana kadar bekledim cazip teklifler geldi ama hepsi şehir dışıydı
    gayri resmi bir iş yapmışsın ve kazıklanmışsın (halk tabiriyle) 1 damacana soğuk su iç
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8 Mile

Bu kadar bilgin var elinde git savcılıga veya bilişim suçlarına bildir onlar gerekli işlemleri yaparlar

Alıntıları Göster

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_40847685/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40847685

Burda sana yardımcı oldular 500 tl ödül koymuşsun gidipte bizmi çaldırdığın şeyi geri alalım, adamı dövelim? Kendi işini kendin gör diyecem ama sende o çapı göremiyorum... Başkalarından medet umma yoksa her zaman böyle dürtüklenirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nielsen

Alıntıları Göster
    umut dicle turan

DH üyesi

• quote:

Alıntıları Göster
    Özel mesaj at korkut biraz facebook üzerinden. Elimde msn konuşmaları filan duruyor savcılığa suç duyurusunda bulundum dolandırıcılıktan yaz. Eğer bebeyse korkar verir ama aklı başında biriyse geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

umut dicle turan

DH üyesi

Alıntıları Göster
    tc si varsa doğru karakola

• quote:

Alıntıları Göster
    Size mustahak kardeşim ne diyeyim. Böyle internet üzerinden referansı olmayan kişilerden bişey alıp satarken herzaman yüz yüze işlem yapın. Ha yok bişey olursa koymaz diyosanız devam edin. Ama bunu riske alıpda takası yapıpda kazık yiyince aglamanın alemi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Özel mesaj at korkut biraz facebook üzerinden. Elimde msn konuşmaları filan duruyor savcılığa suç duyurusunda bulundum dolandırıcılıktan yaz. Eğer bebeyse korkar verir ama aklı başında biriyse geçmiş olsun

Adam DH üyesi Muhtemelen suanda bu mesajı okuyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

quote:

Alıntıları Göster
    Ortağının nede çok kız tanıdığı varmış hepside taşş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Agresif Pijama

Alıntıları Göster
    Hata sizde yüz yüze görüşmeden nasıl böyle bir alışveriş içine giriyorsunuz anlamıyorum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    ya bu adam işte cevap vermiyor bilgileri bunlar ne yapmam gerek evet knight online takas sırasında gerçekleşti bu aksilik onun yaptığına ne denir şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: asımmavzer1

http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=740329443&ref=ts

umut dicle turan

adresi budur...

ne yapmam gerek şimdi...
    online karakter takası yapıyorduk ilk bilgileri ben verdim ardından onun vermesini beklerken kaçtı ..sildi direk msn den...
    ve bende bu bilgileri aldığım için ve doğruluğunu anladığım için pek sorun etmedim ilk vermede... şimdi hala mağdurum....

ortağı buda işin içinde

incide olan tanıdıklarn varsa ver inciye olsn bir inci :D

• quote:

Orijinalden alıntı: gezginherif

quote:

Orijinalden alıntı: asımmavzer1

http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=740329443&ref=ts

umut dicle turan

adresi budur...

ne yapmam gerek şimdi...

ortağı buda işin içinde

incide olan tanıdıklarn varsa ver inciye olsn bir inci :D
    facebookta ki bütün arkadaşlarına kanıtlarıyla beraber mesaj yolla. rezil olsun çevresine.

• quote:

Alıntıları Göster
    İyi yapmış sanal ortam ile gerçeği ayırt edemezseniz başınıza gelicek bu.Ders olur iyi iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E41040413

facebookta ki bütün arkadaşlarına kanıtlarıyla beraber mesaj yolla. rezil olsun çevresine.

Alıntıları Göster
    inciye tüm delillerle birlikte yaz işini görürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

inciye tüm delillerle birlikte yaz işini görürler

Alıntıları Göster
    Bilişim Suçlarına Gidebilirsin... Bu Tür İnternet Üzerinden Dolandırıcılara Onlar Bakıyor...Şahsıdan Tazminaat Bile Alabilirsin Şikayetşi Ol Bu Şerefsizden!

Bende Online Oyun Oynuyorum Bu Tür Şeylerin Kimsenin Başına Gelmesini İstemem...

No Scammer!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.