Şimdi Ara

Bu kızın amacı ne? (Ss'li) (ÖZET)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
2
Favori
2.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızla aynı okuldayız taa temmuzdan beri bu kızı seviyorum. Bir kaç ay kızla hiç konuşmadan geçti sonrasında onun en yakın arkadasıyla tanıstım. Zaten biz de cok gecmeden konusmaya basladık.

Yakınlasrık ben ona derslerinde falan yardım ettim beraber dışarı falan cıktık artık sevgili gibiydik diyebilirim telefonuma parmak izini tanıtmıştı istediği zaman girebiliyordu, ben istediğimde beni öpüyodu vb. şeyler işte. Ben de konusmaya basladıktan bi süre sonra kendisine içimi döktüm sevgilim olmanı istiyorum dedim bana karşı boş olmadığını ama yine de hemen cevap vermek istemediğini söyledi. Ben de doğal karşıladım. Bundan sonra aramızda hic öyle bi konusma gecmemis gibi devam ettik her sey eskisi gibiydi ama bi yerden sonra aramız bozuldu ters bir kaç cümle söyledi bana ve ben kendisiyle hic konusmamaya basladım. barıştık ama yine aynı şekilde davranmaya devam etti ve sürekli beni kırmaya devam etti biz tekrar küstük ve bu sefer benden özür dilemedi.

Baya bi süre konusmadık ki benim doğum günümden 5 gün önce ben ona mesaj atarak konusmamız lazım dedim. Konustuk barıştık ondan sonra ama doğum günümde doğum günümü kutlamadı. Sebebi bazı kız arkadaslarımın benim doğum günümü kutlarken bana sarılması. Ben de sinirlendim ki ona açıldığım günden o yana 45 gün geçmişti ben de bana karşı boş olmayan bir insan bu kadar beklemez en azından doğum günümü kutlar diyerek bi daha konusmak istemediğimi söyledim.Sonraki gün doğum günümden 5 gün önce barıştığımız gün ile küstüğümüz günler arasında başka birisiyle konustugunu ve öpüştüğünü öğrendim.

Ne amacla konustu cidden bilmiyorum ama o sürede bir de o cocukla bulusmuslar. Cocuk bunu dudağından öpmüş bu tepki vermemiş ne karsılık vermis ne de karsı cıkmıs. Öğrendiğimde tabii ki cinlerim tepeme cıktı kendisine baya ağır bi mesaj attım. Beni yine 20-30 defa aradı hicbirini acmadım sonunda bana yarın konusucaz itiraz yok diye mesaj attı. Ondan sonraki gün benden özür falan diledi işte baya bi konuştuk sonrasında ben benle konusurken nasıl baskasıyla konusursun dedim biraz bekledi ve sanki biz sevgili miyiz dedi cidden cıldırdım diyebilirim kalktım gittim tabi hemen. Sonrasında kendisini arayıp ne istediğine karar vermesini söyledim baya bi konustuk ve konusma sonunda bana senin beni sevdiğin gibi seni sevmeyi istiyorum dedi. Ben de kendisine bir hafta süre verdim karar vermesi için.

Bir hafta sonra geldiğinde o cocukla her türlü konusmicam zaten konusmam cok sacmaydı ve büyük hataydı dedi ama seni de o türlü sevemiyorum o yüzden artık konusmayalım dedi. Önceki hafta seni sevmek istiyorum diyen kız o gün seni sevemiyorum dedi. Biz de hic konusmadık ta ki ygs'ye kadar. sınavdan önce ben basarılar mesajı attım o da sınavdan sonra gördü sınav hakkında konustuk sınavım iyi falan dedi kısa süreli bi konusmaydı bitti zaten. Ondan 2 gün sonra ise bana tekrar mesaj attı. Sonrasında konusma haliyle devam etti ve hala konusuyoruz diyebilirim. Son konusmalarımızdan bir kaç ss atıcam. Bu kızın amacı benden ne istiyor tekrar güvenebilir miyim? Kızı cidden seviyorum

