Şimdi Ara

Yıllık izne çıktım, ne oynayayım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DMC 5, Spec Ops The Line, Far Cry 3, Tomb Raider bitti. Arada çerezlik FPS'ler de var ama onları saymıyorum. Multi BF 3 felan zaten oynuyoruz. Diablo 3'ten baygınlık geldi artık. Skyrim desen artık yapacak quest bulamıyorum (Oblivion daha iyiydi gerçi, Morrowind alayına koyar ama). Rage diye bir oyun kurdum, mega texture felan dediler, hadi grafikleri geçtim, oyun da bir halta benzemiyor. Crysis 3'te bulaşayım dedim, bu adamlar ilk oyundan son oyuna kadar iyi bir oyunu gittikçe kötüleştirdiler (kişisel görüştür).

Ps3'te The Last of Us bitti, harikaydı.

Elimde Metro Last Light, Company of Heroes 2 ve Bioshock Infinite var. Bunlar da bir haftaya biter. Sırada ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 4 Temmuz 2013; 14:30:31 >

• Pekde bir şey kalmamış aslında

Call Of Juarez Gunslinger

Dishonered

Hitman

Max Payne 3
  • Call Of Juarez Gunslinger, sistemde kurulu hocam. O da bitti bitecek Hitman Absolution, Max Payne 3 vs. bunları zaten çıktığında bitirdim. Dishonered? Dur ben bakayım şuna.

Bu arada Sleeping Dogs'u da pek beğenmedim. Çok da güzel başlamıştı halbuki. Araç fizikleri PS2 yıllarından kalma gibi. Kütük gibi hareket ediyorlar. Bir de GTA IV'ten sonra bu konuda çıta epey yükseldi.

Aslında ben hiç Assassin's Creed serisine bulaşmadım. Ona mı bulaşsam?

Sağlam bir RTS ya da RPG olabilir aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 4 Temmuz 2013; 14:46:52 >
  • yıllık oyun oynamayamı çıktın yıllık iznemi eminmisin?
    az çık dolaş tatile git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

yıllık oyun oynamayamı çıktın yıllık iznemi eminmisin?
    az çık dolaş tatile git

Biz sülalecek manyağız hocam. Eve kapanıyoruz yıllık izinde, bir tek oyun oynuyoruz. Allah'tan sizin gibi aklı başında insanlar var da sayenizde aklımız başımıza geliyor

Ayder Yayla'sından yeni geldik zaten. 6 gün güzel eğlendik. Boşver sen onu, tasası sana mı düştü? Oyun var mı oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

yıllık oyun oynamayamı çıktın yıllık iznemi eminmisin?
    az çık dolaş tatile git

Biz sülalecek manyağız hocam. Eve kapanıyoruz yıllık izinde, bir tek oyun oynuyoruz. Allah'tan sizin gibi aklı başında insanlar var da sayenizde aklımız başımıza geliyor

Ayder Yayla'sından yeni geldik zaten. 6 gün güzel eğlendik. Boşver sen onu, tasası sana mı düştü? Oyun var mı oyun?

black ops 2/ FIFA 13

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC serisine başla o zaman AC2 bitir hemen!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baktım şimdi AC serisine, çoğunun TR yaması var sanırım. Eyvallah kardeş...
  • eski oyunlardan simcity4 rollercoaster tycoon 2, yeni dersen borderlands serisine gir coop oldukça keyifli. yine rainbwsixvegasta coop keyifli. portal serisi bitir bitirmediysen mutlaka.
  • Max Payne 3, Alan Wake, Runaway: Twist of Fate
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

eski oyunlardan simcity4 rollercoaster tycoon 2, yeni dersen borderlands serisine gir coop oldukça keyifli. yine rainbwsixvegasta coop keyifli. portal serisi bitir bitirmediysen mutlaka.

Saydığın eski oyunların arasında RSV ve Portal serilerini bitirdim hocam. Borderlands'i hiç oynamadım. Eğlenceli bir oyuna benziyor ama... Diğerleri de pek tarzım değil hocam.

@quadream, Max Payne 3 ve Alan Wake'i çıktıklarında bitirmiştim hocam Runaway: Twist of Fate 'i bilmiyorum ama benim yıllar evvel oynadığım oyunun 2. oluyor sanırım bu. İlki eğlenceliydi epey. Çizgi film gibi grafikleri vardı, dedektif gibi birşeydik 'sanıyorum'.

• quote:

quote:

eski oyunlardan simcity4 rollercoaster tycoon 2, yeni dersen borderlands serisine gir coop oldukça keyifli. yine rainbwsixvegasta coop keyifli. portal serisi bitir bitirmediysen mutlaka.

