Şimdi Ara

bu kitabı bulmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.kitapgalerisi.com/BOYUT-YAYIN-GRUBU-OTEL-TEKNOLOJiSi_53894.html#0

http://www.kitapgalerisi.com/images_buyuk/37121016594428819.jpg

yukarda linkini verdiğim kitabı bulmam lazım. netten almayı denedim fakat basımı durdurulmuş ve bulunamıyor. tek şansım elinde bu kitaptan olan kitapçılar. İstanbul'da yaşamıyorum ve bu durum işimi daha da zorlaştırıyor. yarın kapalı çarşının ordaki sahafları telefonla arayıp soracağım. 2. el de düşünebilirim. yönlendirebileceğiniz kitapçı varsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülşenn -- 30 Kasım 2011; 21:30:41 >

• @gülşenn kardeşim, kitapçılarda ve kitap satış sitelerinde bulmakta zorlandığın kitaplar için Nadir Kitap sitesini kullabilirsin ...
    Nadir Kitap sitesi, Türkiye'deki tüm sahafçıların tek bir çatı altında toplandığı bir site ...
    Aradığın kitabı sitenin arama motoruna yazdığında, sana aradığın kitabın Türkiye'de hangi sahaflarda bulunduğunu listeliyor ...
    Sen de bulunduğun yere göre, kitabın temizliğine göre, baskı kalitesine göre, baskı yılına göre, fiyatına göre seçim yapıp siteden siparişini veriyorsun ...
    Daha sonra site, sipariş verdiğin sahaf ile irtibata geçip, sana kitabın ulaşmasına aracılık ediyor ve kitap sana ulaşıyor ...
    Ben bu şekilde kitap satış sitelerinde bulamadığım kitapları bu siteden sipariş edip aldım, bir sorunla karşılaşmadım ...

Senin kitaba baktığımda, kitabın yeni baskısı yapılmış ve durum YENİ olarak gözüküyor ...
    http://www.nadirkitap.com/otel-teknolojisi-turan-kolak-kitap438948.html

Aradığın kitap Nadir Kitap bünyesinde yer alıyor. Temin edilmesini ve kargolanmasını bizzat sitenin kendisi yapıyor ...
    Yapman gereken siteye üye olup siparişini vermen ve 3-5 gün içinde kitabın eline ulaşmasını beklemen ...
    İyi okumalar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: electronica

@gülşenn kardeşim, kitapçılarda ve kitap satış sitelerinde bulmakta zorlandığın kitaplar için Nadir Kitap sitesini kullabilirsin ...
    Nadir Kitap sitesi, Türkiye'deki tüm sahafçıların tek bir çatı altında toplandığı bir site ...
    Aradığın kitabı sitenin arama motoruna yazdığında, sana aradığın kitabın Türkiye'de hangi sahaflarda bulunduğunu listeliyor ...
    Sen de bulunduğun yere göre, kitabın temizliğine göre, baskı kalitesine göre, baskı yılına göre, fiyatına göre seçim yapıp siteden siparişini veriyorsun ...
    Daha sonra site, sipariş verdiğin sahaf ile irtibata geçip, sana kitabın ulaşmasına aracılık ediyor ve kitap sana ulaşıyor ...
    Ben bu şekilde kitap satış sitelerinde bulamadığım kitapları bu siteden sipariş edip aldım, bir sorunla karşılaşmadım ...

Senin kitaba baktığımda, kitabın yeni baskısı yapılmış ve durum YENİ olarak gözüküyor ...
    http://www.nadirkitap.com/otel-teknolojisi-turan-kolak-kitap438948.html

Aradığın kitap Nadir Kitap bünyesinde yer alıyor. Temin edilmesini ve kargolanmasını bizzat sitenin kendisi yapıyor ...
    Yapman gereken siteye üye olup siparişini vermen ve 3-5 gün içinde kitabın eline ulaşmasını beklemen ...
    İyi okumalar ...

çooook teşekkür ederim. siparişi verdim az önce. ne kadar teşekkür etsem az. hatta bulamadığım 2 kitap daha vardı, onları da sipariş verdim. beni bu siteyle tanıştırmanız çok iyi oldu

bu siteden aldığımda sahaflara da destek oluyorum. en güzel tarafı da bu...

ne kadar büyük bir iyilik yaptığınızın farkında mısınız?

• sitede 2. eli yok. bu kitabı sipariş verdiğim bütün internet siteleri, kitabı bulamadıklarını söylediler ve siparişim iptal oldu. yayınevine sordular ve bulamadılar. umarım bu sefer de öyle olmaz

not düşmüşler: "Nadirkitap.com" satıcı rumuzuyla satışa sunulan "YENİ" kitaplar Nadirkitap.com tarafından tedarik edilmekte ve kargolanmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülşenn -- 1 Aralık 2011; 10:17:04 >
  • bu site çok iyi gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi kaç öneri lazım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.