Arkadaşlar,üstadlar,benim gibi acemiler...Öncelikle hepinize merhaba...
Aranıza katılış tarihim 16 eylül...yani daha 1 ayımı dahi doldurmadım...ama bu süre zarfında hep bu foruma katılarak elimden geldiği kadar çok şey okudum ve çok şey öğrendim... Bu forum sayesinde çok iyi bir set aldım, müzik dinlerken hangi ayarlara dikkat edileceğini öğrendim, ses kartındaki farkı anladım,birsürü soru sordum vede teknik terimleri öğrendim...Öğrenmeyede devam edicem... Foruma o kadar çabuk sürede alıştım ki inanın işten gelince maillerime bakmadan DH yi açıyorum..
YALNIZ............................ 1-2 gündür dikkatimi çeken birşey var... Oda topicte dönen yersiz ve gereksiz kavgalar...Hele yorumlarıyla onlarca kişiyi yönlendirmiş arkadaşların bu kavganın içine girmesini kesinlikle anlamıyorum.. Bu zamana kadar gayet huzurlu yazılar okuyodum.....Ama şimdi herkes birbirine laf sokma yarışına girmiş... Laf sokan o anda kazansada bir noktadan sonra bence forumdaki saygınlığını ve inandırıcılığını yitirir.... Yaşça benden büyüksünüz yada küçüksünüz bilemicem ama sizden ricam lütfen kavga etmeyelim....Biraz dilimizi tutarsak zaten birkaç gün içinde normal seyrine döner...Hiç merak etmeyin, merakla topikleri takip edenler kimlerin bilip bilmediğine rahat karar veriyor...
BELKİ YENİYİM, BELKİ HADDİME DÜŞEN BİRŞEY DEĞİL BU YAZIYI YAZMAK AMA YİNE DE SÖYLEMEK İSTEDİM...ÇÜNKÜ RAHATSIZLIK VERİCİ BOYUTA ULAŞMAYA BAŞLADI... İŞ ÇIĞRINDAN ÇIKMADAN DİKKATİ BİRAZ BU KONUYA ÇEKMEK GEREKİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.. Açtığım topiğin devam edip etmemesi modlara kalmış durumda, ama sanırım onlarda olan bitenin farkındadır...
bu konunun herkes farkında ozellıkle bazıları huzur kacırmak ıcın foruma giriyor ve bır cok topiğin kilitlenmesine sebep oluyorlar dıkkat edelım lutfen...
Hiç merak etmeyin, merakla topikleri takip edenler kimlerin bilip bilmediğine rahat karar veriyor. evet bu cümle herşeyi açıklıyor zaten budur.
Çok güzel düşünmüşsün @opeth me! kardeşim Bende sırf bu tartışmalar yüzünden inanın bazen forumdan soğuyorum. Ama birbirimizi kibarca uyarırsak veya daha anlayışlı olarak konuşursak zaten bu tür gereksiz kavgalar olmaz Ama yine de bazı arkadaşlar kendilerine hakim olamıyorlar galiba. Ben bu foruma üye olduğumdan beri hiç kimseyle ciddi bir tartışmaya girmedim. Daha doğrusu şöyle diyeyim kimseyle uzun uzun laf kavgasına girmedim. Hemen alttan almaya çalıştım ve ortamı yumuşatmaya çalıştım ve hala da öyle yapmaya devam ediyorum. Galiba çoğumuz tartışma kavramını tam olarak bilmiyor. Yani biri diğerinin düşüncesinden farklı bir şey söylesin hemen 'vay senimisin bunu söyleyen..' diyerek başlıyorlar gereksiz tartışmaya.. Neyse diyeceğim şudur burası bilgi paylaşım forumu ve kimsenin bu tür gereksiz kavgalar yapmaya hakkı yok! Tamam ahlak kuralları içerisinde tartışabiliriz ama asla bu tarz kavgalara mahal vermemeiliyiz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme