Şimdi Ara

kilometresi artmasın diye aracını daha az kullanan var mı....?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • etrafımda bir iki arkadaşım var aracının kilometresi artmasın diye her yere aracını kullanmıyor

acaba diyorum bende mi sıkıntı var

aracın kilometresi artmasından rahatsız olanlar var mı....? rahatsızlık duymak lazım mı...?

• Onların yaptığı cimrilik Bizim buralarda da var öyle insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenTugay -- 16 Mayıs 2011; 0:24:32 >
  • Hiç rahatsız olmam.
  • onunda çaresi var en fazla 50 tlye indiriveriyorlar araç servis bakımlı da değilse feriştahı gelse anlayamaz bence gereksiz km bakıp araç almak da Türkiye'ye has bi şey herhalde
  • Var öyle enteresan insanlar, birşeyde diyemiyosun hemen bozuluyorlar
  • O arabayı yakarım yakar. Km artmasın diye binmemezlik peh :)
  • Belki de lastikleri eskimesin diye binmiyordur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç acımam dizel arabayı sevmem benzinli ilede cok yol yaparım =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

Belki de lastikleri eskimesin diye binmiyordur

Var öyle bir arkadaşım, uzun yola gitmek istemiyordu, Golf 1.4 160hp DSG Highline+Bridgestone Potenza S001 kombinasyonuna sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biturbo -- 16 Mayıs 2011; 1:07:09 >
  • Ben artık onlardan biri olucam Eylül gibi focus almayı düşünüyorum km artmasınki biraz pahalıya satabileyim.Mesela 119.999 ile 120,000 arasında fark oluyor
  • Hiç umursamam. Hatta daha da gururlanırım artınca. Ne kadar çok gezmişim , bak bak kaç km de daha tık yok falan..
  • Arabamın kilomtresi artmasın diye heryere arabamı kullanmam,gerekli yerde de yolu hiç esirgemem.
  • bence o km artmasın diye değiilde,benzin fiyatlarından dolayı kullanmak istemiyordur
  • Böyle düşünen arkadaslar fazla gülmesin, yüzleri erken kırışır.
  • Ufak tefek şeylerin hesabına girmem benimle mi yaşayacak ama son gelen akaryakıt zamlarından sonra aracımı daha az kullanıyorum bu kesin
  • km si nin artması önemli değil , yakıt ucuz olsunda 250 bin olsun , gider km yi düşürtürüm satarken
  • Aracıma o kadar para verip bir de kullanmayacaksam kendimi akıllı değil enayi hissederim.O yüzden km artmasını takmam
  • Ben km artıkça seviniyorum az km hatta rahatsız ediyor beni çok gezmek iyidir. O arkadaşınız kendisini arabasını düşündüğü kadar düşünmüyor demek ki.
  • yakıt masrafını düşünüyor olmasın çakaaaal
  • Arabanın sacı çürüyene kadar kullanırım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.