Şimdi Ara

Bu kızın amacı ne? (Ss'li) (ÖZET) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
2.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız dengesiz büyük ihtimal sınavdan dolayı.

Senin yapman gereken ondan vazgeçtiğini göstermen biraz riskli ama büyük ihtimalle geri dönüyorlar kız milleti çünkü

anlıyorum çok seviyorsun ama artık ona yönelik konuşma soğuk davran akışına bırak özel sorular sorduğunda ucu açık cevaplar değil emin ve artık önüne baktığını belirten cümleler kur

senin anlattıkların kadarını söylüyorum o yüzden böyle bir yorumyaptım
  • Bence kesin yollu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunun şurasında 17-18 yaşında çocuklarsınız, önüne geçene yürü, yavşa demiyorum, ancak hayat böyle dengesiz, sorunlular ile uğraşılmayacak kadar kısa. Gençliğinin kıymetini bil, boş beleş insanlara harcama.

• Kacarak uzaklas kizdan MESAT ATMA KONUSMA UNUTMA O BIR KIZ MELEK DEGIL MELEKLER YOK KIZ NORMAL KIZ NORMAL SICIYOR ISIYOR SEVME SENIN BOBREGINI BILE SATAR BU KIZ

• Sen uzaklaş hatta unutmaya çalış. Ha dönerse ve sende gerçekten degecegine inanırsan beraber olursunuz.

Yok dönmedi o zaman hiç takma kafana.Emin ol ayni ortamda bulunmayip iletisimi kestikten 5-6 ay sonra hatirlamayacaksin/aci cekmeyeceksin.

Zor yoldan öğrendim. Tecrübe ile sabit. Sadece bazi kizlar sevilmeyi haketmiyor. Bunu bilerek yaşa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kızın yaptıklarında bi sacmalik goremedim ssler kalitesiz olsa da kizin davranislarinda bir sikinti yok. Sevgili falan degilsiniz kardesim sevgili gibi olmaniz sevgili oldugunuz anlamina gelmez kiz da 45 gun bos durmamis sen de bos yapma bence bi dahaki konun daha kisa olsun

• Sende git başkasıyla öpüş

• Durumumuz vardı okuyabilirdim ama okumadım.

• kızda sende içten içe fahbadi arıyormuşsunuz işte kabullenin bunu barışın, öpüşün, koklaşın

selametle
  • Başkasıyla öpüştükten sonra okumadım.Yol ver değmez.
  • Kız yollu hacı

• liseli hikayesi gibi. sende safsın. gözünden ateş çıkması lazım şu devirde. bugün başkasıyla öpüşür, 10 gün sonra sevgili olursunuz, ararsın, "evdeyim" der. evdedir ama yalnız değildir.

1 senedir konuştuğum, takıldığım 5-6 kız var. sevgili olarak değil de başka türlü takılmalar, sohbetler vs. bunun dışında bana her şeylerini de anlatıyorlar, güvenlerini kazandım çünkü. ama bir süre sonra hepsi sevgili yapmaya başladı. bende bekliyorum ki bunlar benimle takılmayı, konuşmayı bırakacaklar. fakat durum beklediğim gibi olmadı. sevgilileri olmasına rağmen, "onu seviyorum" demelerine rağmen benimle her türlü şeyi yapmaya devam ettiler. bir süre sonra durumdan ben rahatsız olduğum için görüşmeyi kestim, sadece telefonda veya whatsapp'tan konuşuyoruz 1-2 aydır. yaşları 18-24 arası. kızlardan sadece 1 tanesi için yollu diyebilirim. onun dışında diğerleri dışarıdan bakıldığında gayet düzgün, hoş, kültürlü insanlar.

benim de ekstra bir durumum yok, ne yakışıklıyım (çirkinim diyemem), ne param var, ne de belirgin bir özelliğim var. sadece muhabbetim fena değildir o kadar. yani kısaca kadınlara güvenmeyin. güvenilir olanı bulduğunuzda da bırakmayın.

• Ah be kardeşim yazık sana ya öpüştüğünü duyar duymaz "Ağzına sağlık" diyip bir daha cevap vermeyecektin yıktın beni ya.
    Bir arkadaşın başına geldi bu olay. Kızla çıkıyorlar kız bunu aldatmış alkollü bir ortamda ama kız arkadaşa köpek gibi aşık(nasıl oluyorsa) alkollü ortamda cinsel bazı şeyler yaşanmış. Kızın da o ortamda erkeklerden biri fotoğrafını çekmiş. Bu fotoğraf bizim arkadaşa ulaşıyor kız yanındayken.
    Arkadaş fotoğrafı açtı kıza gösterdi "Ağzına sağlık" dedi kızı 45dk susturamadık nasıl koydu
  • Öpmüşsün zaten boşver.başka bir mal bul

• Bu kızdan hayır gelmez bro. İyisi mi uzaklaş. Yada Anladın sen
  • Kaçın 2000'li

Alıntı: Fus Ro Dah v1
  • İnsanlara karşı iyi niyetli olmayın.
  • okumadım kızları anlamak zor ya neyse kib
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIKCI -- 18 Aralık 2020; 18:26:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.