Yeni girdiğim işten çıkıcam
Herkese merhaba geçen hafta cuma güne çok bilinen bir kargo şirketinde işe başladım arkadaşım aracılığıyla ama lanet olsun girdiğim güne. Kurye olarak çalışıyorum abi maaş9.5 ama hergün 8.30 7 ve nerdeyse mola yok müdür ..... teki. Ve en sevmediğim şey zimmet olayı her kargoyu zimmete alıyosun ve kaybedersen sendrn kesiliyor ayrıca elden ödemeler çok fazla hergün 5 6 k para toplanması gerekiyor ve eksik çıkarsa senden kesiyolar. Bu kadar sorumluluk bana ağir geldi bu maaşa bu işe bence fazla bunu yapacağıma gider giyim sektöründe kıyafet katlarım kafam rahat olur. Şimdi gelelim soruya ben şimdi yarin oşten çikmak istesem bana çalıştığım günlerin ödemesi yapılır mı?
Tbc classic gehennasta başladım guild nasıl bulabilirim?
Geçen gün konu açmıştım bugün game alıp blood elf pala kasmaya başladım türk guildlerini nasıl bulabilirim? Ayrıca sormak istediğim birkaç soru daha var geçen açtığım konuda bunları soramadım çünkü oyuna daha başlamamıştım.
1.70 olmam ne kadar sürer saat bazında?
2. Saatte 500 600 gold kasılabildiği söyleniyor farm ile ne kadar doğru bu?
3. Retri pala kasmayı düşünüyorum öünkü zamanında baya bi warmane oynadım wotlk ordada retri oynamıştım bu tbcde retri nasıldır dps olarak farmda felan?
Wow tbc 0dan
Wowa tekrardan baslamayi dusunuyorum ama aklimda birkac soru var
1.suan wow classic oynamak istesem ne kadara patlar dark portal passti cartti curttu
2.0dan 70 olmak cokmu zor?
3.shadowlands icin sadece paketi satin almak yeterlimi yoksa game time sartmi?
4.classictemi yoksa retaildemi suan populasyon daha fazla
5.retaildemi yoksa classictemi gold farmi daha kolay
6.oyun bot kayniyomus ne kadar dogru bu?
MMORPG oyunları oynarak para kazanmak?¿
Evet arkadaşlar bugünkü konumuz mmorpg oyunlarında gold,boost vs. yaparak yurtdışında oyuncuları satarak elde edilecek euro ile saatlik asgari ücretin 4 5 katı para kazanmak. Sizce ne kadar mantıklı ve yapılma olasılığı olan bir ek gelir modelimi? Geçen youtubeda Old school runescape adlı oyunda adamın haftalık 2000dolara yakın para kazandıgı bir video izledim ve adam oyuna yeni başlamıştı. Sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?
Bu duvar süsleri hakkında yorumlarınızı merak ediyorum
Evet arkadaşlar duvar süsü bu renk değişimi mevcut istediğiniz renge boyanıyor. Tahtalar çam ağacından göründüğünden daha sağlam.
Şimdi asıl soru bunu satın alır mıydınız? 0-10 arasından puanlama yapıcak olsaydınız kaç verirdiniz? Son olarak fiyat olarak ne kadar verirdiniz bu dekora?
Barista olmak mı kurye olmak mı ?
Evet beyler 15 hazirandan sonra mezun oluyorum(gerçi 1 dönem uzuyor okulum ama) şimdi a2 ehliyet alıp kuryelik yapıp para biriktirmek mi yoksa barista olup çalışmak mı(hiç tecrübem yok bu arada ve araştırdım belli başlı çok iyi bildiğimiz kafeler tecrübesiz barista alıyolarmış)
kurye olursam eğer aylık cebime güzel para gelir ama çok yoğum,yorucu ve sıkıcı geçer.
herhangi bir kafede barista olursam eğer aylık elime çokta güzel para geçmez fakat en azından ortam yaparım çevre yapmış olurum(malum ailemin yaşadığı şehirde çok fazla ortamım yok tek tük arkadaşlarım var sürekli okuduğum şehirde olduğumdan dolayı)
siz olsanız hangisini seçerdiniz ve neden ?
Meslek öğrenmek ?
Ara sıra bakıyorumda kanada,avustralya,ispanya,almanya gibi ülkeler işinde uzman insanlar arıyolar.Tornacı,motor ustacı,keresteci,tesisatçı vb. gibi meslekler çok az bulunan meslekler ve ordada çok arandığından dolayı çalışma izini ve çok güzel maaşlar verebiliyolar.Şimdi asıl soru bu meslekleri türkiye gibi bir yerde nasıl öğrenebilirim?Kursları felan varmı?Ustalık belgesi nasıl alınıyor?Bu konularda bilgisi olan arkadaş varsa aydınlatabilirmi beni lütfen?İngilizcem c1 seviyesinde bu yaz ielts sınavına girmeyi planlıyorum 7 7.5 puan fln alırım var gibi.
Beyler acil yardım ama ciddi konu
Bir kız var beyler aynı yerde çalışıyoruz yaşlar 21 bu arada.İş yerinde(staj yapıyoruz aslında) muhabbetimiz gayet güzel fakat hiç dışarı çıkmadık dışarda hiç muhabettimiz yok.Geçende dedimki gel akşam kahve içelim beraber tamam dedi oturduk 4saat fln muhabbet ettik ama öyle muhabbet ettik ki yani saati bile unutymuşuz telefona dahi bakmadık.Şimdi asıl sorun şu ki kızın interneti yok yurtta kalıyo maddi açıdan biraz kötü olduğundan dolayı internet yaptırmıyo telefonuna ve sanaldan hiç konuşmuyoz nerdeyse hatta nerdeyse değil konuşmuyoruz bile whatsapptan hep tek tik.Bazende mesaj gitse vbile 3 4 saat sonra cevap veriyo ve çok kısa kesiyo.
Asıl sormak istediğim ne yapayım ben yarın stajdayken sigaraya beraber çıkıyoruz her zaman direk dicemki böyle böyle he aklında yoksa öyle bir şey bileyimki ikimizinde zamanı boşuna gitmiş olmasın tarzından knouşma yapıcam.Sizce ne yapayım ?
not:asosyal yada böyle durumlarda ne yapmasını bilmeyen insanlardan değilim ama bu kız bi garip ne yapacağımı kestiremedim.
Steamden oyun önerisi
maks 50tl olan grtafiklier böyle minnoş tatlı gözüken bir oyun arıyorum beyler tavsiyesi olan varmı.Tribes of Midgard veya oxygen not included gibi
Sizce mantıklımı?
Merhabalar herkese şuan elimde rx580 8gb asus dual ekran kartı ve bunu 2.elden satıp üstüne biraz koyup 2.el 1660super veya uyguna bulursam rtx2060 almayı düşünüyorum.Sizce bu yapacagım hareket mantıklımı? Ayrıca 2.el ekran kartı alırken nelere dikkat etmeliyim 1660super ve rtx2060 cok mining yapılan kartlar değil diye duymuştum sıkıntı çıkmaz dediler ama bilemedim.Ayrıca sistemimin özellikeri:
Ryzen5 1600 12nm
8gb ram 3200mhz
asus a320mf anakart
rx580 8gb asus dual
rampage hacker 600w 80plus bronze kasam var
İlgi Alanları: oyun
oyun oynamayı severim. |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.225
İkinci El Bölümü Mesajları: 34
Konularının görüntülenme sayısı: 29.910 (Bu ay: 518)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 358 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun