Şimdi Ara

Bu kızın ne gibi bi amacı olabilir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi yaklaşık bi 5 senedir bi kızla tanışıyorum ama yüzyüze görüşmemiştik hiç , 2 yıl hiç muhabbet etmedık ama kız ameliyat olmuş böbreği yok annesi vefat etti babasınında nerede olduğunu bilmiyor , en son geçen mesaj attı facebooktan ne yapıyosun felan diye numaramı felan istedi tekrar konuşmaya başladık, Kendini yalnız hissetmesin diye yanında olmaya çalışıyorum yalnız hissetmesin diye ama o acıdığımı düşünüyor ama acıdığım için değil yanında olmak istediğim için yanında oluyodum . fakat bu kızın sevdiği aşık olduğu biri var diye biliyorum çıkıyolardı ayrılmışlar , Bursa - Gençlerbirliği maçıydı maça gittim onu gördüm yanıma geldi abisi dediği abisi dediğini bi kız arkadaşı vardı yanında yok dedim gelmem neyse kıramadım kızı yanına gittim , elimi omzuna atmamı istedi neden dedim öyle dedim neyse attım , elimi tuttu birden ne olduğunu anlayamadım , Maçtan çıktık istiyosan eve bırakayım dedim , abisinin arabası vardı abimin arabası var beraber gideriz dedi , Yok dedim ben yürüyecem sen git o zaman gitti sonra, Akşamına mesaj attım ben buna , Aklında biri varken benm elimi niye tuttun dedım yok öyle bişi dedi peki madem neden tuttun dedm hoşlandığım için , neyse aradan 2-3 gün geçti , Ben buna söz verdim bırakmam seni diye istiyosan deneyelim dedim kabul etti. Fakat hala aklının onda olduğunu bilseydim böyle birşeyi asla ssöylemezdim . Çıkmaya başladığımız gecesi bu işe gidiceğini söyledi sabah ben yatıyorum dedi , iyi geceler felan dedim uykum kaçtı dedi sonra konusalım peki dedim , 1-2 saat konustuk bulusalım mı dedim , Oradan işe gidersin dedim tamam dedi , 5 gibi felan gittim yanına sabahın köründe her tarafım buz kesti , Neyse 6 gibi geldi yanıma oturduk felan sarıldık resmen öpüştük diyebilrim seni seviyorum felan dedi öyle derken vakit geçti , Arkadaşına mesaj atmış öğlenleyin gideceğini söylemiş işe , 9 gibi gitmem gerek dedi Bursaspor atkım vardı onu ıstedı verdım kıramadım yoksa vermeyecektim , Neyse yanında ayrıldık , mesaj attım aksam devam ederiz dedi , Aksam oldu ben buna mesaj attm askm diye , bana verdiği cevap aynen şu oldu ,

Uzak dur benden sakın bi daha mesaj atayım deme dedi. Ne olduğunu bile anlayamadım . Ne oldu dedim neden böyle yapıyosun felan dedim . Başkasını seviyorum dedi ayrıldık bitti dedi. Tamam dedim bende uzak durucam ve bi daha mesaj atmıcam .

Şaşırıyorum sizce bu kızın ne gibi bi amacı olabilir , Başkasını severken beni neden öpüyor , neden elimi tutuyor anlayamıyorum . Bide mesaj atıyor yarın bak gör neler oluyor diye , napmaya calısıyosun diyo bana .

• Ailevî sorunları olan çocukların psikolojileri dengesiz olabiliyor.
  • Amacı atkını almakmış aldı da
    Şaka bir yana ailevi problemi varsa olur arada pek takma
  • benim başıma 2 kere geldi bu olay. biri tıpa tıp aynı. biri benzer kişilik bozukluğumudur nedir artık bende bilmiyorum ama psikolojik bir sorun olduğu muhtemel
  • kızlar genelde böyle hem ister hem istemez bence en temiz yol geleceğin için görücü usulü bikerede bitirin. ne aşk ne meşk yabancıları görünce türkler şu yazılarımın ysini bile hak etmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaTuRaL07

Amacı atkını almakmış aldı da

Akışına bırak
  • salla hiç yüz verme bırak boşver. üstelersen erkeklik gururunu ayaklar altına alırsın.
  • Ahahahah Atkiyi alıp gitmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddiyim. şizofreni bu kız.
  • Şimdide sabah gel konusalım diyo , arkadaşına beni sevdiğini söylüymus benmle cıkarsa eski sevglisi teyzesine söylerms ondan korkuyo anlayamıyorm :D
  • Hocam yanlış anlamazsın umarım da aklıma bu geldi:

• quote:

Orijinalden alıntı: DDS Emmesen

Hocam yanlış anlamazsın umarım da aklıma bu geldi:

Hocam eyvallah güldürdün beni kızları kısaca anlattın :D:D

• diğer çocuk önce montaj yapmış,şimdide şantaj yapıyor olabilir. Kız ayarsızda olabilir bu durumları çok sık yaşarsın yaralı parmağı kes derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

diğer çocuk önce montaj yapmış,şimdide şantaj yapıyor olabilir. Kız ayarsızda olabilir bu durumları çok sık yaşarsın yaralı parmağı kes derim

Kafayı yemek üzereyim resmen :D
  • Bir kızın yaptığını tüm kızlarca genellemeyin sanki filozofmuşsunuz gibi.
    2 kuruş aklınız olsa böyle şeyler yaşamaya maruz kalmazsınız, kaldı ki buraya karşı cins için akıl fikir, taktik almak maksatlı konu açan taraf hep erkekler. Cehaletiniz diz boyu.
    O sebeple espriniz bari dozunda olsun, haddinizi bilin.
    O kızla da ilişiğiniz kes, bir daha da muhatap olma, sandığın kadar karakterli, kararlı ya da her ne boksan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.