Saydığın eski oyunların arasında RSV ve Portal serilerini bitirdim hocam. Borderlands'i hiç oynamadım. Eğlenceli bir oyuna benziyor ama... Diğerleri de pek tarzım değil hocam.

@quadream, Max Payne 3 ve Alan Wake'i çıktıklarında bitirmiştim hocam Runaway: Twist of Fate 'i bilmiyorum ama benim yıllar evvel oynadığım oyunun 2. oluyor sanırım bu. İlki eğlenceliydi epey. Çizgi film gibi grafikleri vardı, dedektif gibi birşeydik 'sanıyorum'.

aynen öyle adventure tarzı bir oyun...

• quote:

Call Of Juarez Gunslinger, sistemde kurulu hocam. O da bitti bitecek Hitman Absolution, Max Payne 3 vs. bunları zaten çıktığında bitirdim. Dishonered? Dur ben bakayım şuna.

Bu arada Sleeping Dogs'u da pek beğenmedim. Çok da güzel başlamıştı halbuki. Araç fizikleri PS2 yıllarından kalma gibi. Kütük gibi hareket ediyorlar. Bir de GTA IV'ten sonra bu konuda çıta epey yükseldi.

Hocam Assassin's Creed serisine bulaşacaksın ve iyi ki oynamışım diyeceksin

• Turn based strateji düşünürsen Heroes of Might Magic serisini tavsiye ederim.

Grafikleri yadırgamamak için ilk olarak 5. oyunu tavsiye ederim. Çeşitlilik biraz az, onun dışında genel olarak iyidir.
    6. oyunun oynanışı berbat ve grafikler 5'ten kötü, tavsiye etmiyorum.
    4. oyunun senaryosu gördüğüm en iyi oyun senaryolarındandır, ama denge yönünden sıkıntılı bir oyun. Üçkağıtçı oynayarak saçma sapan savaşlar kazanılabiliyor.
    3 ise grafik kalitesi dışında çeşitlilik, denge, dizayn, ses, müzik tüm yönlerden çok iyidir, serinin zirve yaptığı oyundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Turn based strateji düşünürsen Heroes of Might Magic serisini tavsiye ederim.

Grafikleri yadırgamamak için ilk olarak 5. oyunu tavsiye ederim. Çeşitlilik biraz az, onun dışında genel olarak iyidir.
    6. oyunun oynanışı berbat ve grafikler 5'ten kötü, tavsiye etmiyorum.
    4. oyunun senaryosu gördüğüm en iyi oyun senaryolarındandır, ama denge yönünden sıkıntılı bir oyun. Üçkağıtçı oynayarak saçma sapan savaşlar kazanılabiliyor.
    3 ise grafik kalitesi dışında çeşitlilik, denge, dizayn, ses, müzik tüm yönlerden çok iyidir, serinin zirve yaptığı oyundur.

Hocam sıra tabanlı yıllar evvel Ps2'de FF X oynamıştım, bilirsin efsaneydi kendileri. Ps3'te pok etmişler yalnız oyunu. Heroes oynamışlığım da var ama bu tarz oyunlar gerçekten emek ve zaman istiyor. Yolsa bilirim Heroes'u, severim de. AC serisine başlayacağım. İlk iki oyun epey ucuzlamış
    zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jumongyesoya

quote:

Call Of Juarez Gunslinger, sistemde kurulu hocam. O da bitti bitecek Hitman Absolution, Max Payne 3 vs. bunları zaten çıktığında bitirdim. Dishonered? Dur ben bakayım şuna.

Aynen hocam, tahmin edebiliyorum Boyle eskiyip efsaneleşmiş oyunları zamanında oynamadığım için seviniyorum aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Metro 2033

max payne 3

balackops 2

assassins 3

sleepingdogs ...
  • quote:

quote:

adventure denerim. kafa yorarım derseniz. machinarium, deponia,botanicula bir iki tane daha yazabilirim.
    yok uğraşamam derseniz yine benzer türde olan ve bence aşırı kaliteli bi yapım olan the walking dead episode 1--5 şeklinde olan oyun mevcut. bağımsız bi yapımcının ürünü... yakın zamanda dlc side çıktı...

• quote:

Orijinalden alıntı: LagalugaMen

Metro 2033

max payne 3

balackops 2

assassins 3

sleepingdogs ...

Saydığın ilk 3 oyunu bitirdim hocam. AC 3 için de zaten seriye hiç bulaşmamıştım, baştan başlayacağım. Sleeping Dogs da pek sarmadı hocam, sebebini de yukarıda yazmıştım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jumongyesoya

quote:

Aynen hocam, tahmin edebiliyorum Boyle eskiyip efsaneleşmiş oyunları zamanında oynamadığım için seviniyorum aslında

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.