Bildirim
Bu duvar süsleri hakkında yorumlarınızı merak ediyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dekor hoş duruyor ama böyle bir şeyi satın almazdım sanırım. Fiyat 300den az değildir. Siz mi yaptınız? -
ayagin takilsa kafani carpsan kafan en az 4 cm yarilir
-
Hocam ben yqpmadim ama babamin atolyesi var bu tarz seyler yapiyoruz bende yapip yurtdisina satmayi planliyorum bu qrada fiyati 6.000tl
-
Satılabilir hocam, rağbet görüyor böyle şeyler.
-
60 lira olsa gene alıp asmam böyle bir şeyi evime
-
Tek bir parca mi 6.000 -
2 -
Hiç hoş değil ben asla evime alıp asmazdim . Fiyatından dolayı zengin tüketiciye yönelik bir ürün olduğu anlaşılıyor ama onlarda almaz bunu . Biraz daha estetik olmalı. -
İşcilik desen işcilik yok renk uyumu desen o da yok
fiyatı da çok
Malzemeden mi yoksa iscilikten mi orayi bilemem ama 6.000 hayatta vermezdim max 350-400 tl verilir şuna -
Hocam ben tl bazina cevirerek soylemistim fiyatini normalde 350euro yurtdisinda bu tarz seyler cok ragbet goruyomus
-
Bana hitap etmiyor ama elbet alıcısı vardır. Alıcısını bulduğunda 6000 e değil 10000 e de satabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X