Şimdi Ara

BU KONUYU DAHA FAZLA TARTIŞMIYLAIM (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
657
Cevap
0
Favori
11.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hadi turşu konumdan uzaklaş sen
  • Rudel kullanıcısına yanıt
    en son yazdığın şeyinde cevabını verdim git bir oku istersen
    yaşta 24 kardeşim hadi uza
  • quote:

Orijinalden alıntı: trollaga

24 küçük biraz daha at 32 felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

Abicim küfürlü konuşma bak şikayet ettim mesajını adam ol hadi.
    Adamlığını senden mi öğrenecem lan bebe? Yaşın kaç lan senin? Adres ver adam ederiz.
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    hayla konuma yazıyor yeminle turşu bu çocuk
  • quote:

Ettiğin hakaretler veremediğin cevaplar yaşını belli ediyor koçum. Sivilceli suratında odasında millete ahkam kesen liseli bir ergensin işte. Ezikliğini ancak böyle şeylerle tatmin edersin.

Verdiğin bir cevap falan da yok burada ezildiğinle kaldın. Eee bilgisiz olmak böyle birşey ne yazık ki...
  • quote:

hayla konuma yazıyor yeminle turşu bu çocuk
    Senin yüzünden ComicsCİ, ben1905 ile papaz olmak istemiyorum..

ComicsCİ ye tapmaya devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man_Of_Steel

24 küçük biraz daha at 32 felan

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Rudel

Ettiğin hakaretler veremediğin cevaplar yaşını belli ediyor koçum. Sivilceli suratında odasında millete ahkam kesen liseli bir ergensin işte. Ezikliğini ancak böyle şeylerle tatmin edersin.

Verdiğin bir cevap falan da yok burada ezildiğinle kaldın. Eee bilgisiz olmak böyle birşey ne yazık ki...

Alıntıları Göster
    Hocam kendisi 2 ay önce burda millete ana bacı sövüyordu ve Çizgi filmde Hulk odini dövdü demekki hulk odini ve thoru gömer ığağağağağağa diye bağrıyodu.. Boşverin bunu

• Rudel kullanıcısına yanıt
    kardeşim sen demedinmi thanos baltayı attığında thanos bir portal açardı diye bende dedimki

thanos baltayı güç taşıyla durdurabileceğini zannetti diye ama körlükten göremedin tabi

pes2012 ye adres ver demişsin ben veririm sıkıntı yok ama ananın sütünü getirmeyi unutma ağlarken sana onu içirecem çünki
    süperman thanosun elini yumruk yapmadan yener tabi canım
  • quote:

kardeşim sen demedinmi thanos baltayı attığında thanos bir portal açardı diye bende dedimki

thanos baltayı güç taşıyla durdurabileceğini zannetti diye ama körlükten göremedin tabi

pes2012 ye adres ver demişsin ben veririm sıkıntı yok ama ananın sütünü getirmeyi unutma ağlarken sana onu içirecem çünki
    Kendin demişsin GÜÇ TAŞIYLA diye.. Güç taşı bir uydunun yüzeyini zar zor parçalıyor.. Stormbreakeri bırak Moon level bir karakter gayet aşabilir o taşı
  • quote:

Benim söylediğim daha olası çünkü thanos elini yumruk yapamazsa taşları çalıştıramıyordu filmde.. Ama Hulk odini ve thoru aynanda gömer fgkhdfjgdkfgdfgdjg
    zar zor diyer adam tek eliyle parçaladı uyduyu sen dc fanboyluğuna devam et kötü çocuk tamam mı
    senki daha mı olsaı tamam haklısın ayıca ben onu dediğimde iyi bilmiyodum güç seviyelerini sonra hocalarımız anlattı sağ olsun
  • quote:

Ayrıca Superman thanosun yumruk yapmasına izin vermeyebilir daha Captain america tutuyodu Thanosun elini
    tamam canım hadi konumdan gidermisin artık
  • quote:

zar zor diyer adam tek eliyle parçaladı uyduyu sen dc fanboyluğuna devam et kötü çocuk tamam mı
    Zaten 2 tane güç taşı yok 2 tane el kullanmak bişey söz konusu olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man_Of_Steel -- 25 Temmuz 2018; 17:34:26 >
  • quote:

tamam canım hadi konumdan gidermisin artık
    Bence sen forumdan git bayağı düşürdün kaliteyi ama hulk alır tabi sende haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man_Of_Steel

Tek bilgili Adam ComicsCi değil emin ol
    Comics dediğin eleman dr.manhattan a omnipotent karakter diodu yoktan var edebilir diyodu

Bide cvp veremiycegi sorulara ergence smile atip engelledim seni diodu tam bir ergen kendisi bırak hoca yi ondan hicbir halt olmaz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.