Şimdi Ara

bu kodları nereden buluyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu rp kodlarını skin kodlarını nereden buluyorsunuz sistemi bi anlatabilirimisiniz kaç liradır nasıl alınır ve ya 1 kişide 5 tane aynı kod oluyor niye alıyor aynısından yoksa rasgelemi geliyor kafam karıştı

• her ayin ucunde gexe yarisi 4.55'te kura cekiliyo 100 kisiye cs thresh 500 kisiye pulsefire rammus 250 kisiye astronaut.soraka veriyolar riot games twitch kanalinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riot'un yaptığı etkinliklere katılarak alınıyor... Tabi internet sitelerinde satılanda var...
  • vay arkadaş 1,5 yıldır oynuyorum ilk defa duydum twichtv deki kodu en önce yazanlar mı alıyor yoksa benide yaz diyip çekilişle mi alıyorsunuz bir kuble daha açarsanız lütfen
  • alayı troll
  • quote:

Orijinalden alıntı: Good Feeling

her ayin ucunde gexe yarisi 4.55'te kura cekiliyo 100 kisiye cs thresh 500 kisiye pulsefire rammus 250 kisiye astronaut.soraka veriyolar riot games twitch kanalinda

Şakacı şey

• quote:

Orijinalden alıntı: ozima

vay arkadaş 1,5 yıldır oynuyorum ilk defa duydum twichtv deki kodu en önce yazanlar mı alıyor yoksa benide yaz diyip çekilişle mi alıyorsunuz bir kuble daha açarsanız lütfen

Yok öyle bir şey, arkadaş yardımcı olmak yerine trollemeyi seçmiş. Twitch yayınında topluluk gecesinde aram'a girenlere veriliyor kod, o da Riot Graves galiba.
    Diğerleri internet kafelerde düzenlenen etkinliklerde, final maçlarının olduğu etkinlikte felan dağıtılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crescent Moon

quote:

Orijinalden alıntı: ozima

vay arkadaş 1,5 yıldır oynuyorum ilk defa duydum twichtv deki kodu en önce yazanlar mı alıyor yoksa benide yaz diyip çekilişle mi alıyorsunuz bir kuble daha açarsanız lütfen

Yok öyle bir şey, arkadaş yardımcı olmak yerine trollemeyi seçmiş. Twitch yayınında topluluk gecesinde aram'a girenlere veriliyor kod, o da Riot Graves galiba.
    Diğerleri internet kafelerde düzenlenen etkinliklerde, final maçlarının olduğu etkinlikte felan dağıtılıyor.

teşekkürler
  • kım kod bulmuskı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.