Şimdi Ara

Bu klanda gelecek var arkadaş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üç arkadaş klan kurmaya karar verdik. Daha önce bazı klanlarda denenmiş ve bir kısmı kendi stratejimiz olan savaş taktiklerinin tamamını bu klanımızda
    uygulayıp bütün klan savaşlarını kazanmayı hedefliyoruz. Uygulayacağımız taktik gerçekten tarafınızdan takdir görülecek
    kazanılan birkaç klan savaşından sonra ispat niteliğinde olacaktır. Şundan emin olabilirsiniz, kesinlikle kimseyi ikna etmek için
    abartarak söylemiyorum. Kazanmak isteyen buyursun gelsin. Klanımızda kurallar konusunda kesinlikle titiz davranılacaktır. 10 kişi olana kadar klan
    savaşı yapamıyoruz. Bu konuda gelen arkadaşın fedakar olması gerekliliğini anımsatırım.

Not: Şimdilik klanda iki kişiyiz fakat iki gün sonra iki arkadaşımız daha gelecektir ( Şu an başka bir klanda klan savaşı bittikten sonra )

Klanımızın İsmi: Klan Meqan
    twitter adresimiz: twitter.com/klanmeqan
    30+ seviye ve en az 3 level dev, okçu olmalıdır.

Eklemeyi unuttuğum birşey olursa sonradan ilave ederim.

Bu klanda gelecek var arkadaş... Bu klanda gelecek var arkadaş... Bu klanda gelecek var arkadaş...

• Sizin leveller kaç 68 levelim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim level 68, diğer arkadaşlardan biri 52 gelecek olan arkadaşlardan birisi 77 level, dördüncü gelecek olan arkadaş 51 seviye
    benim askerlerim 5 level, şifacı 3 level, büyüler 4 level, domuz binicisi 3 level, pekka 2 level, ejderha 2 level dostum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyunbozanceo -- 24 Temmuz 2014; 16:17:04 >
  • Kuruldu mu klan

• Klan kurulu arkadaslar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.