Şimdi Ara

bu kızın amacı ne (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıza dostum demiş læ,sen garanti kızla karşı karşıya geldiğinde konuşamazsın
  • Batırma gördüm ama böylesini görmedim. Dostum ne dostum ? Oldu olacak dayı,hacı,bro falan deseydin ? Zaten burada sıçmaya başlamışsın sonra yok hayallerimdi yok ciddi düşünüyorumdu iyice sıvamışsın. Kızdan hoşlanıp seninle ciddi düşünüyorum diyebiliyorsan hiç uğraşma görücü usülü evlen.Başka türlü şansın yok çünkü bu kafayla. Yaş kaçtı bu arada ?
  •  bu kızın amacı ne
  • Dostum

Kıza duygularını yüzyüzeyken söyle. Bunları başkasından duyduğu an onun gözünde bittin.
    Bir daha dostum (ve türevleri) diye hitap etme.
    Ayrıca kıza ciddi düşünüyorum demen yanlış olmuş. Sanki bu yaşta sevgili olup ileride evleneceksiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Dostum

Kıza duygularını yüzyüzeyken söyle. Bunları başkasından duyduğu an onun gözünde bittin.
    Ayrıca kıza ciddi düşünüyorum demen yanlış olmuş. Sanki bu yaşta sevgili olup ileride evleneceksiniz?

Hocam ondan önceki muhabette onu eğlence olarak gördüğümü düşünüyordu arkadaşlarından falan öyle duymuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CGunok

quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Dostum

Hocam ondan önceki muhabette onu eğlence olarak gördüğümü düşünüyordu arkadaşlarından falan öyle duymuş..

Ben seni gerçekten seviyorum tarzı bir şeyler diyebilirdin ciddi düşünüyorum demek yerine. Söylemeyi unuttum kızın arkadaşlarıyla iyi geçinmelisin. Çünkü kızlar arkadaşlarının yorumlarına çok önem verirler aynı senin başına geldiği gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Espa

sığır mısın?

Bilader cidden sende sığırın önde gideniymişsin. Hem dostum diyosun. Sonra ciddi düşünüyodum diyosun. Yaşın kaç başın kaç senin ne haddine daha.
    Hadi onuda geçtim dostum senden hoşlanıyorumda nedir yaa
    Nasıl bi ruh hastasıymışsın sen anlamadım ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 2 Haziran 2012; 2:25:45 >
  • Hacı desen daha doğru olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CGunok

Hocam kaç kere kızla konuşmussun diyenler olmuş daha 15 yaşındayım zaten

takma kafana o zaman,kızlara karşı açık sözlü ol

ufak bi ders olsun de geç yoluna
  • Kural 1.. asla bi kiza sen gelecek planlari ve hayallerini belli etme bırak onlar yapsın
    Kural 2.. kızlarla öle hitab etmeyi özellikle cikma planlari yaptigin kizlarla asla tercih etmem..
    Kural 3.. kiza yarın yüz yüze konuşabilirmiyiz diyip yüz yüze konuşacaktın..
  • Dostum bak, ben seni seviyorum tamam mı ?

Aga, kıza dostum mu denir ? Bu 1. İkincisi de ne sığır adamsın harbiden kız bildiğin böyle

yapmış, sen de keyfini kaçırdım iyi geceler diyip gitmişsin

• sığır detected
  • ''dostum''
    ''dostum''
    ''dostum''
    ''dostum''
    ''dostum''
    ''dostum''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 2 Haziran 2012; 3:14:14 >
  • hocam konusmadakı son durum dhdeki arkadaşlardan taktik aldıktan sonra kız mobilden gırdıgı ıcın yazdıklarımı cok gec goruyor.

biraz once sert cıktım sanırım kusura bakma.
    yanlış anlaşılmadan dolayı kusura bakma.
    özür dilerm.
    ben hic bir kızı basit olarak göremem ve görmedimde.

yaklaşık bir saat önce y
    Tamam ya önemli değil ben öyle anlamışta olabilirim

5 dakika önce x
    beni affetmen icin bir gun sana birseyler ısmarlayayım
    ne zaman uygunsun?
  • kızdan gelen cevap .

gerek yok teşekkürler.
  • arkadaşlar biraz geri kaçayım diyorum bana ayıracak 1 saatin bile yok teşekkürler diyorum uygun mudur?
  • Siyahi misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kızla buluşuyoruz son durum

neyse bana ayıracak 1 saatin bile yok anladım teşekkürler.

y
    yok o anlamda demedm olur bana uyarda ısmarlıyım lafı hoş değil yani

x
    ne kullanmalıydım ki?
    kendimi affetirmek istiyorum.

y
    ne biliyim yani burda güldü olur tamam

x
    sevindim burada ben de güldüm
  • Angus terk yeminle
  • çok komikti abi yaa kız iyi tekmeyi basmış sana ahah gerek yok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.