Şimdi Ara

BU KONUYU DAHA FAZLA TARTIŞMIYLAIM (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
657
Cevap
0
Favori
11.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kapışmaya manhattan koymadım manhattanı geçirmişsiniz ben sizi çözemedim valla bir arada galactucus dönmüş siz ne yaptınız sorması ayıp
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    Iw thora flashın yumruğu işlemez aguamen filan hikaya zaten thora

strange taşsız ebany mowdan dayak yedi ama 4 taşlı thanosla kapıştı sonradan sen hep taraflı olduğundan bunları unutuyorsun

Iw ıronmana 2 ye tek dalarlarsa ıronmam gg olur

Iw thorun jl yi almasına şahsen dedim zaten kesin demedim

bu arada kara panteri dahil etmiyorsunuz harbiki ekibe onuda koydum kara panter demek wakanda ordusu demek wakanda ordusu demek batman aguamen gibi güçsüzlerin öleceği anlamına gelir demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trollaga -- 25 Temmuz 2018; 16:28:14 >
  • Hakaretlerin canımı çok yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 25 Temmuz 2018; 16:32:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trollaga

Bu mesaj silindi.
    Adam kendi fikrini yazmış ve bu sana ona hakaret etme hakkını vermez güzel kardeşim..

Öncelikle Thanos Uydunun yüzeyini parçalayan ama o böcek (adını unuttum kızın :D) tarafından beyni eline geçirilen, Captain America gibi Street level gibi bir kahraman tarafından Thanos zorlamasına rağmen elleyemeyen biri olarak yansıtıldı..

Ironman ile kapışıyor tek atması gerekirken ve Dr. Strange ile reality warping kapıştırıyor adam.. 5 taşı varken Captain America elini tutuyordu, 4 taşı varken ise Böcek tarafından uyutulan biri..

Bu durumda 4 taşı olan Thanos Superman'e yenilir kanısına varıyoruz..

Kolay gelsin
  • trollaga T kullanıcısına yanıt
    Ebany mowdan dayak yiyen 4 taşlı thanosla kapışabiliyorsa Aquaman Thanos u atom altı parçacıklarına milisaniyeler içinde ayırır diyebiliriz

• quote:

Iw thora flashın yumruğu işlemez aguamen filan hikaya zaten thora

strange taşsız ebany mowdan dayak yedi ama 4 taşlı thanosla kapıştı sonradan sen hep taraflı olduğundan bunları unutuyorsun

Iw ıronmana 2 ye tek dalarlarsa ıronmam gg olur

Iw thorun jl yi almasına şahsen dedim zaten kesin demedim

bu arada kara panteri dahil etmiyorsunuz harbiki ekibe onuda koydum kara panter demek wakanda ordusu demek wakanda ordusu demek batman aguamen gibi güçsüzlerin öleceği anlamına gelir demek
    İyi WW Amazonları Aquaman Atlantislileri çağırsın kapıştıralım

bende Iw ıronman süpermeni yener kanısına varıyorum burdan
    işte jl filminde öyle bişi görmedik ama Iw de kara panterin yaptığını gördük
  • quote:

bende Iw ıronman süpermeni yener kanısına varıyorum burdan
    Ya Ironman kim WW den tek yiyecek kroları Superman ile kıyaslama
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    strange ebany ile kapışırken hafife aldı sonra düşmanının gücünü öğrendi

zaman taşlı strange >>>>>>>>>> jl
    ben senin mantığınla bu yola çıktım ve sonucu böyle buldum
  • trollaga T kullanıcısına yanıt
    Ondan da büyük cap, bw ve böcek kadın var. Özellikle böcek kadın > iw avengers

• quote:

strange ebany ile kapışırken hafife aldı sonra düşmanının gücünü öğrendi

zaman taşlı strange >>>>>>>>>> jl
    En fazla eşit kalırlar >>> diyemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Ondan da büyük cap, bw ve böcek kadın var. Özellikle böcek kadın > iw avengers
    Hayır öyle değil Gamora>>>>>>> IW Avengers

Çünkü thanosu öldürecek duruma getirebilecek kapasitesi var
    kardeşim böcek kadın tek başına yapmadı böcek kadında demyin şuna adı mantis o kadar taraflı izlemişsinki anlıyamamışsın adlarını

thanosun elini cap tuttuğunda thanos hiç bir zorlama göstermedi baktı cap artislendi bir gömdü yumruğu cap gg oldu tabi sen o sıra uyuyordu
    Katılıyorum ama black widow u da küçümsememeni öneririm. Sw yi kurtardı. En kötü taşsız thanos seviyesinde

strange dormammuyu yeniyor

dormammu>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>... jl

strangede aynı şekilde öyle

gamora olayını hayla anlamıyosun thanos bilerek yaptı kendini sevip sevmediğini merak etti yoksa direk öldürürdü de ama gamorayı cidden seviyor adam
  • quote:

kardeşim böcek kadın tek başına yapmadı böcek kadında demyin şuna adı mantis o kadar taraflı izlemişsinki anlıyamamışsın adlarını

thanosun elini cap tuttuğunda thanos hiç bir zorlama göstermedi baktı cap artislendi bir gömdü yumruğu cap gg oldu tabi sen o sıra uyuyordu
    Bence sen filmi oranla buranla izliyosun nası zorlamadı zorladı zorladı yapamadı hani diyosunya okşamaya çalıştı diye eğer okşamaya çalıştıysa niye diğer eliyle okşamadıda yumruk attı ?
    lord melkor kardeşim marvel filmi izlemesen diyorum çünkü anlıyamıyosun filmi
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.