Şimdi Ara

kilometresi artmasın diye aracını daha az kullanan var mı....? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Polemik

Dediğiniz şey makul, benim asıl anlamadığım olay "Bacanak düğüne senin arabanla gidelim." kısmı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

km artmasın değilde yakıta para yetişmediği için az kullanan var

+1 Bende o gruptanım.
  • Km yapmasın diye aracını kullanmayan adam ile tuvalete bile araba ile giden adamı mukayese edersek bence aracına kıyamadığı için kullanmayan adam daha sempatiktir. En azından sonuçları bakımından öyledir.

1-) Lüzumsuz trafik yoğunuluğu yaratmaz, böylece gerçekten işi gücü olana engel olmaz
    2-) Gereksiz trafik riski almamış olur, başkaları için risk faktörü olmaz
    3-) Çevreyi çok daha az kriletir
    4-) Tuvalete ve kıraathaneye araba ile giderek ile sosyal mevkisini arttırma peşinde değildir.
  • Altında bir buçuk tonluk araba. İçinde bir kişi. Ben de böyle insanlara kızıyorum.
  • bende pek acimiyorum. Birsenedir kullandigim aracla 48bin yaptim.
  • Heheheee.... Arabası alınacak ve alınmıyacak üyeler şekillenmeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Altında bir buçuk tonluk araba. İçinde bir kişi. Ben de böyle insanlara kızıyorum.

Napalım o zaman ihtiyaç varsa, duraklara yanaşıp arkayı dörtleyelim beyler mi diyelim
  • km artmasın diye değilde eğer tek gideceksem ve mesafe şehir merkezi ve uzaksa toplu taşımayı tercih ederim
  • quote:

Altında bir buçuk tonluk araba. İçinde bir kişi. Ben de böyle insanlara kızıyorum.

Ne alakası var hocam işimiz olduğunda yanımıza aynı yöne giden birilerinimi alalım illaki yada acelemiz varsa toplu taşımayı mı kullanalım?Ama şu dediğiniz doğru bende bazen toplu taşımayı kullanıyorum ayaktada duruyorum herkes gibi sıkışıyorum yola bir bakıyorsun dediğiniz gibi çoğu arabanın içi bir kişi.İnsan iç geçiriyor biz burda sıkışıyoruz adam orda tek başına oturarak gidiyor ama burda suçlu bence koca arabada tek kişi giden adam değil yeterli otobüs seferi koymayan ve trafik problemini çözmeyen belediyenin suçudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaManN.

quote:

Ne alakası var hocam işimiz olduğunda yanımıza aynı yöne giden birilerinimi alalım illaki yada acelemiz varsa toplu taşımayı mı kullanalım?Ama şu dediğiniz doğru bende bazen toplu taşımayı kullanıyorum ayaktada duruyorum herkes gibi sıkışıyorum yola bir bakıyorsun dediğiniz gibi çoğu arabanın içi bir kişi.İnsan iç geçiriyor biz burda sıkışıyoruz adam orda tek başına oturarak gidiyor ama burda suçlu bence koca arabada tek kişi giden adam değil yeterli otobüs seferi koymayan ve trafik problemini çözmeyen belediyenin suçudur.

İşi olan müstesna. İş arkadaşım var. VW Transporter arabası var. Taaa Beylikdüzü'nden İncirli'ye onunla gidip gelir. Metrobüs kullan dedim. Ben rahatlığa alışmışım. Metrobüs neymiş diye cevap verdi.

Benim kızdığım bunun gibi kişiler hocam.

• Beylikduzu'nden Avcılar'a kadar otobüste balık istifi gel, sonra metrobuste resmen yasam kavgası. Arkadasınız haklı bence, bu iğrenç toplu tasıma her gün çekilmez.
  • quote:

quote:

quote:

İşi olan müstesna. İş arkadaşım var. VW Transporter arabası var. Taaa Beylikdüzü'nden İncirli'ye onunla gidip gelir. Metrobüs kullan dedim. Ben rahatlığa alışmışım. Metrobüs neymiş diye cevap verdi.

Birazda bu iş duyarlılık işi adamın arabası vardır neden metrobüse bineyim gibi bir düşünceye sahip.O metrobüs herkes için var yani birtek aracı olmayan insanlar için değilki.İlerde gerekirse işimize bisikletle gideceğiz ama toplumun yapısı biraz değişmesi lazım.Bende az önce otobüsle evime geldim arabayla gitsem eminim daha sıkıntılı olacaktı yatarak geldim mis gibi

• Memleketine yeni aracıyla gitmeyenleri anlarımda şehiriçindede yapan insan yoktur heralde
  • quote:

quote:

quote:

beylikdüzünden direkt metrobüs olsa mantıklı yalnız bir çok kişi avcılar yanyol ara sokaklara arabasını bırakıp metrobuse biniyor :) buda bir çözüm

• km artmasın değilde, benzin göstergesi düşmesin diye araba kullanmayan varmı diye konuyu açsaydın keşke :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

Şayet birkaç alternatif varsa tutup kısa mesafelere motoru bilen ısınmayan yerlere luks araçlan pek gidilmez, bu yüzden ms. çoğu Ferrariler senede 10.000km zor yaparlar. Kendimde bu sebepden kısa yerlere kendi aracımlan gitmek istemem, alır Golfu veya hanımın arabasını giderim.

Zenginliğin gözü kör olsun burda golf o kadar km yaptımı alınmaz diyorlar
  • Uzun yolda arabam km yapmasın diye arabasını kamyona yükletip memlekete kamyonun üzerindeki arabasının içinde giden var mıdır acaba.
  • quote:

Uzun yolda arabam km yapmasın diye arabasını kamyona yükletip memlekete kamyonun üzerindeki arabasının içinde giden var mıdır acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Arabamın kilomtresi artmasın diye heryere arabamı kullanmam,gerekli yerde de yolu hiç esirgemem.

Artmasın diye değilde malum benzin pahalı.TAbii km si düşük araçlar daha çabuk elden çıkar.Kısa mesafe veya uzun fark etmez gerekli ise kullanırım yoksa otobüse binerim.aralıkta aldım arabayı 5.5 ayda 2250 km yapmışım:) Yazın biraz daha artar tabii tatilde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilto -- 18 Mayıs 2011; 17:11:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Arabamın kilomtresi artmasın diye heryere arabamı kullanmam,gerekli yerde de yolu hiç esirgemem.

Artmasın diye değilde malum benzin pahalı.TAbii km si düşük araçlar daha çabuk elden çıkar.Kısa mesafe veya uzun fark etmez gerekli ise kullanırım yoksa otobüse binerim.aralıkta aldım arabayı 5.5 ayda 2250 km yapmışım:) Yazın biraz daha artar tabii tatilde...

Sende benim gibisin aynı. Ben de 5 buçuk ayda 2250 km kadar yol yaptırmışım arabaya. Üstelik benimki bir de diesel.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.