Şimdi Ara

bu konsol sizce alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aydede96

quote:

Orijinalden alıntı: WaySEON

quote:

quote:

Hocam über bir zevk istiyorsanız öyle 2binlik falan ekran lazım valla bende led+monitor tv var 500tl'lik gayet zevk alıyorum. Oyunlarda paralel ithalatta 120-140 arası. Şimdi siz ps3 alırsanız 2 sene sonra ps3 oyunları çıkmayınca ps4 aldığınızda ordada oynamayacaksınız. Biraz boşa yatırım olmayacak mı? Ps3 oyunlarıda dediğiniz yerlerde +100tl dikkatli düşünüp almak lazım..

hocam peki kimi yerlerde görüyorum 1150ye 1200e ps4 satılıyor bunları aldığımda sorum yaşar mıyım ?

Üsttekinin dediği gibi hocam direk sonyden garantili aldığınızda hiç bir sorun yaşamazsınız..

hocam o fiyata sony garantili ürünü nasıl bulacaz ya

Hocam şuanda zaten teknosa gibi yerlerde bile fiyat 1400tl değil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam über bir zevk istiyorsanız öyle 2binlik falan ekran lazım valla bende led+monitor tv var 500tl'lik gayet zevk alıyorum. Oyunlarda paralel ithalatta 120-140 arası. Şimdi siz ps3 alırsanız 2 sene sonra ps3 oyunları çıkmayınca ps4 aldığınızda ordada oynamayacaksınız. Biraz boşa yatırım olmayacak mı? Ps3 oyunlarıda dediğiniz yerlerde +100tl dikkatli düşünüp almak lazım..

hocam peki kimi yerlerde görüyorum 1150ye 1200e ps4 satılıyor bunları aldığımda sorum yaşar mıyım ?

Üsttekinin dediği gibi hocam direk sonyden garantili aldığınızda hiç bir sorun yaşamazsınız..

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-playstation-4-500-gb-oyun-konsolu/productDetails.aspx?productId=oyunsonyplays4&categoryId=60003892

sıkıntısız yer olarak en ucuz burda buldum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-playstation-4-500-gb-oyun-konsolu/productDetails.aspx?productId=oyunsonyplays4&categoryId=60003892

sıkıntısız yer olarak en ucuz burda buldum

Garantisinin nerden olduğu yazmıyor dikkat etmek lazım.

• Çok ucuzmuş, sakın kaçırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 2 Ağustos 2014; 20:11:44 >
  • Hocam fazla o fiyat.Ps4 alırsın daha iyi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh naptın sen hocam 8 yıllık cihaz 1000 küsür lira :( Ankaradaysan eger tiryaki işmerkezinin ikinci katında ps3 yetkili servis var daha dün ordaydım benim ps3 sarı ışık vermişti hallettiler sagolsunlar ve bir sürü kırık yada normal ps3 ve xbox satıyor adamlar bir git bak derim...
  • Fiyat pahalı gibi geldi bana ,daha ucuzunu bulabilirsiniz diye düşünüyorum forumda
  • Fiyat çok pahalı, kendi zevklerime göre söylecek olursamda adam gibi 4-5 tane oyunu var, bu gün alırsın yarın öbür gün sarı ışık verir çöp olur, garantisi falan olmadığı içinde hiçbirşey yapamazsın.

Bence gidip PS4 alıp, The Last of Us, Watch Dogs ve Killzone al. Zaten 9 Eylüldede Destiny çıkacak onuda alırsın. Eylül, Ekim, Kasım gibide GTA 5 gelecek yeni nesil konsollara onuda alırsın. Ben sevmediğim için saymadım ama FIFA 15 çıkacak çok yakında, onuda alabilirsin ve bu oyunlar seni çooook çok uzun süre idare eder multiplayerlarıyla birlikte. Zaten PS Plus'a ara sırada olsa güzel oyunlar geliyor. Geldikçe onlarıda indirirsin.

Çoğu oyun PS3 ede çıkacak belki bir süre ama uzun vaadede PS4 daha akıllıca bir seçim olur. Oyunları yeni nesile oturttuklarında yapımcılar şuankinden dahada iyi görüntü kalitesine sahip oyunlar çıkacaktır diye düşünüyorum PS3 tede ilk başlarda olduğu gibi ve benimgibi multiplayer'ada çok önem veriyorsan oyuncu sayısı vs. olarak PS4 daha iyidir.

EDIT: Ayrıca dikkat ettimde Watch Dogs'u falan satın almış, yani daha yeni çıkan bir oyunu ve sonrada satma bahanesi olarak "yaşımda geçti zaten" demiş ve daha üniversiteye gidiyor. Hemde yaşının geçtiğini düşünüyorsa, oyunlardanda zevk almıyorsa gidipte yeni çıkan bir oyuna para vermek yerine eski oyunlarına devam eder, illa başka oyun istiyorsada gider takas yaparak alır ama oyunu PSN hesabına almış zaten, yani takaslık bir durum yok.

Sherlock Holmes'lüğüm tuttu yine ama bu konsolu satan adam açık ve net fırsatçının teki, bunu satıp PS4 alacak kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 3 Ağustos 2014; 1:02:52 >

• Başlıkta hem acil yazıyor hemde 1150 TL diyor.

Bide kafam buna takıldı.

Cihaz az sayıda üretilmiştir ona göre düşünün standart Ps3 ler olarak düşünmeyin

Sanki standart ps3 den donanımı daha iyiymiş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

Başlıkta hem acil yazıyor hemde 1150 TL diyor.

