Şimdi Ara

Yeni girdiğim işten çıkıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba geçen hafta cuma güne çok bilinen bir kargo şirketinde işe başladım arkadaşım aracılığıyla ama lanet olsun girdiğim güne. Kurye olarak çalışıyorum abi maaş9.5 ama hergün 8.30 7 ve nerdeyse mola yok müdür ..... teki. Ve en sevmediğim şey zimmet olayı her kargoyu zimmete alıyosun ve kaybedersen sendrn kesiliyor ayrıca elden ödemeler çok fazla hergün 5 6 k para toplanması gerekiyor ve eksik çıkarsa senden kesiyolar. Bu kadar sorumluluk bana ağir geldi bu maaşa bu işe bence fazla bunu yapacağıma gider giyim sektöründe kıyafet katlarım kafam rahat olur. Şimdi gelelim soruya ben şimdi yarin oşten çikmak istesem bana çalıştığım günlerin ödemesi yapılır mı?

• Kaç gün oldu başlayalı? 2 ayı doldurmadıysan sebepsiz tak diye çıkabilirsin ve paranı tabii ki vermeleri gerek.
  • Bazıları Trendyol kargo vs 15 20k veriyor okumaya gerek yok diyor. Yalan mı

• O ne la öyle köleizara gibi bana daha geçen yapı denetimden teklif geldi araç kalacak ev bizden pazar izinlisin cumartesi fazla bişey olmaz şantiyeye gidip bakarsın sabah 9 akşam 6 maaş 11 bin maaşı sonra tekrar görüşürüz dediler hatta.
  • Ukko kullanıcısına yanıt

abi işte geçen hafta cuma başladım cuma cumartesi bide bugün ama allah kahretsin ya

• Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt

abi iş keyifli geziyosun sürekli hareket heyecan ama şimdi kargoları veriyosun bazıları alıcı ödemeli oluyor ve ücretleride fazla bugün 10 15 tane kargo mesela alıcı ödemeli geldi nakit 6 7k para yav sorun para benim değil akşam sayımda paradan eksik çıksa benden kesicekler çok strestli riskli yani zannedersin çok önemli iş yapyısoun da.

• kanka yalan değil kazanıyosun ben maaşlı çalışan olarak girdiğim için bu kadar düşük 9.5maaş 80tl günlük yemek ama mesela dağıtıma çıktığım kargo arabası firmaya ait değil bir şahısa ait ve şahısa günlük araba için 1100tl ödeme yapıyolar yani araban varsa mantıklı iş

• ilk is günümün 4. saatinde cıkmıslıgım var seni baglayan sozlesme yoksa isvereninle konus cık
  • yok şuan çıksam çıkarım o sıkıntı deil de çalıştığım günlerin ücretini vericeklermi onu merak ediyorum

• Verir ben 1 gün çalışıp çıktığımı bilirim 

• Her gün o riske girilmez. Parayı veren adamın sahte para verme ihtimali bile var. Motorlu kuryeysen teslimatı düşürüp zarar verme durumlarında var. Adam laptop sipariş vermiş mesela kurye yolda kaza yapıyor laptop çöp oluyor, ya da monitörlerde de aynı. O paralara yapılacak işler değil onlar. Al bir motor kendine 125lik git Trendyol kuryeliği yap aylık 20 22 den aşağı kazanmazsın. Böyle ıvır zıvır şeylerlede uğraşmazsın yok parayı teslim et yok malzemenin zimmetini al.

hocam meslek neki yapı denetimden iş buldun

• İnş. Müh.

• Patrona git çalışmak istemiyorum de. İstifa dilekçesi isterse "hiçbir alacağım yoktur" cümlesini yazma sıkıntı olmaz. Çalıştığın gün kadar para banka hesabına maaş günü yatar.

valla hocam aynen dediğin gibi hergün bu riske girilmez diyip dün çıktım işten. Ya bide benim bölgem hep zengin bölgesi siteler cart curt kadın 10.000tl'lik topuklu ayakkabı söylemiş bana zimmetli topuğu kırılsa 1 aylık maaşım gidicek böyle boş boş işlerle uğraşamam diyip çıktım şimdi gidicem kendime başka bir iş bulucam ama nasıl bulucam

şantiyede iş varsa bu arkadaşı da al

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

Mala vurabilir misin duvara ?  

• bu kadar zimmet iyi değil. psikolojiyi bozar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.