Şimdi Ara

bu kızlar çift esli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl aynı anda iki üc kisiden hoslanip her gun biriyoe takilabiliyo hepsi a

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biz de oyle degil miydik dediginden farklı davranan erkek fazla gormedim

• YVZYLCNyoutube
    haberim olmayan bi şeye yorum yapmayım, ilk defa duyuyorum. Ner.. nasıl? Ha, haberim yok. ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!
    https://www.youtube.com/watch?v=UpVLw_h2nB0&t=11s
  • Valla bunlar boş git esc takıl rahatla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    takilabilenler bir taneyle yetinmiyor genelde

• Kendini instagramda sergileyenlere fazlasıyla yazan oluyor. Birden fazla erkekle konuştukları için stereotipleştirmeye başlıyorlar "erkekler kapatılsın" vs. tek kişiyle konuşsalar bu kadar zorlanmayacaklar. Yani hoşlandıklarını düşünmüyorum tamamen ilgi ihtiyacı ile alakalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasiyerle bile konuşmadım

anne teyze anneanne babanne hariç bide

• Söylediğin tip kızlar genelde erkeklerin peşinde koştuğu kızlar zaten, sürekli gururu okşanan bir kızdan da birine sadık olmasını bekleyemezsin :d

• Üstteki yoruma katılıyorum kimse kimseye ait değil. Herkes başkasının özgürlüğüne engel olmadığı sürece istediğini yapabilir.

• Borsa kaplanı’nı takip et

• kız pazartesi salı bana yanaşsın çarşamba perşembe xe yanaşsın sorsan ikimizden de hoşlanıyor böyle bi kafa mı var,zaman emek harcamamı istiyorsa çat pat bi ona bi buna geçmicek.Hoş değil elini tuttuğun maddi manevi zaman harcadığın kızı sıra sana geri gelene kadar beklemek.Öyle olcaksak da başta ona göre sinyal vericek ona göre takılıcaz iyi kız triplerine girip sonra böyle yapmak kadar saçma bir şey yok diğer türlü takılmalık kıza benim zamanım yok baştan belirtse uğraşmicam

• denayli D kullanıcısına yanıt

Bol makyajlı bol dekolteli estetikli cilveli kızlar. Türkiyede gercekten guzel olan kız az. Konuştukları adamlar da bol paralı barzolar. Efendiysen duzgun bir tipsen bu kızlarla zaten isin olmaz.

• denayli D kullanıcısına yanıt
    yav extrem güzel kızlarla konuşmuyorumki,benimde kız arkadaşlarım var allah affetsin en kötüsüne bile 4 5 yazan var her zaman,sadık kız diye bisey yok o zaman

• 1 tane muhabbet edicegim hos zaman gecircegim kız yetiyor mezun senem bi onla bi bunla uğraşicak vakit yok

• Jwthh kullanıcısına yanıt

At tipini merak ediyorum mezun senende bile kiz buluyon.

• dershanede dünya kadar kız var illaki hoşlaşmalar oluyor tipim ortalama sakin bi karakterim var

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.