Şimdi Ara

Kreatin Kullananlar bi baksın?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün MP 300gr kreatin aldım yükleme yapmayarak kullanacağım sorularım şunlar spordan öncemi sonramı içeceğim illede meyve suyuylamı içmeliyim normal su olmazmı spor olmayan günlerdede kullanmalımıyım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kreatin Kullananlar Bi Baksa!

Kreatin, kas kütlesi ve gücünü artırmak için kullanılan yaygın bir takviyedir. Kreatin kullananlar, sonuçları ve görüşleri hakkında çok sayıda yorum paylaşmaktadır.

Kreatin Kullananlar Yorumları

Kreatin kullananlar, genellikle kas kütlesi ve gücünde artış bildirmektedir. Bazı kullanıcılar, antrenman sırasında daha fazla dayanıklılık ve enerjiye sahip olduklarını da ifade etmektedir.

Kreatin Kullananların Dikkat Etmesi Gerekenler

Kreatin kullanmadan önce, bir sağlık uzmanına danışmak önemlidir. Kreatin bazı kişilerde yan etkilere neden olabilir, bu nedenle bireysel sağlık durumuna göre değerlendirilmelidir.

Kreatin Hakkında Geniş Bilgi

Kreatin hakkında daha fazla bilgi edinmek için güvenilir kaynaklara başvurmalısınız. Doktorunuz, diyetisyen veya sertifikalı bir spor fizyoloğu, kreatin kullanımıyla ilgili kişiselleştirilmiş tavsiyeler sağlayabilir.

Kreatin Kullananlar için İpuçları

Kreatini etkili bir şekilde kullanmak için aşağıdaki ipuçlarına uymalısınız:

• Günde 3-5 gram kreatin alın.
    • Kreatini antrenman öncesi veya sonrasında alın.
    • Kreatin alırken bol su için.
    • Yeterli protein ve karbonhidrat tüketin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Normal suda dibe çöküyor çok sağlam çalkalaman gerekiyor meyve suyuyla alman daha iyi ama şart değil Spordan önce alınması tavsiye edilir genelde, günde 5 gr alıyorsun değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen peki spor olmayan günlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxTRUCKxX

aynen peki spor olmayan günlerde

Antrenmandan önceki 30 dk içinde almanı tavsiye ederim, üzüm suyunun tadı pek güzel değil bence elma suyunu da deneyebilirsin Antrenmandan önce ve antrenmandan sonra alan sporcularda mevcut, internettem detaylı araştırma yap kendin karar ver çok fazla bilgi kirliliği var benim yazdıklarıma da inanma

Boş günlerde alıp almamak konusunda bilgim yok ama 5 gr almaktan zarar gelmez herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC5775AB9 -- 4 Nisan 2015; 19:41:14 >

• vg bölümü var burada neden soruyorsun
  • Bu adama danış

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

Bu adama danış

Neden ben?:) ben kesinlikle salak sacma supplement kullanimina karsiyim. Bir olcek protein tozundan alacagin 35gr proteini, 1 konserve ton baligi ile de alabilirsin. Hatta 160g lik ton baligi ile 40 gr protein alirsin. Varsin toz kadar hizli kana karismasin, sonucta dogal..

Ha protein tozu da dogal kardesimciler gelir, labaratuar ortaminda hazirlanmis bir besin takviyesi benim nazarimda dogal degildir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

quote:

Bu adama danış

Neden ben?:) ben kesinlikle salak sacma supplement kullanimina karsiyim. Bir olcek protein tozundan alacagin 35gr proteini, 1 konserve ton baligi ile de alabilirsin. Hatta 160g lik ton baligi ile 40 gr protein alirsin. Varsin toz kadar hizli kana karismasin, sonucta dogal..

Ha protein tozu da dogal kardesimciler gelir, labaratuar ortaminda hazirlanmis bir besin takviyesi benim nazarimda dogal degildir..

Yeni whey protein almıştım bunu okuyunca çöpe atasım geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Reislerin Reisi

quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

quote:

Bu adama danış

Yeni whey protein almıştım bunu okuyunca çöpe atasım geldi

bir kutu wheyden birşey olmaz hocam, kullan da kendin gör zaten atla deve bir fark olmadığını, sonra doğala devam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.