< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bu kızlar çift esli mi (2. sayfa)

-
-
Z kuşağı kızları maalesef çok ahlaksız. Birçoğunun abuk subuk fantezisi var. Konuştuğum bir kız tost olmak istediğini falan söylüyordu.
Borsa kaplanı haklı maalesef.
-
Kafa karisikligini anlayabiliyorum genelde "knk su kizla yattim bu kizi boyle ettim soyle gecti" tarzi sacmaliklar tukuren erkeklerin atladigi bir detay var o da kolay yaklasan kiz sadece sana yanasmiyor sana kolay yanastiysa iki uc erkege daha yoneliyordur yani onlarin "soyle tavladim" dedigi kizlar iki uc erkegin ortak mali oluyor genelde
eger bu is seni rahatsiz ediyorsa(etmesi son derece dogal) gercekten guvendigin birine kadar uzak dur bu meselelerden mezun senen zaten sinavina calis koc uni git sosyal fakulteden zengin kiz bul hayatını kurtar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ona göre kız bulcan sen de o zaman
-
çalışıyorum hocam sınavıma da tilt ediyor yav bu kadar güvenilmez olmaları,erkekten erkeğe atlayan kız bana da denk geldi yol verdim geçtim ama o kız dışardan belli ediyor zaten ne oldugunu,etmeyen iyi düzgün kız triplerine girenlere tilt oluyorum.Zengin kızda lazm degil unide zamanım oldukça takılmalık iliski döndürürüm artık napalm
Kadikoyde oyledir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nabiz kontrol etmeyi bilmek gerek dedigin gibi bazilari gizliyor daha fazla erkek onlari tercih etsin diye
kafa dengi birisini bulursun umarim
Vay awk dershanedeki buluyor. Ben tıp okuyorum sakinim bana niye kimse bakmiyor awk. Özelden at merak ettim.
Ankara böyle, İstanbul'u bilmem
Çankayada oturuyon o zaman. Balkan göcmeni falan mısın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AC8E1632 -- 12 Ekim 2023; 13:22:14 >
Bu kafa da çok garip yav. Kötü davranman gerekiyor filan ciddi düşünmüyorlar sanırım. Exim daldan dala atlayan biriydi sanırım diyebilirim ki gerçekten hoşlarına giden birini bulana kadar bu yönde ilerlemeyi tercih ediyorlar.
Şu an takıldığım kız ise tam tersi mesela 3 4 kişiyle birden konuşan tiplerden değil. Arkadaşları da gayet güzel ve flörtöz değiller. Bu tür kızlar az da olsa var, arka planda kaldıkları için dikkat etmiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2EAC9E9B0 -- 12 Ekim 2023; 13:31:46 >
Ozelden at tipini awk. Ne var ki sende karidan kariya atliyon da bana bakan yok
Anonim takılmayı tercih ediyorum. Çok yakışıklı filan da değilim ama tipimi beğeniyorum. Tiple de pek ilgisi yok aslında biraz gym ve iyi giyinmenin halledemeyeceği şey yok.
Gtun basin ayri oynuyordur o zaman senin gibileri cok severler
O ne demek
Ya yanlış yerde kız arıyosun ya da kızlarla konuşmayı bilmiyosun.
Hayır, Çankaya da da oturmuyorum, hiç aklına gelmeyecek köhne yerlerde bile yakışıklı/ güzel insanlara rastliyorum.
Ayrıca Balkan göçmeni ne alaka? Güzel olmak için illa Avrupali mi olmak lazım a q. Şu zihniyeti bir değiştirin, güzel dediklerim gayet de Anadolu kizlariydi. Aşırı ırkçı biri olmama rağmen mukemmel yüz hatlarına sahip Suriyeli kızlar da gördüm yigidi öldür hakkını yeme
Doğru aslında güzel kız az. Geçen gün levent metroda feci güzel bir kız gördüm, ama ender denk geliğim bir durum açıkçası. Genelde insanlar 10 üzerinden 4-6 aralığında oluyor, arada 7 belki, bu kız 9+ idi.
-
Alıntı
metni:koc uni git sosyal fakulteden zengin kiz bul hayatını kurtar Zengin olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Eğer bu kadar kolay anlıyorsanız, zengin kızın talibi güzel kızınkinden de çok olur... Ben pek anlamıyorum biraz marka ve moda kültürü lazım herhalde, yoksa sadece özel üniye gidiyor diye herkes zengin olmuyor.
-
sakasina demistim millet cok ciddiye aldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X