bazen yanlış yazabilir gülünecek bir şey yok bunda dr.strange normali
quote:
Orijinalden alıntı: trollaga
Güzel, Türkçe dersini almışız
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
zaman taşını jl den birinemi vereyim bana neden söylüyorsun bunu marvele filan söyle ayrıca zaman taşını verdik diyelim karşıdaki adamlar zaman döngüsü yapmayı bilmiyor çünkü kadim kişinin kitabını okumadılar anlatamıyorum neyse süperman hızıyla herkezi alır haklısın sen
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
türkçe dersiyle alakalı değil hızlı yazdığımdan dolayı bazı kelimleri yanlış yazabilirim
quote:
Anla şunu
JL gelir Avengersi yok eder.. Yok ederken de Supermanle Flash bi çay içip sohbet ederler.. Zaman taşı koyuyosak Strangeye, JL takımından birine anti life equation ekleyelim bence
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
yav ben seni anlamıyorum bak tekrar söyleyim ben koymadım dc jl2 de eklerse ona göre değerlendiririz anlatamıyorum herhalde sana
zaman taşlı strange > jl Iw thor > jl
quote:
yav ben seni anlamıyorum bak tekrar söyleyim ben koymadım dc jl2 de eklerse ona göre değerlendiririz anlatamıyorum herhalde sana
zaman taşlı strange > jl Iw thor > jl
Ya bişey diyecem
Flash ın tecrübesi olsa tek başına dağıtır Avengersi.. Komiksin
Zaman Taşlı Strange alabilir bişey demem ona ama IW Thor
Dokunmak kelimesinin anlamı:el sürmek, değmek.
Dokunamamak kelimesinin anlamı: el sürememek, değememek.
Ya WW bile Thor kafasını kaldırmadan onu nakavt edebilecek biriyken JL yi katıyosun işin içine ya..
Supermanın bi kaç yumruğuyla bayılacak Thoru burda savunma bana
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
Iw thor jl deki herkeze tek atar
flash tecrübeli olsun dr.strange taşlı olsun farketmez yine dr.strange alır
quote:
Iw thor jl deki herkeze tek atar
flash tecrübeli olsun dr.strange taşlı olsun farketmez yine dr.strange alır
IW Thor DENK GETİRİRSE TEKRAR EDİYORUM DENK GETİRİRSE TEK ATABİLİR.. AMA GETİREMEZZ.. WW MAKİNALI TÜFEKTEN ÇIKAN KURŞUNLARDAN DALGA GEÇEREK KAÇIYOR
Flash tecrübeli olursa SpeedForceyi verimli kullanır SpeedForce i verimli kullanırsa düşünce hızından hızlı olur hızlı olursa Dr. Strangeyi yener
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
tabi hep öyle olur thorun hızı=kaplumbağ dr. strangede gelmeden önce döngüye sokar istediği kadar düşünceden hızlı olsun flash sonunda yorulacak öldüre öldüre yorulur herhalde
quote:
tabi hep öyle olur thorun hızı=kaplumbağ dr. strangede gelmeden önce döngüye sokar istediği kadar düşünceden hızlı olsun flash sonunda yorulacak öldüre öldüre yorulur herhalde
Yanlış thorun hızı=Heykel
Döngüye soksa ne olur sonsuza kadar savaşırlar o zaman..
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
evet işte maç berabere biter tabi bazıları yorgunluktan ölür batman gibi adamlardan bahsediyorum
thorun hızına heykel demen hater olduğunu gösterir
quote:
evet işte maç berabere biter tabi bazıları yorgunluktan ölür batman gibi adamlardan bahsediyorum
thorun hızına heykel demen hater olduğunu gösterir
Ya küfür edecem yeter yeter.. Gördünmü featini hayır
stombreak-mijolnir thorun ışık hızında uçmasını sağlar uyandırayım
quote:
stombreak-mijolnir thorun ışık hızında uçmasını sağlar uyandırayım
Filmde yine görmedik öyle bişey
Man_Of_Steel
kullanıcısına yanıt
attıklarımı siz yazdınız fikrinizi değiştirdiniz biliyorum ama ben cevabımı bunla veriyorum
1-Kardeş Thor evil mevil dinlemez Adam ig thanosu mahvetti balta soktu sen diyosun Superman
Tamam diyelim baltadan hızlı ışıktandamı hızlı evet çr de ışıktan binlerce kat hızlı ama film evreninde değil Yıldırım'la vurur önce Superman sersemler felan derken THOR baltayı supermane sokar supermande ölür
Geri kalanına tek atar zaten anlatmaya gerek yok
2-Birşey sorcam şimdi ig filmde universal falandır multiversal olmasana hadi en kötü multi galaktik stormbreaker onu aştığına göre oda aynı seviyede olmazmı ?
S1rSwagger afedersiniz ww kim Tek yer thordan hadi en kötü 2. Vuruşa ölür Superman hızıyla biraz uğraştırır ama sonunda oda ya bayılır yada ölür
Bide flash diyosunya bu flash acemi bildiğin velet hızını kullanmayı bilmiyo flash ayağı takılıp yeremi düşer ? Koşmayınca bilmiyo Thor tüm jl yi alır
quote:
attıklarımı siz yazdınız fikrinizi değiştirdiniz biliyorum ama ben cevabımı bunla veriyorum
1-Kardeş Thor evil mevil dinlemez Adam ig thanosu mahvetti balta soktu sen diyosun Superman
Tamam diyelim baltadan hızlı ışıktandamı hızlı evet çr de ışıktan binlerce kat hızlı ama film evreninde değil Yıldırım'la vurur önce Superman sersemler felan derken THOR baltayı supermane sokar supermande ölür
Geri kalanına tek atar zaten anlatmaya gerek yok
2-Birşey sorcam şimdi ig filmde universal falandır multiversal olmasana hadi en kötü multi galaktik stormbreaker onu aştığına göre oda aynı seviyede olmazmı ?
S1rSwagger afedersiniz ww kim Tek yer thordan hadi en kötü 2. Vuruşa ölür Superman hızıyla biraz uğraştırır ama sonunda oda ya bayılır yada ölür
Bide flash diyosunya bu flash acemi bildiğin velet hızını kullanmayı bilmiyo flash ayağı takılıp yeremi düşer ? Koşmayınca bilmiyo Thor tüm jl yi alır