Şimdi Ara

Yıllık izne çıktım, ne oynayayım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far Cry 3, Far Cry 3 Blood Dragon, The Walking Dead, Batman Arkham Asylum, Batman Arkham City, Resident Evil 4,5,6 Revelations, GTA IV EFLC
  • Dota2,league of legends,heroes of newerth,warrock,point blank,knight online,world of warcraft,silkroad bunlar uzun süre götürür.Dota1-2 zaten tek başına ölümüne götürür.
  • Aslında çoğu oyunu oynamışın ama yinede far cry 3 bitirmek farz ve resistance 3 öneririm oynamadıysan bu ikisi güzeldir
  • @Krone
    @GunslingeR085
    @EXios6
    @yavemmo1

Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar ama saydığınız oyunların çoğunu oynadım, zaten yazdım da oynadıklarımı. RE serisine ilk Nemesis'le başlayıp 5'e kadar bitirdim, 6. oyunu oynamadım gerçi. Outbreak file vardı bir de ahh ah...

Devasa online felan aman durun hele, WoW'a bulaşmıştım 2 sene evvel, paçamı zor kurtardım zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 5 Temmuz 2013; 13:10:45 >
  • hocam hitman'e başlayabilirsin oldukça güzel bir oyun
  • prototype 2
  • Oyun bırakmamışsın. Yaz ayları kurak geçiyor he zamanki gibi oyunlar açısından. Max Payne 3 oyna, CoD serisini bitir,, AC serisini bitir. Mortal Combat oyna dün çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Oyun bırakmamışsın. Yaz ayları kurak geçiyor he zamanki gibi oyunlar açısından. Max Payne 3 oyna, CoD serisini bitir,, AC serisini bitir. Mortal Combat oyna dün çıktı.

Mortal Combat'ı PS3'te zaten oynuyorum, COD serisini bitti hocam çoktan. AC serisine yeni başladım. MP 3 ise biteli oldu epey. Teşekkürler
  • strateji seviyorsanız wargame serisi online olarak world of tanks
  • need for speed shift olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

need for speed shift olabilir.
    7 yıl yıllık izin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 17 Ağustos 2020; 16:4:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

7 yıl yıllık izin?

Alıntıları Göster
    Konu eskiymiş hocam ya. Ama oyunlar güzel.
  • Tabi ki Wow

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

yıllık oyun oynamayamı çıktın yıllık iznemi eminmisin?
    az çık dolaş tatile git
    Sana ne olum ya ne cins adamlarsınız. Yarım aklınızla millete akıl veriyorsunuz.
  • Ahaha benim konu hortlamis TLOU 2 oynayin gencler, ustune de Goist of Tsushima ile cilasini cekersiniz.

PC'yi su an sektorun les türü battleroyal ele gecirdi maalesef. En son Fallout 76'ya da gelmis battleroyal modu, dedim bu millet ne oynuyor bu PC'de? 10k'ya makine topladı arkadas, ne oynuyorsun diyorum, Galof diyor Wow oynuyormuş bir de...

Tamamen donanim sattirmak uzerine kurulmus bir sektore dondu. 2 teraflops bile olmayan standart PS4'te Horizon akarken benim Rx 580 ağlıyor. Yazik gunah bu kadar paraya ya...

İcim dışım Fps ve battleroyal oldu PC'de. Bir daha da bulasmam.

Allah akil fikir versin. Boku cikti artik sektörün...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.