Bide kafam buna takıldı.

Cihaz az sayıda üretilmiştir ona göre düşünün standart Ps3 ler olarak düşünmeyin

Var ya böylesi tipler hep sahibinden.com'da.Ben de çok denk geldim ama allaha şükür bunların ilanı gibi ilan açmadım hiç o sitede.Fırsatçı hepsi işte koymuş 1000 tl üstü fiyata aklınca satıp ps4 alacak işte.Tamam bizde sattık ps3'ü ama bu kadar fahiş fiyattan koymadık.Şahsen ben ps4 almak için 3 ve direksiyon setimi sattım ekstra para koyup öyle aldım.Millet alışmış beleşten almaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

Başlıkta hem acil yazıyor hemde 1150 TL diyor.

Bide kafam buna takıldı.

Var ya böylesi tipler hep sahibinden.com'da.Ben de çok denk geldim ama allaha şükür bunların ilanı gibi ilan açmadım hiç o sitede.Fırsatçı hepsi işte koymuş 1000 tl üstü fiyata aklınca satıp ps4 alacak işte.Tamam bizde sattık ps3'ü ama bu kadar fahiş fiyattan koymadık.Şahsen ben ps4 almak için 3 ve direksiyon setimi sattım ekstra para koyup öyle aldım.Millet alışmış beleşten almaya.

Aynen öyle dediğin gibi. Bende eski konsolumu sattım ama fiyatı neyse ona göre sattım yani. Bunlar gibi fahiş fiyat çekmedim :)

Bide klasik lafları vardır. " bilen bilir..."

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanında verdiği dualshocklar %100 yan sanayi

• tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ps4 almaya karar vermiş bulunmaktayım.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-teknosa-gara-plus-6-oyun-plus-2-kollu-ps4-172650057/detay/

2 kol ve 4 oyunu ile bu cihazla ilgilenmeyi düşünüyorum arkadaşlar tekrar yardımınıza ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

Fiyat çok pahalı, kendi zevklerime göre söylecek olursamda adam gibi 4-5 tane oyunu var, bu gün alırsın yarın öbür gün sarı ışık verir çöp olur, garantisi falan olmadığı içinde hiçbirşey yapamazsın.

Bence gidip PS4 alıp, The Last of Us, Watch Dogs ve Killzone al. Zaten 9 Eylüldede Destiny çıkacak onuda alırsın. Eylül, Ekim, Kasım gibide GTA 5 gelecek yeni nesil konsollara onuda alırsın. Ben sevmediğim için saymadım ama FIFA 15 çıkacak çok yakında, onuda alabilirsin ve bu oyunlar seni çooook çok uzun süre idare eder multiplayerlarıyla birlikte. Zaten PS Plus'a ara sırada olsa güzel oyunlar geliyor. Geldikçe onlarıda indirirsin.

Çoğu oyun PS3 ede çıkacak belki bir süre ama uzun vaadede PS4 daha akıllıca bir seçim olur. Oyunları yeni nesile oturttuklarında yapımcılar şuankinden dahada iyi görüntü kalitesine sahip oyunlar çıkacaktır diye düşünüyorum PS3 tede ilk başlarda olduğu gibi ve benimgibi multiplayer'ada çok önem veriyorsan oyuncu sayısı vs. olarak PS4 daha iyidir.

EDIT: Ayrıca dikkat ettimde Watch Dogs'u falan satın almış, yani daha yeni çıkan bir oyunu ve sonrada satma bahanesi olarak "yaşımda geçti zaten" demiş ve daha üniversiteye gidiyor. Hemde yaşının geçtiğini düşünüyorsa, oyunlardanda zevk almıyorsa gidipte yeni çıkan bir oyuna para vermek yerine eski oyunlarına devam eder, illa başka oyun istiyorsada gider takas yaparak alır ama oyunu PSN hesabına almış zaten, yani takaslık bir durum yok.

Sherlock Holmes'lüğüm tuttu yine ama bu konsolu satan adam açık ve net fırsatçının teki, bunu satıp PS4 alacak kendine.

http://www.sahibinden.c...lu-ps4-172650057/detay/

hocam bu konsolu düşünüyoru 2016ya kadarda garantisi devam ediyormuş adam 1650ye bıraktı sence değer mi nasıl hareket ediyim ?

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-teknosa-gara-plus-6-oyun-plus-2-kollu-ps4-172650057/detay/

2 kol ve 4 oyunu ile bu cihazla ilgilenmeyi düşünüyorum arkadaşlar tekrar yardımınıza ihtiyacım var

Fiyat normal alınabilir dostum.

• aydede96 kullanıcısına yanıt
    O cihaz pal ve hepsiburada garantili sony eurasia garantili degil kanki

• Sen bırak sahibinden.com'u falan.Orada satılan cihazların ben aslının aynısı oldugundan cok şüphelendiğim bir site.Yani birebir adamla görüşüp satışı gerçekleştirmedikten sonra orası hiç güvenilir bir site değil bence.PS4 alacaksan şu konuya göz at arkadaşlar ile iletişimde ol stok takibi yapılıyor çünkü orada :

http://forum.donanimhaber.com/m_85168131/f_//tm.htm#85168131
  • Bence o fiyata alınmaz git Ps4 al daha iyi birader
  • *DeviantART kullanıcısına yanıt
    Hocam orda mavi seçeneği olmadığı için beyaza bastım bilip bilmeden yorum yapmayın herkese

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.