Edit:Csb diyecekler baştan gelmesin konu gercekten ciddi. Lütfen ciddi yorumlayacak olanlar yorumlasın
    Edit:Sadece bir ss atabildim diğer konusmaları ss'nin altına yazdım
     Bu kızın amacı ne? (Ss'li) (ÖZET)
    Bu bana attığı ilk mesaj

Bunlar da aramızda gecen konusmaların bazıları :

+Keske hic konusmasaydık dedin mi yani benim için
    -Hayır, demedim. Dediysem de seni üzdüğüm için dedim

+Uzun bir süre konusmayız heralde o süre icinde beni cok fazla düşünme hayatını yaşa
    -Ahaha asıl sen beni düşünme derslerine çalış
    +Değiştim artık kendimden başkasını düşünmüyorum ben :))
    -En iyisini yapmışsın, insallah kendini bozmazsın böyle devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeddcicek -- 21 Mart 2016; 20:41:24 >

• durumumuz yoktu okuyamadım kardeş kb
  • quote:

Orijinalden alıntı: NinJaus

durumumuz yoktu okuyamadım kardeş kb
    bi sınav muhabbeti için 1 sayfa yazı

hm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MT-07

bi sınav muhabbeti için 1 sayfa yazı

hm.

Alıntıları Göster
    Sadece başlığı okudum çıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustizmir

Sadece başlığı okudum çıktım.

Alıntıları Göster
    kanka paragraf yapmak çok zor değil be kör oluyoruz sonra
  • Dh de soruna cevap almak istiyorsan şunu unutma:
    Daha az yazı, daha çok cevap
  • Arkadaş özet geç
    Bu ne ya

Hiç bir yetişkin dhli bu kadar uzun yazıyı okumaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-246FC0C8F

kanka paragraf yapmak çok zor değil be kör oluyoruz sonra

Alıntıları Göster
    okudum, kör oldum. yapmayın yazıktır
  • Zaman kaybı okumayın.
  • Benzer olay benımde başimdan gecti eğer kız senden seni sevmek için zaman istiyorsa bu demek oluyor ki senden hoşlanmıyor ama sendende kopmak istemıyor yani çifte şans oynuyor diğer erkek gelmezse senle olurum misali.
  • O zamanlar diğer çocuk yoktu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sc Violet

Zaman kaybı okumayın.
    Okudum , başkasıyla öpüşen kıza hala amacı ne diyo burayı terket
  • kardeş bu kızdan bi cacık olmaz söyledi dersin hiçbi dediğinin arkasında değil. Cok yalan söyler sana su sınav muhabbetinden bile belli. Sen daha ağırbaşlı yürekten seven birine benziyosun. Uğraşma bu kızla
  • mustafakrct M kullanıcısına yanıt
    Yani abi öyle kız bariz dengesiz salak falan ama sonucta sevince düsüncelerin kararların değişiyor. Tesekkür ederim yorumun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeddcicek

Yani abi öyle kız bariz dengesiz salak falan ama sonucta sevince düsüncelerin kararların değişiyor. Tesekkür ederim yorumun için
    Okudum ve nerdeyse yaşadığın şeylerin çoğunu bende yaşadım. Hatta kafa güzelken filan mı açtım konuyu diye düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeddcicek

Allah kahretsin ya okudum hepsini

Okumayın beyler cidden zaman kaybı
  • PsiKoman kullanıcısına yanıt
    Eee yasadıklarından sonra naptın peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Allah kahretsin ya okudum hepsini

Okumayın beyler cidden zaman kaybı

Alıntıları Göster
    Ağır csb gibi kız başkasıyla öpüşüyor sende ona süre tanıyorsun falan filan hasta mısınız la siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vladimir sergeyeviç

Bu mesaj silindi.
    anladıgım kadarıyla ergenlikle alakalı .
  • by_endless kullanıcısına yanıt
    Kardesim csb değil bastan da yzdım öyle olduğunu düşünüyorsan yorum yapmasaydın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.