Şimdi Ara

Bu konunun neresi kural dışı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101139050&p=1#101139050

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TickTok kullanıcısına yanıt
    İçki, sigara ve türevi konuların varlığı, DH forumları bünyesinde yasaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Teşekkürler.Bilmiyordum bunu.Fakat içki ile ilgili bir dünya konu bulabilirim size.Niye sadece benim konum siliniyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TickTok -- 2 Ocak 2015; 20:23:57 >
    quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

quote:

Teşekkürler.Bilmiyordum bunu.Fakat içki ile ilgili bir dünya konu bulabilirim size.Niye sadece benim konum siliniyor ?

Günde 40,000'e yakın mesaj alan bir forumda; tüm mesajları tek tek inceleyemeyeceğimizden, hususi olarak aranırsa, şikayet edilmemiş, bizim de gözümüze ilişmemiş küfür mesajları da bulunur. "Burada küfür var, silinmemiş; benim küfrüm neden silindi" demek nasıl bir örnekse; bu cümleniz de öyle örnektir.

İki yanlış bir doğru etmez; kötü örnek de örnek teşkil etmez. Tespit ettiğimiz anda o konuları da sileriz.

İyi forumlar;
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

quote:

Günde 40,000'e yakın mesaj alan bir forumda; tüm mesajları tek tek inceleyemeyeceğimizden, hususi olarak aranırsa, şikayet edilmemiş, bizim de gözümüze ilişmemiş küfür mesajları da bulunur. "Burada küfür var, silinmemiş; benim küfrüm neden silindi" demek nasıl bir örnekse; bu cümleniz de öyle örnektir.

İki yanlış bir doğru etmez; kötü örnek de örnek teşkil etmez. Tespit ettiğimiz anda o konuları da sileriz.

İyi forumlar;

Arama yerine sadece 'jack daniels' yazıldıgında bile onlarca konu çıkıyor.İçki muhabettinin yasak oldugunuda ilk defa sizden duyuyorum.Neden yasak konuldugunuda bilmek isterim.Bu arada içki ile küfürü bir tutmanız çok saçmaydı.Ben kimseye hakaret etmiyorum yada kimse hakkında konuşmuyorum sonuçta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bir kuralı ilk defa duymanız, kuraldan haberiniz olmaması; kuralın olmadığı anlamına mı geliyor? Benim yıllardır haberim var.

Evvela bir şeye kendinizce "saçma" demeden evvel, mesele hakkında tam bilgi sahibi olun. Verdiğim örneği iyi kavrayın; içkiyi, küfüre benzetmiyorum, meseleyi, meseleye benzetiyorum.

- İçki ile ilgili bir dünya konu bulabilirim size.Niye sadece benim konum siliniyor?

- Hususi olarak aranırsa, şikayet edilmemiş, bizim de gözümüze ilişmemiş küfür mesajları da bulunur.

Burada demek istenilen, işlem yapılmamış bir kural dışı mesaj bulmak; işlem yapılanların yanlış olduğunu göstermez; işlem yapılmayanın gözden kaçtığını gösterir.

Evvela mesajın devamında bunu açıkça da yazdım:

- İki yanlış bir doğru etmez; kötü örnek de örnek teşkil etmez. Tespit ettiğimiz anda o konuları da sileriz.

Bu tarz konuların yasak olması, bir yayın politikasıdır. Burası özel bir şirkettir ve şirket sahibinin belirlediği minvalde yayınlara izin verilir. Sebep olarak yeterli mi?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Bir kuralı ilk defa duymanız, kuraldan haberiniz olmaması; kuralın olmadığı anlamına mı geliyor? Benim yıllardır haberim var.

Evvela bir şeye kendinizce "saçma" demeden evvel, mesele hakkında tam bilgi sahibi olun. Verdiğim örneği iyi kavrayın; içkiyi, küfüre benzetmiyorum, meseleyi, meseleye benzetiyorum.

- İçki ile ilgili bir dünya konu bulabilirim size.Niye sadece benim konum siliniyor?

- Hususi olarak aranırsa, şikayet edilmemiş, bizim de gözümüze ilişmemiş küfür mesajları da bulunur.

Burada demek istenilen, işlem yapılmamış bir kural dışı mesaj bulmak; işlem yapılanların yanlış olduğunu göstermez; işlem yapılmayanın gözden kaçtığını gösterir.

Evvela mesajın devamında bunu açıkça da yazdım:

- İki yanlış bir doğru etmez; kötü örnek de örnek teşkil etmez. Tespit ettiğimiz anda o konuları da sileriz.

Bu tarz konuların yasak olması, bir yayın politikasıdır. Burası özel bir şirkettir ve şirket sahibinin belirlediği minvalde yayınlara izin verilir. Sebep olarak yeterli mi?

Meseleyi meseleyi benzetiyorsunuzda ben zaten bu iki meseleyi birbirine benzetmenize saçma dedim.İkisi çok farkı şeyler çünkü.

Neyse tamam bir dahakine dikkat ederim.Konuya hızlı cevap verdiginiz için saolun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (SİLİNEBİLİR) Bu ne ya :)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Anlayışınız için teşekkürler,

İyi forumlar;
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.