Şimdi Ara

bu kitabı şiddetle tavsiye ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

* yazar: Halit ERTUĞRUL

* konu :Bir sonbahar günü Kayseri'den otobüse binmişti. Bir ideoloji uğruna geçen altmış yıllık hayatı, otobüs yolculuğunda tanıştığı genç öğretmenin anlattıklarıyla birden alt üst oldu. Bir yolcuyla yaptığı sohbetin hayatını bu kadar kökten değiştireceğini nereden bilebilirdi? Sabaha kadar devam eden sohbetin sonunda o artık bambaşka bir insandı. Neler konuştular, bir insanı bu kadar derinden etkileyebilecek konular nelerdi? Bu gerçek hayat hikayesinin sonu nereye vardı? Halit Ertuğrul'un 300.000 satan ve altı dile tercüme edilen kitabı, sizin de hayatınızda yeni sayfalar açacak.

ortalama perakende satış fiyatı 2.90 ytl

ben çok geç kaldım ve ancak okuyabildim...

edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildworld -- 28 Mayıs 2005, 11:29:58 >

• esef ne demek
  • SevgiLi wildword,
    Arkadaşım sanırım acelene denk geLdi yoksa sen böyLe bir hataya düşmezdin.
    Ben seni kırmak için yazmıyorum, biLgiLendirmek için... Sakın yanLış anLama.

quote:

bu kitabı esefle tavsiye ediyorum

ESEF:

1 . Üzüntü, kaygı, tasa.
    2 . Acınma, üzülme.
    3 . Yerinme.

Önerin için Teşekkür Ederim.
  • türk dil kurumunda ve güzel türkcemizde bu manaya geldiğini bilmiyordum normalde arapça, osmanlıca ve fasca'da "şiddetli, bir şeyi çok isteyerek yapılması " gibi...

teşekkürler..değişiklik yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildworld -- 28 Mayıs 2005, 11:33:49 >
  • ewet bn okudum gerçekten çok ii bi kitap bunun bide kendini arayan kadın olanı war onuda bn tawsiye edrim
  • abartılmış abartılmayada devam edilen kitapcık...okuyana saygı duyarım orası ayrı...
  • wildworld msn adresini pm olarak atsana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • esef arapça ve farsça da şiddetle manasına gelmez. te'kid için kullanacaksan türkçe olarak şiddetle tavsiye ediyorum demelisin. sakın yanlış anlama seni eleştiriyor değilim. diğer arkadaşların da öğrenmesi için yaaani....
  • çok güzel bi kitap okunmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: magnificent35

esef arapça ve farsça da şiddetle manasına gelmez. te'kid için kullanacaksan türkçe olarak şiddetle tavsiye ediyorum demelisin. sakın yanlış anlama seni eleştiriyor değilim. diğer arkadaşların da öğrenmesi için yaaani....

ben imam hatip mezunuyum ve 6 yıl boyunca arapca ve osmanlıca farsca karışık dersler gorduk "esef" bir şeyi cok siteyerek yapılması. yapılmasını sitediği istek önerinin farklı açılımı....türkce dilmizide tersine cevrilmiş gibi bir şey
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.