Şimdi Ara

BU KONUYU DAHA FAZLA TARTIŞMIYLAIM (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
657
Cevap
0
Favori
11.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trollaga

strange dormammuyu yeniyor

dormammu>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>... jl

strangede aynı şekilde öyle

gamora olayını hayla anlamıyosun thanos bilerek yaptı kendini sevip sevmediğini merak etti yoksa direk öldürürdü de ama gamorayı cidden seviyor adam
    Dr. Strangenin hasar verdiğini görseydik sana katılabilirdim.. Vermedi

• trollaga T kullanıcısına yanıt
    Böcek kadın zihnini ele geçirdi işte o sırada birilerinin kolunu bacağını tutmasının zihne ne etkisi var.

Ayrıca elektrikli çipi de unutmayalım o çip te tüm avengersı döver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Elektrik şoku >>>>> Yıldız zaten neyini kıyaslıyosun ?
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    anlamıyosun herhalde beni ilk başta okşamaya çalıştığının kanıtı söylüyorum kimse yumruğu eli yarı açık bir şekilde atmaz
    sonradan yumruk atmasının sebebi cap kendini okşatmadı gururluyum diye artislendi sonra bir gömdü thanos cap gg oldu
  • quote:

anlamıyosun herhalde beni ilk başta okşamaya çalıştığının kanıtı söylüyorum kimse yumruğu eli yarı açık bir şekilde atmaz
    sonradan yumruk atmasının sebebi cap kendini okşatmadı gururluyum diye artislendi sonra bir gömdü thanos cap gg oldu
    Yumruk atmaya çalıştı demiyorum belki onunda Thor gibi kafasını sıkacaktı ?
    dormammu pes etti bir insan yeneceği biri karşısındayken pes etmez strange ayni taktikle jl yii siker atar
  • quote:

dormammu pes etti bir insan yeneceği biri karşısındayken pes etmez strange ayni taktikle jl yii siker atar
    Strange JL yi ıslak rüyasında s.... atar
    hiç bir zorlama yapmadı öncelikle
    diğer bir kanıtıda thoru acı çektirmek için onu yapmadı loki taşı versin diye yaptı capın niye kafasını sıksın adam direk etkisiz hhale getirir diyerleri gibi
    sen kabullenme canım neyse bu konuda daha fazla tartışmasanız başka konu açsanız yoksa konun adını değiştirecem
  • quote:

hiç bir zorlama yapmadı öncelikle
    diğer bir kanıtıda thoru acı çektirmek için onu yapmadı loki taşı versin diye yaptı capın niye kafasını sıksın adam direk etkisiz hhale getirir diyerleri gibi
    Thanosun suratına bakmadın demekki.. Tartışma daha fazla bence
  • Dr.Strange nefes alana kadar JL Flash'ı bile bayıltır onu neyin kafasını yaşıyorsun anlamıyorum ki.

Thor bir film önce Hulk ve Hela tarafından paspas ediliyor ancak bi Stormbreaker ile MCU'nun en güçlüsü olmuş Thanos'u yenmişmiş. Bak sen. Eee Superman ve WW'da bir film önce Doomsday'i yendiler ki o Doomsday comiclerde Darkseid'i öldürmek üzere olan bir varlık.

Boş yapma bence.
  • Neyse son sıralamayı yazıyorum. Denize gidicem şimdi.

Böcek kadın>Elektrikli çip>Gamora>IW avengers>Yıldız>Thanos>Black widow>Sw

Ayrıca cap=bw=Dr.Strange+Ironman+Spiderman

Trollaga sende olmasan kimle dalga geçicez bilmiyorum. Eyvallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Yani diyorsun ki sadece bunları okuyarak 2 firma hakkında sağlıklı bir degerlendirme yapabilirim ha biraz komik olmuyor mu 1 tane bile marvel çr si onermemişsin sadece bunları okuyarak nasil olayı çözücem sen diyorsun ki koskoca 2 kitap var sen bunlardan sadece 1 in den 1 sayfa oku 2 kitabından tamamıni degerlendirirsin 😅

Alıntıları Göster
    Marvel comicleri pek aklımda kalmıyor maalesef.

Ancak en iyi Marvel çizgi romanları diye aratırsan listeler çıkıyor. Oradan bakabilirsin. Aklıma gelenler,

Civil War
    Avengers vs X-Men
    Old Man Logan
    X-Men: Days of Future Past
    The Infinity Gauntlet
    Avengers: Ultron Unlimited

DC'deki comiclerin çoğu son 20 yılda çıkan comicler bu arada, Marvel'de daha eski olanlar da var.

• tartışma bitmiştir
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Doğru Strange nefes almadan hatta düşünemeden flash bayıltır strangeyi.. Strangenin dayanıklılığı parademonlar kadar yok zaten
    flashın böcek öldürmekten başka feati yok flashın yumrukları işlemez bile strange
    Büker büker düz yolda yürüyemiyor.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Senden çok daha detaylı bir şekilde izlediğime eminim.

Mesela şunu açıkla, Thanos filmin orta safhalarında Drax ve diğerleri kendine saldıracakken hepsinin ağzını burnunu eğiyor şekillerini değiştiriyor. Bu özelliğini filmin sonunda unutuyor mu da milletin kendisine saldırmasına izin veriyor? Stormbreaker kendine doğru gelirken yapacağı tek bir parmak şıklaması ile önünde portal açmak.

Al koca filmi piç ettim sana çık şimdi işin içinden. 2 gramlık zekanla gelmiş burada millete gerizekalı diyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.