Şimdi Ara

BU KONUYU DAHA FAZLA TARTIŞMIYLAIM (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
657
Cevap
0
Favori
11.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte o yüzden film evreni değerlendirmesi saçma oluyor. Thanos un beynini aynı şekilde bi böcek ele geçiriyor mesela. Cap ta elini tutuyor. Eğer böyle featleri yönetmen filme koyabiliyorsa benim de yazabilme hakkım var.

Aynı şekilde Sw sahnesi. Baya dayak yerken black widow kurtarıyor.

Burda benim bir suçum yok. Sitem edenler sitemlerini filme koyan insanlara etsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    Sen bana kişisel olarak takmiş gibisin sanki beni DC ci görunümlu marvel ci falan mi saniyorsun heraldr ama sen marvel hateri sin galiba tarafsiz yorum kaldiramiyorsun gibi ben tarafimi soyliyim mi tarafim yok ve taraf tutmayi sacma buluyorum iki firmaninda sevdigim kaliteli içeriklerini takip ederim ama en sevdigimi dusundugum karakter avatarimdan fark edildigi gibi DC de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 25 Temmuz 2018; 14:50:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Sen bana kişisel olarak takmiş gibisin sanki beni DC ci görunümlu marvel ci falan mi saniyorsun heraldr ama sen marvel hateri sin galiba tarafsiz yorum kaldiramiyorsun gibi ben tarafimi soyliyim mi tarafim yok ve taraf tutmayi sacma buluyorum iki firmaninda sevdigim kaliteli içeriklerini takip ederim ama en sevdigimi dusundugum karakter avatarimdan fark edildigi gibi DC de
    Kolay gelsin kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

İşte o yüzden film evreni değerlendirmesi saçma oluyor. Thanos un beynini aynı şekilde bi böcek ele geçiriyor mesela. Cap ta elini tutuyor. Eğer böyle featleri yönetmen filme koyabiliyorsa benim de yazabilme hakkım var.

Aynı şekilde Sw sahnesi. Baya dayak yerken black widow kurtarıyor.

Burda benim bir suçum yok. Sitem edenler sitemlerini filme koyan insanlara etsin.
    Sana hak veriyorum zaten :D

Bi böcek thanosun beynini ele geçirebiliyor,Captain America thanosun elini tutabiliyor ama aynı adam bir uydunun yüzeyini parçalıyor.. Ne yani o böcekle captain america planet level yada moon level felanmı ?
  • konuyu hala ciddi ciddi tartışıyomusunuz kardeşim
    Iw ekibi > jl
    bu kadar basit ne kadar uzatmışsınız be konuyu açtığıma pişman edersiniz adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: trollaga

konuyu hala ciddi ciddi tartışıyomusunuz kardeşim
    Iw ekibi > jl
    bu kadar basit ne kadar uzatmışsınız be konuyu açtığıma pişman edersiniz adamı
    IW ekibi > JL evet ama Thor+Strange+SW>JL diye bişey yok :D
    sw kim yav sw yi katman hata senin

Iw thor+dr.strange>jl

dr.strange zaman taşıyla tek bile alır adamın dormammuyu almışlığı var
  • oyum jl 'e
  • quote:

Iw thor+dr.strange>jl

Zaman taşsızından bahsediyorum :D
  • quote:

Iw thor+dr.strange>jl

O dormammuyu almak sayılmıyor.. Sadece geri çekildi adam, Thanosu ölüm döşeğine getirdi çünkü thanos kaçmadı.. IW Thor denk getirebilirse tek atabilir hepsine.. Denk getireceği bi batman var bide cyborg.. Superman hızında hiçbişey görmedik yada flash hızında.. Flash ve Supermanı geçtim WW hızındada bişey görmedik.. Thanosa balta attığında baltanın hızı Cyborgdan yavaştı..
    o zaman şahsen bana göre Iw thor alırdı kesin emin olmamız için şöyle yapalım

Iw thor+taşsız strange+Iw ıronman bence bu şekilde daha güçlü olurlar
    dormammuyu almış sayılıyor şimdi bir dövüşte adam pes ederse karşı takım almış sayılmıyormu anlamadım hiç mi box maçı filan izlemediniz hayatınızda
  • konu çok uzamış popülerlikte 2. olmuş hatta boşa uzattık konuyu
  • quote:

o zaman şahsen bana göre Iw thor alırdı kesin emin olmamız için şöyle yapalım

Iw thor+taşsız strange+Iw ıronman bence bu şekilde daha güçlü olurlar
    Bu şekilde daha güçlü olabilirler ama IW Ironman ve strangeyi ani bir atakta eleyebilirler.. Hadi Ironman hasar alsın Strange kesin elenir çünkü fiziksel bir dayanıklılığı yok..

Superman ile WW de Ironmana hızlı şekilde dalarlar O arada Cyborg,Aquaman,Flash Thoru oyalar.. Ironman ı eledilermi IW Thor tek başına bu kadar hızlı ve bu kadar kalabalık bir takımı alamaz..

Box maçı izledim ama Dormammuya herhangi bir hasar veremedi.. Şey gibi mesela çok kaslı güçlü bir adam çıkıyor karşısındada çelikten zırh giymiş cılız bir adam var, Vurur vurur bişey olmaz çünkü hile yapar ve en sonunda kaslı olan adam geri çekilir ama o cılız adamda kaslı adama hasar vermemiş olur.. Biraz karışık anlattım ama anlamışsındır :D

saydığın adamlar Thoru oyalıyamaz da
    strangede boş değil gördük nasıl büyü yaptığını ayrıca karanlık boyutun gücünü alıp cam boyutunda bir çok kişiyi rahat yenebilir
    Iw ıronman ww yi alır diye düşünüyorum

box maçına gelirsek şimdi bir şampiyon vs normal bir dövüşçü kapışıyor maç anında şampiyon çok yoruluyor ve pes ediyor kim kazanmış olur şampiyon mu normal dövüşçümü
    tabikide normal dövüşçü ne kadarda fazla dayak yemiş olsada pes edince maçı cılız adam hükmen kazanmış olur
    dormamuyu hasar vermeside önemli değil zaten dormammu pes edince hükmen strange kazanmış sayılır
  • Kangal alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıldır bunu yapmaktan bıkmadınız mı
  • quote:

saydığın adamlar Thoru oyalıyamaz da
    strangede boş değil gördük nasıl büyü yaptığını ayrıca karanlık boyutun gücünü alıp cam boyutunda bir çok kişiyi rahat yenebilir
    Iw ıronman ww yi alır diye düşünüyorum

box maçına gelirsek şimdi bir şampiyon vs normal bir dövüşçü kapışıyor maç anında şampiyon çok yoruluyor ve pes ediyor kim kazanmış olur şampiyon mu normal dövüşçümü
    tabikide normal dövüşçü ne kadarda fazla dayak yemiş olsada pes edince maçı cılız adam hükmen kazanmış olur
    Nasıl oyalayamaz zaten onları almaları yaklaşık 2-3 saniye sürecek.. 2-3 saniye çok rahat oyalarlar thoru bence..

Strange boş değil diyosun ama zaman taşsız ebany mow dan dayak yiyor..

IW Ironman WW ye dayanır ama Supermanle birlikte girecekler Ironmane.. 5-6 saniyede yok ederler Ironmanı

Thor tek başına tüm JL yi indiremez.. Hem hızlılar hem sayıca bayağı üstünler

• Filmden izlediğim kadarıyla

Aquaman>Böcek kadın>IW avengers>Thanos

Ayrıca

Black widow> Sw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.