Şimdi Ara

bu konsol sizce alınır mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam cihaz 13.12.2011 yılında brodway Hongkong şubesinden alınmıştır nasılda 8 sene ediyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuserdem

Hocam orda mavi seçeneği olmadığı için beyaza bastım bilip bilmeden yorum yapmayın herkese

Yanlış kişiyi alıntıladınız herhalde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Oha 1150 TL fiyat nedir yahu ?

Ayrıca şu cümleyi birisi açıklayabilir mi ?

quote:

Cihaz az sayıda üretilmiştir ona göre düşünün standart Ps3 ler olarak düşünmeyin

Kendi aletini satacak diye standart ps3 diye ayırmış diğer versiyonları öh be. Böyle berbat bir satış stratejisi görmedim ben açıkcası.
    Hadi herşeyi geçtim hocam 4 tane kolu ne yapacaksın ? Bir de eleman üniversite sınavı için satıyorum demiş PS4 için dememişte neyse Bu paraya üstüne 100 lira daha koyar PS4 alırsın bu ilana o yüzden bakmaya bile gerek yok.Verdiği oyunlar zaten GTA V hariç hepsi çok ucuza satılıyor spotlarda.

Cihazın garantisi yok birşeyi yok biçtiği fiyata bak hey be hey.Verdiği oyunlar arasında da en günceli GTA V ve Watch Dogs hadi güzellik açısından L.A. Noire ve Farcry 3 yani.Değmez o paraya ha sen diyorsun 700 tl teklif etcem diye ama o adam 1000 den aşşağıya satmaz o aleti söyliyim sana.

Makinede sorun olup olmadıgını anlaman için aleti alıp eve götürmen lazım akabide satıcıda gelecek o yüzden evine.Oyunu takıp bakacaksın okuyor mu diye sonra 1-2 saat oynayacaksın ısınma sorunu aşırı var mı diye sonra son olarak satış sözleşmesi yapın ki sorun çıktıgı zaman muhattap bulabilesin.Basit zaten karşılıklı imza atıp o kağıdı sen alıyorsun belirli bir tarih veriyor sana garanti olarak.Tabi ben bu olayı daha önce hiç yapmadım çünkü sattığım kişiler PS 3'e ne kadar iyi baktığımı biliyordu keza PS4'te öyle.

edit:Ayrıca renk beyaz demiş ilan baştan aşşağıya bir Fail yemin ediyorum.

Hocam burda Edit kısmındaki sizin mesajınız degilmi

• *DeviantART kullanıcısına yanıt
    Hayır Hocam yanlış kişiyi etiketlemedim yazdıklarınızı bile unutuyorsunuz

• quote:

Hocam cihaz 13.12.2011 yılında brodway Hongkong şubesinden alınmıştır nasılda 8 sene ediyor ama

Hocam mevzuyu anlamadın sen sanırım. yani ps3 8 sene önce piyasaya çıktı .8 sene öncede 1000 küsür liraya satılıyordu 8 sene sonrada o fiyatı görmek gayet komikti yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 14 Ağustos 2014; 0:52:43 >
  • magicans kullanıcısına yanıt
    Hocam ama 8 sene önce tek başına o fiyata satılıyor ayrıca haşa 950 tlye ss slim ve 2 oyunlu paketler satılıyor ben orda tek cihaz için 1150 tl istemedim farkındaysanız 14 oyun var herbiri (35x14=490tl) bunu adetten düştüğünüzde 1150-490=660 tlye nerde ps3 3 kol klavye ve kulaklık var
    Klavye + kulaklık = 60
    3 kol Extra olanlar = renklilee 75x2+ 50 =200 tl
    Ve geriye 660-260= 400 liraya kalıyor konsol buda gayet ucuza geliyor yani özel üretilmiş olması da + sı öyle fiyata bakarken içindeki ürünleri hesaplayın siz satsanız nekadara satarsınız
    (Not: 2. El Ort fiyatları alınmıştır)

