Şimdi Ara

Beyler acil yardım ama ciddi konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kız var beyler aynı yerde çalışıyoruz yaşlar 21 bu arada.İş yerinde(staj yapıyoruz aslında) muhabbetimiz gayet güzel fakat hiç dışarı çıkmadık dışarda hiç muhabettimiz yok.Geçende dedimki gel akşam kahve içelim beraber tamam dedi oturduk 4saat fln muhabbet ettik ama öyle muhabbet ettik ki yani saati bile unutymuşuz telefona dahi bakmadık.Şimdi asıl sorun şu ki kızın interneti yok yurtta kalıyo maddi açıdan biraz kötü olduğundan dolayı internet yaptırmıyo telefonuna ve sanaldan hiç konuşmuyoz nerdeyse hatta nerdeyse değil konuşmuyoruz bile whatsapptan hep tek tik.Bazende mesaj gitse vbile 3 4 saat sonra cevap veriyo ve çok kısa kesiyo.

Asıl sormak istediğim ne yapayım ben yarın stajdayken sigaraya beraber çıkıyoruz her zaman direk dicemki böyle böyle he aklında yoksa öyle bir şey bileyimki ikimizinde zamanı boşuna gitmiş olmasın tarzından knouşma yapıcam.Sizce ne yapayım ?

not:asosyal yada böyle durumlarda ne yapmasını bilmeyen insanlardan değilim ama bu kız bi garip ne yapacağımı kestiremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sufffle -- 15 Mayıs 2022; 19:57:50 >

• Hayır bi kahveden sonra böyle olmaz, siz kafanızdan bu amacı çıkarın standart sohbetinizi yapın doğal gelişsin eğer sizin imkanınız varsa internet paketi yükletin güzel bir jest olur
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt

hocam güzel dedin ama şöyle anlatayım sana kahvedeyken bir yürüdüm kıza daha doğrusu koştum yani amacımı belli ettim.Heryere davet ettim fakat sorun şuki kız biraz çıtkırıldım hiçbir yere gelmiyor internet yükleteyim deidm bla bla biton jest yapmak için uğraştım yok yemiyo

• Soylemiceksin abi çat diye yükleyeceksin, amacini kendince belli ettiysen bir ara yine kahveye falan davet edersin gelmiyorsa geçerli bi bahanesi de yoksa salarsın
  • Abi fakirmis birak.

Babani sen secemezsin. Ama kayinbabani seçersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.