http://forum.donanimhaber.com/m_24249112/mpage_1/key_//tm.htm#24249112 KO GENEL - KONU DIŞINA AÇTIK NEREYE AÇILIR UYARI VERMİŞSİNİZ ADMİNLER GÜLÜYORUM KEH KEH
kardesim. haklısın %100 sonuna kadar destekliyorum seni. cok sert davranıyorlar dh.. ben de uzaklastirma aldim oteki acc la. halbuki alakasi yoktu.
quote:Orjinalden alıntı: onlystuck kardesim. haklısın %100 sonuna kadar destekliyorum seni. cok sert davranıyorlar dh.. ben de uzaklastirma aldim oteki acc la. halbuki alakasi yoktu. Mecburen Sert Davranıyorlar. Kaç Kişinin Dırdırı Üzerinde.Siz Olsanız Aynısını Yapardınız .Senin Sorununa Gelince Arkadaş Konun Kapanmamış Uyarı Aldı İsen YÖNETİCİLERLE İRTİBATA GECİP TATLIYA BAĞLAYABİLİRSİN:)
banada verdiler hatta bana 2 tanbne uyarı verdiler konu dişına bu yaz beta varmi die konu actim adminler 1 i buraq 2 uyari verimşler
Bu konu XXXXXX tarafından 6/24/2008 7:16:22 PM tarihinde Güncelleme/Haber/Duyurular forumundan Konu Dışı forumuna asd nedeni ile taşınmıştır. Bak senin konu geçmişin. Kimseye gereksiz uyarı verilmez.