• Vallaha insanları anlamak mümkün değil kendi ürünleri olsa ne kadar fiyat biçecekler başkasının ürünü olunca hemen kötülemek ve batırmak için elimizden geleni ardımıza koymuyoruz yani arkadaş forumda konuyu açmış bu ps3 alınırmı diye yanıt belli fiyat pahalı deyin geçin ne öyle sinir bozucu yorumlar yazıyorsunuz arkadaşlar ailemin durumu iyi olsa ben bunu satmak zorunda kalmam üniversite için dershane ek kaynak yapacam bazı arkadaşlarda eksik veya hatalı okuyor içerigi (herkesi kapsamıyor sadece bunlar hakkında konuşanları) yok neymiş ps4 almak için satıyor çok zeki direk takasla alacak vs gitmiş wd almış falan filan aldım artık oynamıyorum ayıracak vaktim yok keşke konuyu daha önce şans eseri bulsaydımda bu kadar gereksiz yorum görmeseydim teşekkürler bu konuda fikirlerini paylaşan herkese

• Hocam biz Milet olarak neden bardağın boş tarafına bakarız hep.

• Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba öncelikle orda dikkat ederseniz üniversite sınavı olduğu için satmaktayım yazıyorum üniversite okuduğumu yazmıyorum zaten dikkat ederseniz watxh dogs psn ve ben oyunu daha bitirmedım bile arkadaşım aldı bana oyunu borcu olduğu için Son çıkan zaman oyunlarınında malum wc14 var yaz geldi akrabalarla oynamak işin aldım o oyunu yaşım geçtide derken artık vakit ayırcak zaman bulamıyorum

• SemBerk7 S kullanıcısına yanıt
    Hepsi %100 orj sixasix

• quote:

Hocam biz Milet olarak neden bardağın boş tarafına bakarız hep.

Neden böyle dediniz hocam anlamadım..
  • Hocam yazmışsınız bf3 F1 2012 veriyor diye diger oyunları neden söylemediniz de bunları söylediniz merak ettim doğrusu

• İlan sahibi eleman konuyu bulmuş üşenmemiş tüm mesajları eksilemiş
  • quote:

Hocam yazmışsınız bf3 F1 2012 veriyor diye diger oyunları neden söylemediniz de bunları söylediniz merak ettim doğrusu

Ps4 almasının mantıklı olduğunu ve o dediğim oyunlarında şuanki sene içerisinde gereksiz olduğunu söyledim hocam size en ufak hakaretim ve karalama çabam olmadı ama biraz da eleştiriye açık olmalısınız.
  • Hocam dikkat ettiyseniz ben Size hakaret ettiniz yada karalama çabanız oldu demedim sadece millet olarak bardağın hep boş tarafını görüyoruz yazdım eleştirinizede saygı duyuyorum onda birşey demedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space engineer -- 15 Ağustos 2014; 3:13:36 >
  • quote:

Hocam dikkat ettiyseniz ben Size hakaret ettiniz yada karalama çabanız oldu demedim sadece millet olarak bardağın hep boş tarafını görüyoruz yazdım eleştirinizede saygı duyuyorum onda birşey demedim

Hocam herkes bardağa istediği tarafdan bakıyor gördüğünüz gibi. Biz bunu söylüyoruz sizde kendi çıkarlarınız ve sorunlarınız olduğu için başka türlü düşünüyorsunuz. Bu yüzden benim size sizinde bana saygınız olması kafi.

Yani biz ürünü alacak kişiyi burada değerlendirdiğimiz için ona en iyi yardımı yapmaya çalışıyoruz. Mantıklı olanı kendimize göre söylüyoruz. Elbetteki sizinde maddi, manevi sıkıntılarınız vardır gereksinimleriniz vardır ancak size karşı bir yardımda bulunamıyoruz. Biliyorsunuz her zaman müşteri haklıdır. Ancak fiyatınızı düşürürsenizde kötü bir konsol değil diyerek tatlıya bağlayayım.

• aydede96 kullanıcısına yanıt
    kardeşim al ps4 ünü bf4 ve psn plusunı al bak keyfine 5 6 yıl :D belkide daha fazla cünkü ps3 10yıldır var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.