Şimdi Ara

BU KONUYU DAHA FAZLA TARTIŞMIYLAIM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
657
Cevap
0
Favori
11.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bazen yanlış yazabilir gülünecek bir şey yok bunda
    dr.strange normali
  • quote:

Orijinalden alıntı: trollaga

dr.strange normali
    Güzel, Türkçe dersini almışız
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    zaman taşını jl den birinemi vereyim bana neden söylüyorsun bunu marvele filan söyle
    ayrıca zaman taşını verdik diyelim karşıdaki adamlar zaman döngüsü yapmayı bilmiyor çünkü kadim kişinin kitabını okumadılar anlatamıyorum neyse süperman hızıyla herkezi alır haklısın sen
    türkçe dersiyle alakalı değil hızlı yazdığımdan dolayı bazı kelimleri yanlış yazabilirim
  • quote:

dr.strange normali
    Anla şunu

JL gelir Avengersi yok eder.. Yok ederken de Supermanle Flash bi çay içip sohbet ederler.. Zaman taşı koyuyosak Strangeye, JL takımından birine anti life equation ekleyelim bence
    yav ben seni anlamıyorum bak tekrar söyleyim ben koymadım dc jl2 de eklerse ona göre değerlendiririz anlatamıyorum herhalde sana

zaman taşlı strange > jl
    Iw thor > jl
  • quote:

yav ben seni anlamıyorum bak tekrar söyleyim ben koymadım dc jl2 de eklerse ona göre değerlendiririz anlatamıyorum herhalde sana

zaman taşlı strange > jl
    Iw thor > jl
    Ya bişey diyecem

Flash ın tecrübesi olsa tek başına dağıtır Avengersi.. Komiksin

Zaman Taşlı Strange alabilir bişey demem ona ama IW Thor

Dokunmak kelimesinin anlamı:el sürmek, değmek.

Dokunamamak kelimesinin anlamı: el sürememek, değememek.

Ya WW bile Thor kafasını kaldırmadan onu nakavt edebilecek biriyken JL yi katıyosun işin içine ya..

Supermanın bi kaç yumruğuyla bayılacak Thoru burda savunma bana

Iw thor jl deki herkeze tek atar

flash tecrübeli olsun dr.strange taşlı olsun farketmez yine dr.strange alır
  • quote:

Iw thor jl deki herkeze tek atar

flash tecrübeli olsun dr.strange taşlı olsun farketmez yine dr.strange alır
    IW Thor DENK GETİRİRSE TEKRAR EDİYORUM DENK GETİRİRSE TEK ATABİLİR.. AMA GETİREMEZZ.. WW MAKİNALI TÜFEKTEN ÇIKAN KURŞUNLARDAN DALGA GEÇEREK KAÇIYOR

Flash tecrübeli olursa SpeedForceyi verimli kullanır SpeedForce i verimli kullanırsa düşünce hızından hızlı olur hızlı olursa Dr. Strangeyi yener
    tabi hep öyle olur thorun hızı=kaplumbağ
    dr. strangede gelmeden önce döngüye sokar istediği kadar düşünceden hızlı olsun flash sonunda yorulacak öldüre öldüre yorulur herhalde
  • quote:

tabi hep öyle olur thorun hızı=kaplumbağ
    dr. strangede gelmeden önce döngüye sokar istediği kadar düşünceden hızlı olsun flash sonunda yorulacak öldüre öldüre yorulur herhalde
    Yanlış thorun hızı=Heykel

Döngüye soksa ne olur sonsuza kadar savaşırlar o zaman..
    evet işte maç berabere biter tabi bazıları yorgunluktan ölür batman gibi adamlardan bahsediyorum

thorun hızına heykel demen hater olduğunu gösterir
  • quote:

evet işte maç berabere biter tabi bazıları yorgunluktan ölür batman gibi adamlardan bahsediyorum

thorun hızına heykel demen hater olduğunu gösterir
    Ya küfür edecem yeter yeter.. Gördünmü featini hayır
    kimin featini gördüm mü
    dr.strangeden bahsediyorsan gördüm
  • quote:

kimin featini gördüm mü
    dr.strangeden bahsediyorsan gördüm
    Thorun hız featini
    stombreak-mijolnir thorun ışık hızında uçmasını sağlar uyandırayım
  • quote:

stombreak-mijolnir thorun ışık hızında uçmasını sağlar uyandırayım
    Filmde yine görmedik öyle bişey
    attıklarımı siz yazdınız fikrinizi değiştirdiniz biliyorum ama ben cevabımı bunla veriyorum

1-Kardeş Thor evil mevil dinlemez Adam ig thanosu mahvetti balta soktu sen diyosun Superman

Tamam diyelim baltadan hızlı ışıktandamı hızlı evet çr de ışıktan binlerce kat hızlı ama film evreninde değil Yıldırım'la vurur önce Superman sersemler felan derken THOR baltayı supermane sokar supermande ölür

Geri kalanına tek atar zaten anlatmaya gerek yok

2-Birşey sorcam şimdi ig filmde universal falandır multiversal olmasana hadi en kötü multi galaktik stormbreaker onu aştığına göre oda aynı seviyede olmazmı ?

S1rSwagger afedersiniz ww kim Tek yer thordan hadi en kötü 2. Vuruşa ölür Superman hızıyla biraz uğraştırır ama sonunda oda ya bayılır yada ölür

Bide flash diyosunya bu flash acemi bildiğin velet hızını kullanmayı bilmiyo flash ayağı takılıp yeremi düşer ? Koşmayınca bilmiyo Thor tüm jl yi alır

• quote:

attıklarımı siz yazdınız fikrinizi değiştirdiniz biliyorum ama ben cevabımı bunla veriyorum

1-Kardeş Thor evil mevil dinlemez Adam ig thanosu mahvetti balta soktu sen diyosun Superman

Tamam diyelim baltadan hızlı ışıktandamı hızlı evet çr de ışıktan binlerce kat hızlı ama film evreninde değil Yıldırım'la vurur önce Superman sersemler felan derken THOR baltayı supermane sokar supermande ölür

Geri kalanına tek atar zaten anlatmaya gerek yok

2-Birşey sorcam şimdi ig filmde universal falandır multiversal olmasana hadi en kötü multi galaktik stormbreaker onu aştığına göre oda aynı seviyede olmazmı ?

S1rSwagger afedersiniz ww kim Tek yer thordan hadi en kötü 2. Vuruşa ölür Superman hızıyla biraz uğraştırır ama sonunda oda ya bayılır yada ölür

Bide flash diyosunya bu flash acemi bildiğin velet hızını kullanmayı bilmiyo flash ayağı takılıp yeremi düşer ? Koşmayınca bilmiyo Thor tüm jl yi alır
    Gamora with Thanosun Çakısı vs Thorsuz Avengers ?

Gamora Tabikiside

kendi cevabına muhaa yazıyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.