Şimdi Ara

Sodexo kullananlar bi bakın hele...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
24.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni şirketim bana yemek kartı olarak sodexo verdi lakin kartın üzerinde "Restaurant Card Pass" yazıyor... Sodexo nun sitesinde bazı sayfalar açılmadığından size sorayım dedim...

Şimdi ben bu kartla yerel ya da ulusal zincir mağazalardan, marketlerden alışveriş yapamayacak mıyım?

Örneğin eski şirketim bana Multinet vermişti ben o kartla hiç yemek yemiyordum kartı direk anneme veriyodum evin erzağını ihtiyacını hatta temizlik malzemesini bile alıyordu... Ve çevremizdeki bi çok markettte geçiyordu (happy market, Kim market, Kiler Vb gibi... )

Bu sayede ben yemeğimi nakit olarak istediğim yerden yiyordum... hiç mekan aramıyordum aman burda şu kart geçermi bu kart geçer mi diye...

Sodexo da durum nasıl? kullananlar acil cevaplarsa sevinirim... Eğer sadece yemek satan yerlerde geçiyosa bu kart benim için büyük hüsran demektir...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sodexo Kullananlar İçin Uygun Mekanlar

Sodexo, yemek ve hizmet kuponları sağlayan, dünya çapında tanınan bir şirkettir. Sodexo kartlarınız, çeşitli işletmelerde ve mağazalarda geçerlidir, bu da yemek tutkunları ve alışveriş severler için çok yönlü bir seçenek haline getirir.

Sodexo Kart Nerelerde Geçerli?

Sodexo kartlarınızı, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok çeşitli işletmelerde kullanabilirsiniz:

• Restoranlar
    • Kafeler
    • Marketler
    • Bakkallar
    • Benzin istasyonları
    • Eczaneler
    • Giyim mağazaları
    • Elektroniği mağazaları
    • Ev eşyası mağazaları

Kartınızın kabul edilip edilmediğinden emin olmak için her zaman önceden işletmeyle iletişime geçmek en iyisidir. Sodexo'nun web sitesi ve mobil uygulaması, kartınızın kabul edildiği işletmelerin bir listesini de içerir.

Sodexo Kartların Faydaları

Sodexo kartları, yemek ve alışveriş alışkanlıklarınızı yönetmek için kullanışlı bir yol sunar. Faydaları şunları içerir:

• Yemek masraflarınızda tasarruf sağlama
    • Vergi indirimleri
    • Esneklik ve rahatlık
    • Güvenli ve güvenilir işlemler

Sonuç

Sodexo kartları, çeşitli işletmelerde geçerli olduğundan, yemek yemenin ve alışveriş yapmanın uygun ve avantajlı bir yoludur. Kartınızın geçerliliğini kontrol etmek ve kartınızı en iyi şekilde kullanma hakkında daha fazla bilgi edinmek için Sodexo'nun web sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yok mu la sodexo kullanan?
  • üzgünüm...sadece yemek yiyebiliyorsun dediğin gibi restoran ve pideci vb yerlerde kullanabilirsin.
  • Sodexo, multinete göre daha fazla iş yerinde geçerli.
  • sodexo geçen kafelerden sigara alabiliyorsun , aynı zmanda sodexo marketlerin çoğundada geçiyor bildiğimiz erzak alışverişinide yapabilirsin eski kartından daha geçerli bi kart rahatsın yani
  • Anadolu yakasında bu kart ile alışveriş yaptığıınız marketler var mı?

sanırım eskiden happy center da falan geciyormus fakat artık gecmiyor. rammar marketlerinde de çek şeklinde olanı kabul ediyorlar; sitesinden de arattım ama şarküteri tarzı firmalar cıktı
  • izmir de marketlerden tutta balıkçılara kadar birçok yerde geçiyor. istanbulu bilemeyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam gençler
    Sodexo ile marketten neler alınabilir. Market e göre değişir ;))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaDaAaaa -- 1 Nisan 2019; 23:53:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaDaAaaa

Selam gençler
    Sodexo ile marketten neler alınabilir. Market e göre değişir ;))
    ben işten çıkmadan önceki son gün 300liralık et almıştım

bulgur pilavı, carlsberg, pirzola ile müthiş bir kutlama olmuştu
  • Mobil uygulamasında üye işyerleri ve konumları mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdi baktım benim kartın sol üst kısmında da Restaurant Pass yazıyor ama ben 2 yıldır tüm cafe ve marketlerde de harcayabiliyorum.

Edit: 2012 konusuymuş. Fail.. Neyse bundan sonraki arkadaşlara yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 2 Nisan 2019; 8:30:11 >
  • Bilmiyorum farklilik var mi ama Ben Romanyada 1 haftalik alisverisi sodexom ile her marketten yapiyorum. Yani burda gecerli.
  • sodexo happy market herşeyi alabilirsin.
  • Arkadaşım sodexonun uygulamasını indir elindeki kartı nerelerde kullanabildiğini görürsün.
  • sodexo gecen tüm yemek yerleder ve sodexo gecen tüm marketlerden kullanabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.